İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
aynen oda ayrı bir konu en azından bu geldiya belki bundan sonra 10 için bir şeyler yaparlar
yaptiklari da uygulama olsa cogu web tabanli zaten

VIA-T7D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

skynet

Üye
WPinternals ile telefondaki romu nasıl yedekleyebilirim ?

emz

emz

Üye
Merhaba arkadaşlar. Malumunuz 6 aydır falan umrum değildi wp bayadır bakmıyodum çok sinir olduğum için ama benim 520 ve 525 i yakınlarıma vermiştim. Hani taaaaa şubat mart gibi gelecek dediğimi win 10 hala gelmedi mi? microsoft sitesinden bile kaldırmış. Lumia telefonlar demiş resmen umru değil artık bunlar. Nedir son sürüm, ne zaman gelecek, artık sistem oturdu mu değiyo mu bekleyenlerin çektiklerine? ben note 5 kullanıyorum gerçekten çok memnunum şuan. Gönül isterdi 950xl alayım ama yazık olurdu o paraya onu alsam. Özledim açıkcası sistemi ve uğraşmayı. Şimdi durum nedir biraz anlatabilir misiniz merak ediyorum bu yüzden yazayım dedim :) Bu telefonlarda şuan son sürüm nedir ne yapılıyo? bi ele alayım uygunsa geldiyse bişeyler kurayım.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar, şu an ikinci el 1520 mi daha mantıklı olur yoksa sıfır 640xl mı? özellikle w10 performansı için soruyorum
g3'ten Lumia'ya geçmek isteyen tanıdığım için soruyorum. ikinci el full aksesuarlı 1520 buldu, kafa kafaya takasa girecek.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
arkadaşlar, şu an ikinci el 1520 mi daha mantıklı olur yoksa sıfır 640xl mı? özellikle w10 performansı için soruyorum
g3'ten Lumia'ya geçmek isteyen tanıdığım için soruyorum. ikinci el fu ll aksesuarlı 1520 buldu, kafa kafaya takasa girecek.
Windows 10 Mobile Microsoft logo'lu telefonlarda daha stabil ve daha iyi görünüyor.
L 1520 elbette özellik olarak sonra çıkanlara göre (950 modeli hariç) en dolusu.
Buna cevap vermek için, Lumia'ya geçmek isteyenin beklentilerilerine ve bir telefondan ne istediğini de bilmek lazım.
Açıkcası her ikisinden de(artıları ve eksileri ile ) memnun kalır diye düşünüyorum.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Windows 10 Mobile Microsoft logo'lu telefonlarda daha stabil ve daha iyi görünüyor.
L 1520 elbette özellik olarak sonra çıkanlara göre (950 modeli hariç) en dolusu.
Buna cevap vermek için, Lumia'ya geçmek isteyenin beklentilerilerine ve bir telefondan ne istediğini de bilmek lazım.
Açıkcası her ikisinden de(artıları ve eksileri ile ) memnun kalır diye düşünüyorum.
valla şu an g3'ü tamirde diye Lumia520 aldı geçici (zaten bende göre göre hep bi Lumia deneme dürtüsü vardı) çok beğendim valla dedi 512ramle bile böyleyse diyo :) iki tane şikayet belirtti, uygulama listesinin arkası siyah kötü duruyor dedi, dedim w10'la oraya da resim geliyor dedim. bildirim çubuğunda 4 kısayol çok az dedi, w10la o da arttı dedim. o zaman w10lu bi Lumia şart bana dedi :D
önce 640XL baktı ama arka kapağıyla ilgili bi kaç şikayet filan okumuş sanırım, sonra 1520 buldum buna bunu düşünebilirsin dedim, aradaki fark ne dedi, özellikleri bi saydım off tamam enişte 1520'yi alıyorum o zaman dedi :)
yalnız şöyle bişi var, MS ne kadar daha 1520yi destekler? sonuçta üzerinde Nokia yazıyor!

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
valla şu an g3'ü tamirde diye Lumia520 aldı geçici (zaten bende göre göre hep bi Lumia deneme dürtüsü vardı) çok beğendim valla dedi 512ramle bile böyleyse diyo :) iki tane şikayet belirtti, uygulama listesinin arkası siyah kötü duruyor dedi, dedim w10'la oraya da resim geliyor dedim. bildirim çubuğunda 4 kısayol çok az dedi, w10la o da arttı dedim. o zaman w10lu bi Lumia şart bana dedi :D
önce 640XL baktı ama arka kapağıyla ilgili bi kaç şikayet filan okumuş sanırım, sonra 1520 buldum buna bunu düşünebilirsin dedim, aradaki fark ne dedi, özellikleri bi saydım off tamam enişte 1520'yi alıyorum o zaman dedi :)
yalnız şöyle bişi var, MS ne kadar daha 1520yi destekler? sonuçta üzerinde Nokia yazıyor!
Destek konusunda fazla ve önemli bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Bir de olaya gerçekci yönden bakmak lazım..
Bu telefon ne kadar süre kullanılacak? en az 2 en fazla 3 yıl..
Türk tüketicisinin genel kullanım alışkanlığı ortalama olarak böyle.
Bu yüzden de şu andaki yüklü olan win 10 mobile ve tabi nihai sürümüyle birlikte ona yeter.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Destek konusunda fazla ve önemli bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Bir de olaya gerçekci yönden bakmak lazım..
Bu telefon ne kadar süre kullanılacak? en az 2 en fazla 3 yıl..
Türk tüketicisinin genel kullanım alışkanlığı ortalama olarak böyle.
Bu yüzden de şu andaki yüklü olan win 10 mobile ve tabi nihai sürümüyle birlikte ona yeter.
ben de öyle düşünüyorum.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
g3'ten Lumia'ya geçmek isteyen tanıdığım için soruyorum. ikinci el fu ll aksesuarlı 1520 buldu, kafa kafaya takasa girecek.
g3 1520 ve 64xl hepsini kullandım. g3 ile 1520 kafa kafaya tutulabilir. uygulama da g3 tokatlar batarya da ise 1520 tokatlar. ama 640xl bunlara göre biraz alt seviye. 640xl ın 1520 ve lg g3 den düşük özellikleri : ekran kalitesi , kamera kalitesi , işlemci hızı ve ram . 640 xl ın artısı ise çıkarılabilir arka kapak , Microsoft logosu ve yeni cihaz olması...
ben ne mi yapardım ? kesinlikle 1520 alırdım
dip not : windows 10 performansı şuan 1520 de baya daha iyi (kişisel görüşüm)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
g3 1520 ve 64xl hepsini kullandım. g3 ile 1520 kafa kafaya tutulabilir. uygulama da g3 tokatlar batarya da ise 1520 tokatlar. ama 640xl bunlara göre biraz alt seviye. 640xl ın 1520 ve lg g3 den düşük özellikleri : ekran kalitesi , kamera kalitesi , işlemci hızı ve ram . 640 xl ın artısı ise çıkarılabilir arka kapak , Microsoft logosu ve yeni cihaz olması...
ben ne mi yapardım ? kesinlikle 1520 alırdım
dip not : windows 10 performansı şuan 1520 de baya daha iyi (kişisel görüşüm)
1520 hakkında böyle güzel yorumları okumak keyif verici:)eyvallah.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve sfgnrl
furyzer0

furyzer0

Üye
1520 bir efsane ama güncel yazılım isteyenler ileride sıkıntı yaşayabilir onun dışında bir eksisi bulunmamakta
Lumia 930 a da bakılabilir o da iyi bir cihaz
Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaş yarım saattir uygulama odasını kapatmayı arıyorum. Bunu telefonu kapatma ekranına koymayı kim akıl etmişse onun aklına turşu suyu sıkayım. :ah

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, serinaga, afwerker ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaş yarım saattir uygulama odasını kapatmayı arıyorum. Bunu telefonu kapatma ekranına koymayı kim akıl etmişse onun aklına turşu suyu sıkayım. :ah
bilmeyen bir kişi için bulması baya zor

L920 ile gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O iki cihaz arasında kesinlikle açık ara Lumia 1520.
Geniş ekran
Daha iyi pil performansı
Kamera
Donanım
hele bir de sarı civciv oldu mu offf diyorum. Sarı 1520 ye zaafım vardı. Kullandım telefon (620) pert olunca para biriktirip o sarı civcivi aldım

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
1520 bir efsane ama güncel yazılım isteyenler ileride sıkıntı yaşayabilir onun dışında bir eksisi bulunmamakta
Lumia 930 a da bakılabilir o da iyi bir cihaz
Sent from mTalk using lumia950
Sanırım sd kart desteği yok diye burun kıvırabilir ama yine de öneririm tabi.

O iki cihaz arasında kesinlikle açık ara Lumia 1520.
Geniş ekran
Daha iyi pil performansı
Kamera
Donanım
hele bir de sarı civciv oldu mu offf diyorum. Sarı 1520 ye zaafım vardı. Kullandım telefon (620) pert olunca para biriktirip o sarı civcivi aldım
Sanırım bulduğu sarı civciv değil beyaz güvercindi :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
#Nawzil'in Arapça olarak paylaştığı gönderisi ve Türkçe anlamı, kendisini bu yolda ilerlediği için tebrik eder Rabb'im onun için hayırlı bir gelecek nasip eder inşallah♥

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şaka mı bu?

Üst Alt