bulutsuzgece
Üye
Ohbe dünya varmış , sağolasın hocam.
Rica ederim, kulübe ve aramıza hoşgeldiniz.
Ohbe dünya varmış , sağolasın hocam.
Girergarantiye girermi ?
925 varken 820 al diyecek fazla kişi yoktur herhalde. Tabiki 925.
Büyük oyunlar oynamıyorsan sıkıntı olmaz oynuyorsan da bitirince tutmaman lazım silmelisin fotoğraf ve videoları sürekli PC yada bulut hesabına yedeklersin sıkıntı olmaz.
Abi iyi de benim sıkıştım şu. Bak alacağım yerAlacaksan 32 al kafan rahat etsin. Sıkıntı yaşarsın 16gb ile. Kesinlikle 32 almanı tavsiye ederim.
O kadar müziğe gelirsek normalde 10 GB ama ben dinlediğim kısmı söylüyorum4-5 GB müziği merak ettim gerçektenneyseki fotoğrafların 1 gb olması iyi fakat yinede yedeklersen sıkıntı yaşamazsın. O bahsettiğin oyunlar ağır olanlar işte bitirdikçe kaldırmalısın. Bu şekilde 925 seni tatmin eder.
Yılların arşivi var. İçinden seçerim. Ama sıkıntı şu ki ben klip indirip mp3 yapıyorum ve müzikler acayip yüksek kalitede iniyor. Her biri 20-30 mb oluyor böyle olunca. Durum bu. O zaman 16 GB 925 sipariş ediyorum 
Güzel seçim şimdiden hayırlı olsun.Abi iyi de benim sıkıştım şu. Bak alacağım yerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. Ama orada sadece 16 GB olanı var. Başka da yok. Mecburum yani.
O kadar müziğe gelirsek normalde 10 GB ama ben dinlediğim kısmı söylüyorumYılların arşivi var. İçinden seçerim. Ama sıkıntı şu ki ben klip indirip mp3 yapıyorum ve müzikler acayip yüksek kalitede iniyor. Her biri 20-30 mb oluyor böyle olunca. Durum bu. O zaman 16 GB 925 sipariş ediyorum
![]()
Mecbursan bilmem sonradan sıkıntı çekme diye dedim. Ben bile 8+16 gb lık bir hafıza kullanıyorum 700 mb dolaylarında müziğim var ama bazen uygulama güncellemek için uygulama siliyorum falan yani. Zaten 3 gb a yakın sistem alıyor sana kalıyor 12 gb falan. Uygulamadır video fotoğraftır anlamazsın 2 3 günde doldururusun valla. Yine de sen bilirsin.Abi iyi de benim sıkıştım şu. Bak alacağım yerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. Ama orada sadece 16 GB olanı var. Başka da yok. Mecburum yani.
O kadar müziğe gelirsek normalde 10 GB ama ben dinlediğim kısmı söylüyorumYılların arşivi var. İçinden seçerim. Ama sıkıntı şu ki ben klip indirip mp3 yapıyorum ve müzikler acayip yüksek kalitede iniyor. Her biri 20-30 mb oluyor böyle olunca. Durum bu. O zaman 16 GB 925 sipariş ediyorum
![]()