papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Cihazın RM-1089 Kodlu versiyonunun FCC'de görünmesi tahmininde yanılacağını gösteriyorSızan bilgi ve görsel gerçekse "ekonomik orta-alt düzey" Lumia grubuna bir üye daha geliyor gibi görünüyor.
Benim tahminim yalnızca Asya pazarına dönük olacağı yönünde
@papakudioflu
Cihazın RM-1089 Kodlu versiyonunun FCC'de görünmesi tahmininde yanılacağını gösteriyor
Abi konuyu açsan azıcıkMicrosoft'un neden üst seviye bir cihaz çıkarmadığı hatta Mclaren'in neden ertelendiği konusunda aklıma bişeyler geliyor ama hadi hayırlısı
İpucu;(Samsung)
galiba şöyle bir şey mclaren sensörleri ile ön plana çıktığı için samsungda sensörle ön plana çıkıyor genelde belki bunlarla ortak çalışarak bir cihaz çıkarmayı düşünüyorlardır ama bence iyi olmaz samsung sevmiyorum benMicrosoft'un neden üst seviye bir cihaz çıkarmadığı hatta Mclaren'in neden ertelendiği konusunda aklıma bişeyler geliyor ama hadi hayırlısı
İpucu;(Samsung)
Çıkıp çıkmasına karışamam da umarım bu bizim ülkemize gelmezTasarımı rezalet umarım bu tasarım ile çıkmaz lumia serisine yakışmıyor oval köşeli telefonlar
Microsoft'un neden üst seviye bir cihaz çıkarmadığı hatta Mclaren'in neden ertelendiği konusunda aklıma bişeyler geliyor ama hadi hayırlısı
İpucu;(Samsung)
1520yi 6" değil de 5" çıkarsalardı o zaman "he işte bu" derdik. tam 930la "he" diyecektik ki 1520ye göre -bana göre kritik- bir kaç eksiği yüzünden ona da diyemedik :/Şöyle adam akıllı he işte bu diyeceğim bir tel çıkaramadılar arkadaş. Sinir oluyorum. Abi al g2 nin özelliklerini sd kart ta ekle çıkart oyle bir urun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?