İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

cemil baba

cemil baba

Üye
Ankadaşlar .xap dosyalarını bilgisayara nasıl indiririz?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar .xap dosyalarını bilgisayara nasıl indiririz?

adresinden oturum açın.
Mağazaya girip oyun veya uygulamaya gidin. Sayfada sol alt köşede download olacak. Pc ye indirir o linkten..

cemil baba

cemil baba

Üye
adresinden oturum açın.
Mağazaya girip oyun veya uygulamaya gidin. Sayfada sol alt köşede download olacak. Pc ye indirir o linkten..
Şuraya yönlendiriyor:
Burada da indirmeye dair bir bağlantı bulamadım.

Ankadaşlar .xap dosyalarını bilgisayara nasıl indiririz?
Bilgisi olan yok mu?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Şuraya yönlendiriyor:
Burada da indirmeye dair bir bağlantı bulamadım.

Bilgisi olan yok mu?
Eski mağazada indirilebiliyordu ama mağaza arayüzü yenilenip birleştiği için bildiğim kadarıyla şu an mümkün değil.
Şu siteye bir göz at istersen:

cemil baba

cemil baba

Üye
Eski mağazada indirilebiliyordu ama mağaza arayüzü yenilenip birleştiği için bildiğim kadarıyla şu an mümkün değil.
Şu siteye bir göz at istersen:
Bakayım, teşekkür ederim cevap için.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
nokia lumia 1520 için selfi çubukları varmı almayı düşünüyorum kullananlar varsa yorumlasın
wp10 geleydi iyi olurdu beklemeye devam ilk çeyrek denmişti mart sonuna kadar sabırrrrrrrrrr...............

Secret Light

Secret Light

Üye
Bugün telefon kendi kendine kitlendi. Yani o kitlenme sesini duydum. Sonra telefon açılmadı bir süre. Açmaya çalıştım bataryayı çıkarıp taktım açıldı ama sürekli bir süre sonra kitlenmeye başladı. Telefon ekranı açıkken kitlenmiyor ama kilit tuşuna basınca kapatma ekranı geliyor.

kralberk13

kralberk13

Üye
fabrika ayarlarına dön veya hard format at
başka çözüm gelmiyo

• Beğen
Tepkiler: Samedbeyy
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefon marka model nedir?

• Beğen
Secret Light

Secret Light

Üye
fabrika ayarlarına dön veya hard format at
başka çözüm gelmiyo
Fabrika ayarı?
Telefon marka model nedir?
Hocam L525. Telefonda ilk defa böyle bir sorun oldu hatta 1ay bile olmadı servisten geldi şarj soketini yaptılar artından ses kısma tuşu bazen basıyor bazen basmıyor. Soft format atamıyorum yani. Hard atmak da istemiyorum wifi ağımda yok olsa yedekleyeceğim herşeyi. Kısacası elim kolum bağlandı

kralberk13

kralberk13

Üye
ayarlar>yedekle ve sıfırla>fabrika ayarlarına veya fabrika verilerine sıfırla nasıl geçiyorsa

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cihazda tuş takımı takılı kalıyor olabilir. Kapağını açıp düğmeleri yada swichtleri bir kontrol et. Eğer sorunun tuş takımlarından ise servise geri yolla yapsınlar

Secret Light

Secret Light

Üye
Cihazda tuş takımı takılı kalıyor olabilir. Kapağını açıp düğmeleri yada swichtleri bir kontrol et. Eğer sorunun tuş takımlarından ise servise geri yolla yapsınlar
Kapağı çıkarıp basıyorum. İçine ne göçme var nede kırılma. Servise göndersem garanti dışı alırlar kargoya versem heralde 2günde gider ama servise ulaşana kadar da garantisi biter. Neyse sağolun hocam

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Kilit tuşuna basınca kapatma ekranı geliyorsa ve de tuşlar keyfe göre basıyorsa sorun tuş takımındadır. Siz onun orada içine göçüp göçmediğini anlayamazsınız. Benim eski L625 cihazımda bu sorun çok oldu. Tabi netten sipariş edip taktığım dandik kapak yüzünden bozuldu.
Sonra mecbur tuş takımlarını yaptırınca düzeldi.
Siz gündüz servisi bi arayın derim en azından bilgi edinin yardımcı olurlar belki.
Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kilit tuşuna basında kapatma ekranı geliyorsa ve de tuşlar keyfe göre basıyorsa sorun tuş takımındadır. Siz onun orada içine göçüp göçmediğini anlayamazsınız. Benim eski L625 cihazımda bu sorun çok oldu. Tabi netten sipariş edip taktığım dandik kapak yüzünden bozuldu.
Sonra mecbur tuş takımlarını yaptırınca düzeldi.
Siz gündüz servisi bi arayın derim en azından bilgi edinin yardımcı olurlar belki.
Geçmiş olsun.
Kapak? Öğrendiğim İyi Oldu :hmmm

volumezoom

volumezoom

Üye
Uzun zamandır pek satıldığını görmediğim iki modelin bugün hepsiburada'da yeniden satılmaya başladığını görünce biraz şaşırdım açıkcası. Lumia 950 ve 950 xl beklentilerin üzerinde bir fiyatla geldiğini göz önünde bulundurursak özellikle Lumia 930 windows phone meraklıları için güzel bir seçenek olarak duruyor bence.

Lumia 925 16 gb Beyaz renk 859 tl

Lumia 930 32 gb Siyah ve Beyaz renk seçeneği 1399 tl

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
925 gereksiz pahalı. 930 uygun gibi

Ali_KRKY

Üye
lumia 950 ve lumia 920 eklermisiniz

• Beğen