Sadece fat32 yi mi görüyor telefonlarımız sd cardları çünkü telden formalayınca fat32 olarak formatlıyor ntfs şeklinde görür mu görürse performansa etki eder mi acaba bilen deneyen var mıdır
Telefonlar sadece FAT32 destekler.Hafıza kartını PC'de NTFS olarak biçimlendirip takarsan ya görmez ya da kart bozuk deyip telefonda biçimlendirmeni ister.FAT32'nin sana günlük hayatta tek sıkıntısı 4GB'dan daha büyük tek bir dosyayı kopyalayamazsın.Onun dışında başka bir şey yok.Android cihazlarda bazı uygulamalar ile NTFS biçimli bellekler kullanılabiliyor.Ben harici harddiskimi NTFS olarak kullanıyorum telefonda

Microsoft android telefonlar yazmışlar.Çift hatlı Lumia isteyenler için Microsoft Lumia 540 Dual Sim satışta:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Otomatik yanıttır garantiHopi uygulaması için mail atmıştım. Ben ne dedim bunlar ne demiş
Değerli Müşterimiz, Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz. Hopi uygulaması, şu an için, 7 ve üzeri sürüm IOS ile 4.3 ve üstü sürüm Andorid cihazlarında çalışmaktadır. Bu cihazlarda Hopi uygulamasını kullanabilmektesiniz. Sizlerden gelen talepleri ilgili birimlerimize iletiyoruz. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Hopi Müşteri İlişkileriBize 08502006688'den de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Hopi Müşteri İlişkileri

klavye tahmini çok daha iyi.swype felan kullanmaya başladım tekrardan.takılmalar felan zaten yok.
ama onunda yolunu buldum.ne kadar microsoft uygulaması varsa indirip tek yıldız veriyorum
hatta android tabletimden de microsoft uygulamalarını indirip tek yıldız verdim
tavsiye ederim evet dişe dokunur bişey değil ama olsun
)
boş bi zamanımda yapabilirim gerçi şimdi ona zaman harcamak istemiyorum
)nabiyonuz burda hala windows10lular
gıdım gıdım damlaya damlaya göl olur diyorsunuz herhalde
sorun şu ki testi kırık
adamlar keşke windows 10 yerine windows phone 8 üzerine devam etselerdi.windows phone 8 yüklediğimden beri telefona ısındım resmen.dukto programı atmıyor mesela belli bir süre sonra.yada gyroremote da mause sorunu da olmuyor.başlangıç ekranına pil yüzdesi koydum gayet iyi oluyor.hatta uzun zamandan beri kutuları özelleştirmiyordum şimdi bildiğin klasör bile yapıyorum.klavye tahmini çok daha iyi.swype felan kullanmaya başladım tekrardan.takılmalar felan zaten yok.
ha hıncım hala geçmedi orası ayrı meseleama onunda yolunu buldum.ne kadar microsoft uygulaması varsa indirip tek yıldız veriyorum
hatta android tabletimden de microsoft uygulamalarını indirip tek yıldız verdim
tavsiye ederim evet dişe dokunur bişey değil ama olsun
)
lw atlayıp nox droid 4x andy bluestack gibi emülatörleri teker teker yükleyip aynısını farklı hesaplardan yapasım geliyor da kendimi frenliyorumboş bi zamanımda yapabilirim gerçi şimdi ona zaman harcamak istemiyorum
)
neyse göz ucuyla da olsa takip ediyorum sayfayı.hani olur ya kafalarına bir taş düşer.güzelim bir sistemi nasıl olurda böylesine berbat etmişler aklım almıyor doğrusu...
ilk yapıyı yüklediğimi hatırlıyorum da telefonun hiç bir şeyi düzgün çalışmıyordu.final sürümüne kadar düzelemeyen bu değişikliğin veya altyapının kaynağını gerçekten merak ediyorum.hayır yani bize bir yansıması da olmadı ki bunun port uygulama dayıyorlar önümüze...
bir sisteme 2 çekirdek yetmiyorsa
sistemin kurtuluşu port uygulamalarda ise
ve sistem hala ham ise
o sistemin ne verimliliğinden ne de işlevselleğinden bahsedilebilir.
hayretle izliyoruz bakalım...
Tamamen isteksiz ve bilinçsiz bir şekilde elim alışmış gibi farkında olmadan açıyorum bi de 

Aman diyim uğraşmaya bile değmez gidip bi çift ayakkabı falan alın o parayaLumia 1320 ye insider sürümü yükleniyor mu w10 un?
200₺ ya 1320 buldum ona göre alacağım. iPhone dan sıkıldım az değişiklik lazım![]()

Üçüncü telefon olarak alacağımAman diyim uğraşmaya bile değmez gidip bi çift ayakkabı falan alın o paraya![]()
note 4 ve iphone 5s var. Bir tane de wp olsun 
alın almasına w10 yükleniyor ama alacağınız cihazın en alt seviye cihazlardan olduğunu bilinde alın sonra 5s ve note 4 le kıyaslama zahmetine girmeyin. bu kadar telefonu ne yapacaksınız oda ayrı bir soru tabi. merak ettim açıkçası zevk olsun diyemi alıyorsunuz yoksa iş yada eğitimle ilgili bir konu varda ondan mı alıyorsunuz?Üçüncü telefon olarak alacağımnote 4 ve iphone 5s var. Bir tane de wp olsun
![]()
Açıkcası biraz kararsız bir insanım. Hangi işletim sistemini kullanacağıma karar veremiyorum. O an kafama yatana hattı takıp kullanıyorumalın almasına w10 yükleniyor ama alacağınız cihazın en alt seviye cihazlardan olduğunu bilinde alın sonra 5s ve note 4 le kıyaslama zahmetine girmeyin. bu kadar telefonu ne yapacaksınız oda ayrı bir soru tabi. merak ettim açıkçası zevk olsun diyemi alıyorsunuz yoksa iş yada eğitimle ilgili bir konu varda ondan mı alıyorsunuz?

550'de öyleydi, sonra düzeltiyorlarMicrosoft android telefonlar yazmışlar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Superonline kullanıyorsanız başka bir internet denemelisiniz.Arkadaşlar 8.1 e geçip tekrar 10 a geçmek istedim fakat windows device recovery tool un yeni sürümünü yükler hata veriyor ne yapmam lazım bunun çözmek için
Superonline kullanıyorsanız başka bir internet denemelisiniz.
Nasıl bir hata veriyor?Uydu net kullanıyorum
Nasıl bir hata veriyor?