İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Benim telefonda mı sorun var yoksa Vodafone'da mı? 500 mb paketim var, ölümüne kullanıyorum, video-oyun-internet tarayıcısı vs ama hala 499,97 mb var geçen ayda böyle oldu :D

Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
Beni de Lumia 1020 Beyaz olarak ekler misiniz ?

serinaga

serinaga

Üye
Benim telefonda mı sorun var yoksa Vodafone'da mı? 500 mb paketim var, ölümüne kullanıyorum, video-oyun-internet tarayıcısı vs ama hala 499,97 mb var geçen ayda böyle oldu :D
Seninki saymayı unutmuş galiba :ah

pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar bir sorunla karşı karşıyayım telefonun tuş kilidini açarken sürdürülüyor yazısı çıkıyor 2 3 saniye sonra tuş kilidini açabiliyorum herhangi bişeyde yapmadım birden oldu sorunu nasıl çözerim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar bir sorunla karşı karşıyayım telefonun tuş kilidini açarken sürdürülüyor yazısı çıkıyor 2 3 saniye sonra tuş kilidini açabiliyorum herhangi bişeyde yapmadım birden oldu sorunu nasıl çözerim

Ayarlardan çocuk odasını aktif edin.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
Bu #1 ToolKit hala açılmıyor ne diye güncelliyorlar ki :dry:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Uygulamayı komple sildim yeniden yükledim atma sorunu halen devam ediyor. Sanırım wp8.0 ile sorunsuz çalışıyor. Wp 8.1 deki sorunu halen çözemediler...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bazı uygulamalar WP8.1 Developer Preview ile uyumlu değil.
Sanırım bu da onlardan biri.
Resmi sürümde tekrar güncellendiğinde sorunsuz çalışacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
Uygulamayı komple sildim yeniden yükledim atma sorunu halen devam ediyor. Sanırım wp8.0 ile sorunsuz çalışıyor. Wp 8.1 deki sorunu halen çözemediler...

Bende 8.0 var ve çalışmıyor bu sabah programı sildim.

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

8.0 kullanıyorum yine aynı yine aynı. Komple bozdular düzeltemiyorlar. Acaba dünya üzerinde açabilen var mı? :)

Son teknoloji ile gönderildi.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
#1 toolkit : Özenle ve itinayla ATMAYA devam ediyor namısız :) :) En çok işime yarayan uygulamalardan biriydi halbuki !

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
  • Beğen

skynet

Üye
Çocuk odası bile fayda etmiyor bende : Özenle ve itinayla ATMAYA devam ediyor namısız :) :) En çok işime yarayan uygulamalardan biriydi halbuki !
Hele bir düzelsin artık gelen güncellemeyi yapmayacağım :)

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Toolkit için değilki o :D
Programı açmak için her yolu deniyorum. Çocuk odası belki fayda eder dedim. Yok yemiyor. Şimdi bölgeyi de değişeceğim. Yemezse gene istemeye istemeye kaldırın gitsin moduna gireceğim.
Hele bir düzelsin artık gelen güncellemeyi yapmayacağım :)
Elime kramp girseydi de o güncellemeyi yapmasaydım diyorum:kıskıs:Edit : Vay arkadaş bölge değiştirmekte fayda etmiyor.
Hakikaten merak ediyorum: Bu uygulamayı yeryüzünde kullanan Windows Phoneli cihaz var mı acaba?!!!
Vodafone arada sırada böyle şeyler yapıyor. Bayramdan önce de benim cep net coşmuştu. Fırsat bu fırsat dedim komple PC'den dizi indirim:) :) :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Orhun_1907fb

Üye
Arkadaşlar benide listeye ekleyebilirsiniz 1320 beyaz

şu yandexi hiç sevmiyorum sizler tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar benide listeye ekleyebilirsiniz 1320 beyaz

şu yandexi hiç sevmiyorum sizler tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz?

Bu arada isminiz listeye eklendi.

• Beğen
Tepkiler: Orhun_1907fb

Orhun_1907fb

Üye
Ohbe dünya varmış , sağolasın hocam.

Üst Alt