İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
925in kasa ekran bütünleşik gibi bir şey yani fena hi. başkasına bulaştırtma herkes yapamaz

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
ikisinde de yaşamıştım ben bu sorunu win10 da daha fazla oluyordu. İlk değişimde sıfır farklı bi cihaz geldi. Bu sefer ne olur bilmiyorum. Bende bu sorun bi kere düzelmişti bi kaç yapı önce sonra yeni güncelleme ile tekrar gözüktü. Microsof bu cihazları kullanmadığı bu gibi sorunlardan haber yok. Hoş olsa da düzeltecek mühendisi olduğunu zannetmiyorum. bu cihazı 950xl ile değiştirmelerini bekliyorum öyle olmazsa zaten gelince direk satıp windows son vericem.
Nasıl farklı bir cihaz ya aynısı gelmiyor mu? sonuçta üst modelden düşük veremezler ki.
Sonra, 950/XL serisi için fatura tutarın yeterse değişime girer ama acaba değişimler başladı mı ki, ben de elden aldım fatura tutarı yetiyor, tam hatırlamıyorum ama sanırım faturada 2.600₺ yazıyordu. ama evkur'dan almış arkadaş, yine olur mu acaba? :hmmm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nasıl farklı bir cihaz ya aynısı gelmiyor mu? sonuçta üst modelden düşük veremezler ki.
Sonra, 950/XL serisi için fatura tutarın yeterse değişime girer ama acaba değişimler başladı mı ki, ben de elden aldım fatura tutarı yetiyor, tam hatırlamıyorum ama sanırım faturada 2.600₺ yazıyordu. ama evkur'dan almış arkadaş, yine olur mu acaba? :hmmm
A, b, c firması değil fatura kesim tutarın önemli. Oda yüksek olduktan sonra 950 xl için engel kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
magrur

magrur

Üye
Telefonun kasası ve ekran birleşik.Benim ekran patladı ve kasa ile beraber değiştirdiler.Sadece batarya ve arka kapak bazı devreler kamera eskisi gibi kaldı.Sana Dedikleri fiyata yaptırdım.O fiyata yeni telefon alamazsın değiştirme düşüncen yoksa tamir ettir

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
A, b, c firması değil fatura kesim tutarın önemli. Oda yüksek olduktan sonra 950 xl için engel kalmaz.

Sağol abi. Sıfırlama yapmadım daha. Yaptığımda hala devam ediyorsa duruma göre hareket edeyim

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bazen bende de oluyor dokunmatik saçmalaması film, koruyucu yok üstelik:) pilde de sorun var çok hızlı boşalıyor garantisi olsa bende yollardım

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hesap makinesi güncelleme aldı. Son güncelleme ile Slow Motion Hesaplama hatası giderildi. Ayrıca artık Hiperlaps hesap yapabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: braayn, Aybin.Kilic ve skynet
versino2

versino2

Üye
21. Lumia 925 Siyah 32 Gb kullanıcısı olmaktan gurur duymak isterim :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
benim hediye cihazda evkurdan alınma fatura tutarı yüksektir.

ayrıyetten böyle bi sorun da var bende

Son düzenleme:
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
benim hediye cihazda evkurdan alınma fatura tutarı yüksektir
evkur fazla fiyata satıp çok kar ediyor , Microsoft o yüzden pahalı cihaz vermek zorunda kalıyor. Ben ms yerinde olsam evkurun tepesine kakardım :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
benim hediye cihazda evkurdan alınma fatura tutarı yüksektir.

ayrıyetten böyle bi sorun da var bende

Bu kullandığınız ve servise giden telefonunuz mu?
Bide bir soru sormuştum ama hâlâ cevap alamadım. Değişimde farklı cihaz mı veriyor demiştiniz ve ne veriyor?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bu kullandığınız ve servise giden telefonunuz mu?
Bide bir soru sormuştum ama hâlâ cevap alamadım. Değişimde farklı cihaz mı veriyor demiştiniz ve ne veriyor?
Evet bu servise giden cihaz. Değişimden 1520 gelmişti yine.
@BLasTeaR
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sorunu zorda olsa yakalayabilmiştim böyle mi oluyor sizde de?

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Trevor'da bizden :D bi zahmet onu da ekleyin :ehe

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, Aybin.Kilic, skynet ve 3 diğerleri
erhanercan

erhanercan

Üye
Beyler Nawzile lumia mağdurları ve Microsoft türkiyenin sorumsuzluğu hakkında ağır bir mail atmaya hazırlanıyorum
aylardır yurt dışından cihaz bekleyenler ve amiral telefonlarına karşılık saçma sapan sürekli 640xl önermeleri ile ilgili sorumsuzlukları hakkında mail atacağım kendisi yardımcı olurum demiş diğer forumda. Yeter artık atalım mail sesimizi duysunlar herkes haksız mıyım

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve BLasTeaR
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
arkadaşlar son birkaç aydır msn türkiyeden saçmasapan epostalar alıyorum
ekseriyetle magazin bülteni vb şeyler; işe yarar bişey yollamazlar gidip buna mı kafa yoruyorlar
kapatmanın bi yolu falan varmı yoksa bi dahakini şark ekspresi ile cevaplandıracam

4MaGuS

4MaGuS

Üye
tüm meillerin altında abonoliği iptal et ve engelle seçeneği var bu şekilde gelmesini engelleyebilirsin birde arada bazı meillere gereksiz mi tarzında soruyor o meili gereksiz diye gösterirsen bir daha gelmez

Üst Alt