İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
teşekkürler

Son düzenleme:

dakamon

dakamon

Üye
Cihazın android tabletlerde en hızlı model olacağı söyleniyor lolipop ile birlikte. İşlemcilerde intelin en iyi atom işlemcisi kullanılmış 64bitli. 2gb de ram

dakamon

dakamon

Üye
Bir şeyi gördüm acayip uyuz oldum. Kızda iphone var whatsapp tan bildirim geliyor bildirim merkezinden dokunup açıyor. Şak diye açılıyor whatsapp bizde açılırken yükleniyor yazısını bekliyorsun sonra açılıyor hatta bazen açılmıyor atıyor uygulamadan direk. Sinir oldum buna

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, suyunsesi ve emz
serinaga

serinaga

Üye
Bir şeyi gördüm acayip uyuz oldum. Kızda iphone var whatsapp tan bildirim geliyor bildirim merkezinden dokunup açıyor. Şak diye açılıyor whatsapp bizde açılırken yükleniyor yazısını bekliyorsun sonra açılıyor hatta bazen açılmıyor atıyor uygulamadan direk. Sinir oldum buna

Bak bu konuda haklısın, maalesef kimi uygulamalar elden geçirilmeli, sanırım her defasında uygulama yeniden başlatılıyor olmalı ki bekletiyor, az pil kullanımı ile arka planda hazır olmalı uygulama ki basar-basmaz açılsın ...

luckysleven

luckysleven

Üye
Bak bu konuda haklısın, maalesef kimi uygulamalar elden geçirilmeli, sanırım her defasında uygulama yeniden başlatılıyor olmalı ki bekletiyor, az pil kullanımı ile arka planda hazır olmalı uygulama ki basar-basmaz açılsın ...

Ozaman ovune ovune bitiremedigimiz hizli arayuzumuz ve kasmayan sistemimize elveda deriz. : )

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve hajkhanx33
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone sistemine tam uyumlu olarak uygulamalar güncellense bu sorunlar olmaz ama firmaların da suçu yok. Sistem yeni ve çalışma prensibini tam olarak öğrenen kadar bu sorunlar devam eder. Neden Rudy Huyn'dan uygulamalarında böyle bir sorun olmuyor. Çünkü işini iyi bilen yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Windows Phone sistemine tam uyumlu olarak uygulamalar güncellense bu sorunlar olmaz ama firmaların da suçu yok. Sistem yeni ve çalışma prensibini tam olarak öğrenen kadar bu sorunlar devam eder. Neden Rudy Huyn'dan uygulamalarında böyle bir sorun olmuyor. Çünkü işini iyi bilen yapıyor.

Bak bu konuda çok haklısın üstad. Ama diyorum ki acaba uygulama geliştiricileri mi çok ciddiye almıyor yoksa Microsoft'mu diye geçemeden de edemiyorum. Çünkü bu platform fazla sallamaya gelmez, hızlı aksiyon almalı, aksi halde pasta dilimin azalır da azalır. Hoş ben halen ümitle bekliyorum :)
Ayrıca alsınlar 10 tane Rudy Huyn, versinler istediklerini, bak gör o zaman sistemi, bu mantık çok mu zor bir şey ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bak bu konuda çok haklısın üstad. Ama diyorum ki acaba uygulama geliştiricileri mi çok ciddiye almıyor yoksa Microsoft'mu diye geçemeden de edemiyorum. Çünkü bu platform fazla sallamaya gelmez, hızlı aksiyon almalı, aksi halde pasta dilimin azalır da azalır. Hoş ben halen ümitle bekliyorum :)
Ayrıca alsınlar 10 tane Rudy Huyn, versinler istediklerini, bak gör o zaman sistemi, bu mantık çok mu zor bir şey ?
Geliştiriciler kullanıcı sayısının azlığından dolayı fazla önem vermiyor. Ama microsoft bu tatil ve Kara Cuma döneminde 100 milyon dolar değerinde uygulama dağıtacak. Yani bu uygulamaların parası geliştiricilerin hesabına indirme sayısına göre yatırılacak.

dakamon

dakamon

Üye
Şunu da görmek lazım android java kullanıyor java dili çok basitmiş aynı java dilinde yazılmış programı windowsta yazmak için daha çok satır eklemek gerekiyormuş. Olayda buradan kaynaklanıyor. Herkesin bildiği kolay yazılım dili java var ve sen yeni bir şeyi hadi öğrenin diyorsun. Geliştiriciler için cazibeli bir sistem de değil e adam niye uğraşim diyo uğraşanda öylesine uğraşıyor uygulamalarda sorunlu oluyor hâliyle

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
dostum senin olayının bir benzerini yasadım etut merkezinde kzın teki elined ıphone 6 olması lazım gelei yanıma oturdu baalamız telfonla oynamaya sunu açıtor bunu açıyor uyuz oldum ama şlak diye açıyor uygulamalar çok sinir verici bi durum lumai 1520 ti çıkaraktım ama kıza hava atmak istemedim :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ve şuan lumıadan yazıorsun yine olmamış : )

ha bu arada iyiki 1520 ile ip6ya hava atmamıssın

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
suyunsesi

suyunsesi

Üye
ve şuan lumıadan yazıorsun yine olmamış : )

ha bu arada iyiki 1520 ile ip6ya hava atmamıssın
Ben L1520 ile Iphone6 ya çok rahat hava atabilirim :)
Hepsinin kendine göre + ve - yanları var ki. Sadece nereye vuracağını bil yeter.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cemil baba
erndrdyk

erndrdyk

Üye

arkadaşlar wp ye bu apiyi nasıl yüklüyoruz?

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
şeytan ayrıntıda gizli :ehe

Üst Alt