ponçikEnişte
Üye
snapdragon 200?? dual sim? kesin Çin pazarınaTelefonun özellikleri böyleymiş.
- 5 inç HD ekran
- 1.2GHz Snapdragon 200
- Dual-SIM
- 1GB RAM
- 8GB Dahili Bellek
- 5 mp arka kamera, VGA ön kamera
- 1900mAh batarya
- Boyutlar: 140.2×72.45×9.32(mm)
- Ağırlık: 145.7 gr
- Frekans Desteği: 900MHz,1800MHz,850MHz,1900MHz
- Colors: Siyah, beyaz, gri, mavi, turuncu, yeşil
Alt seviye cihaz kategorisinden satışa sunulacak cihazın beklenen fiyat aralığı 100-150 dolar arasıymış.
s
snapdragon 200?? dual sim? kesin Çin pazarınahayret ama 512 ram koymamış ona şaşırdım açıkçası
MS Band'dan ucuz
Nokia Üst Donanımlı Android Telefon Çıkarınca Kim Microsoft Lumia Alacak Merak Ediyorum.
Evet Sadece Belirli Ülkelerde Satışa Çıkacak Yinede Gözümü Kırpmadan Alırım,Heryere bıkmadan aynı şeyi yazıyorsun. Neyle nereye çıkaracak? Elinde fabrika da yok artık. Çok etki yaratamaz onlar şu an. Çünkü isimleri de yok. Artık nasıl alacaksan getirtirsin sen.
Ben alırım Microsoft lumia, eğer mclaren gibi bir cihaz olursaNokia Üst Donanımlı Android Telefon Çıkarınca Kim Microsoft Lumia Alacak Merak Ediyorum.
1900 mah ! Snap dragon 200! Vga ön kamera!
Kamera şakası gibi yeminle!!! Gizli kamera nerede? El sallayalım....
Keşke bize de o telefonlar ucuz satılabilse bizde de çokca yanıp tutuşan var aslında. Ama hala bekliyoruz 1520 gibi bir telefondaki özelliklerin 5 inçli bir modelde toplanmış halini. Sony xperia z3 gibi bir telefonu düşünün yada g3 gibi bir telefonu ali kemal abi. Aynı özelliklerin Lumia adı altında toplanmasını bekleyen birsürü insan var. Ama MS hep bir şeyleri ama önemli şeyleri kısıyor. Bence MS nin üretimini yaptığı fabrikalarla yaptığı anlaşmaları bi gözden geçirmesi lazım. Bu gibi özellikleri uygun fiyata yapacak yerler bulmalı. Ben şunu düşünmeye başladım bu özelliklerdeki bir telefonu uygun fiyata satamam diye yüksek fiyatada kimse almaz diye yanaşmıyor gibi geliyor bana. Bu yüzden çıkartmıyor diye düşünüyorum.Arkadaşlar sizler zengin olabilir 1500-2000 TL seviyesinde telefonlara bakabilirsiniz. Ama emin olun 100-150$ seviyesindeki telefonlar için yanıp Tutuşanlar sizlerden çok daha fazla sayıda.
Bizi çok ırgalayan bir cihaz değil.
Tepki gösterecek bir durum yok.
Hem o cihazın da bir sürü alıcısı olacaktır.
Bu cihazı piyasaya sürecek olması bizim beklediğimiz gibi bir cihaz gelmeyeceği anlamına gelmiyor.
Ocak ayındaki CES'te veya en geç Şubat ayındaki MWC'de bomba patlar...
Zengin mi ? Bu ülkede insanlar asgari ücretle ev geçindirmek için uğraşıyor. Benim gözümde hiç bir mobil cihaz 1000 tlnin üzerinde fiyatı hak etmiyor. Bütün firmaların satış politikalarını gözden geçirmesi dileğiyle saygılar sunuyoruz.Arkadaşlar sizler zengin olabilir 1500-2000 TL seviyesinde telefonlara bakabilirsiniz. Ama emin olun 100-150$ seviyesindeki telefonlar için yanıp Tutuşanlar sizlerden çok daha fazla sayıda.
Ben de alırım.Nokia Üst Donanımlı Android Telefon Çıkarınca Kim Microsoft Lumia Alacak Merak Ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?