Bir şeyi gördüm acayip uyuz oldum. Kızda iphone var whatsapp tan bildirim geliyor bildirim merkezinden dokunup açıyor. Şak diye açılıyor whatsapp bizde açılırken yükleniyor yazısını bekliyorsun sonra açılıyor hatta bazen açılmıyor atıyor uygulamadan direk. Sinir oldum buna
Bak bu konuda haklısın, maalesef kimi uygulamalar elden geçirilmeli, sanırım her defasında uygulama yeniden başlatılıyor olmalı ki bekletiyor, az pil kullanımı ile arka planda hazır olmalı uygulama ki basar-basmaz açılsın ...
Windows Phone sistemine tam uyumlu olarak uygulamalar güncellense bu sorunlar olmaz ama firmaların da suçu yok. Sistem yeni ve çalışma prensibini tam olarak öğrenen kadar bu sorunlar devam eder. Neden Rudy Huyn'dan uygulamalarında böyle bir sorun olmuyor. Çünkü işini iyi bilen yapıyor.Bak bu konuda haklısın, maalesef kimi uygulamalar elden geçirilmeli, sanırım her defasında uygulama yeniden başlatılıyor olmalı ki bekletiyor, az pil kullanımı ile arka planda hazır olmalı uygulama ki basar-basmaz açılsın ...
Windows Phone sistemine tam uyumlu olarak uygulamalar güncellense bu sorunlar olmaz ama firmaların da suçu yok. Sistem yeni ve çalışma prensibini tam olarak öğrenen kadar bu sorunlar devam eder. Neden Rudy Huyn'dan uygulamalarında böyle bir sorun olmuyor. Çünkü işini iyi bilen yapıyor.

Geliştiriciler kullanıcı sayısının azlığından dolayı fazla önem vermiyor. Ama microsoft bu tatil ve Kara Cuma döneminde 100 milyon dolar değerinde uygulama dağıtacak. Yani bu uygulamaların parası geliştiricilerin hesabına indirme sayısına göre yatırılacak.Bak bu konuda çok haklısın üstad. Ama diyorum ki acaba uygulama geliştiricileri mi çok ciddiye almıyor yoksa Microsoft'mu diye geçemeden de edemiyorum. Çünkü bu platform fazla sallamaya gelmez, hızlı aksiyon almalı, aksi halde pasta dilimin azalır da azalır. Hoş ben halen ümitle bekliyorum
Ayrıca alsınlar 10 tane Rudy Huyn, versinler istediklerini, bak gör o zaman sistemi, bu mantık çok mu zor bir şey ?
dostum senin olayının bir benzerini yasadım etut merkezinde kzın teki elined ıphone 6 olması lazım gelei yanıma oturdu baalamız telfonla oynamaya sunu açıtor bunu açıyor uyuz oldum ama şlak diye açıyor uygulamalar çok sinir verici bi durum lumai 1520 ti çıkaraktım ama kıza hava atmak istemedimBir şeyi gördüm acayip uyuz oldum. Kızda iphone var whatsapp tan bildirim geliyor bildirim merkezinden dokunup açıyor. Şak diye açılıyor whatsapp bizde açılırken yükleniyor yazısını bekliyorsun sonra açılıyor hatta bazen açılmıyor atıyor uygulamadan direk. Sinir oldum buna

niye kive şuan lumıadan yazıorsun yine olmamış : )
ha bu arada iyiki 1520 ile ip6ya hava atmamıssın

Ben L1520 ile Iphone6 ya çok rahat hava atabilirimve şuan lumıadan yazıorsun yine olmamış : )
ha bu arada iyiki 1520 ile ip6ya hava atmamıssın

soylde bizde yapalım dostum yeri geldiğindeBen L1520 ile Iphone6 ya çok rahat hava atabilirim
Hepsinin kendine göre + ve - yanları var ki. Sadece nereye vuracağını bil yeter.

suyun sesi kardeşim sen 520 ilede ip6 ya hava atarsın sana sozum yok zaten üstadBen L1520 ile Iphone6 ya çok rahat hava atabilirim
Hepsinin kendine göre + ve - yanları var ki. Sadece nereye vuracağını bil yeter.
usta niyesimi var sni gidiniye ki![]()

dostum duşunduğun gibi değilsuyun sesi kardeşim sen 520 ilede ip6 ya hava atarsın sana sozum yok zaten üstad
usta niyesimi var sni gidi![]()

AYrıntıya gerek yok şak diye ortada. Öküzler ya eğer gerçekse.şeytan ayrıntıda gizli![]()
gerçekliğini bilmiyorum dostum..AYrıntıya gerek yok şak diye ortada. Öküzler ya eğer gerçekse.