Seninki saymayı unutmuş galibaBenim telefonda mı sorun var yoksa Vodafone'da mı? 500 mb paketim var, ölümüne kullanıyorum, video-oyun-internet tarayıcısı vs ama hala 499,97 mb var geçen ayda böyle oldu![]()

bakıyorum vodafone sitesinden 450 kb ı geçmemiş hiçbir kullanımSeninki saymayı unutmuş galiba![]()

arkadaşlar bir sorunla karşı karşıyayım telefonun tuş kilidini açarken sürdürülüyor yazısı çıkıyor 2 3 saniye sonra tuş kilidini açabiliyorum herhangi bişeyde yapmadım birden oldu sorunu nasıl çözerim
Uygulamayı komple sildim yeniden yükledim atma sorunu halen devam ediyor. Sanırım wp8.0 ile sorunsuz çalışıyor. Wp 8.1 deki sorunu halen çözemediler...Bu #1 ToolKit hala açılmıyor ne diye güncelliyorlar ki![]()
Bu #1 ToolKit hala açılmıyor ne diye güncelliyorlar ki![]()
Uygulamayı komple sildim yeniden yükledim atma sorunu halen devam ediyor. Sanırım wp8.0 ile sorunsuz çalışıyor. Wp 8.1 deki sorunu halen çözemediler...
Uygulamayı komple sildim yeniden yükledim atma sorunu halen devam ediyor. Sanırım wp8.0 ile sorunsuz çalışıyor. Wp 8.1 deki sorunu halen çözemediler...

Düzeldi hocam teşekkürler ama neden gerekti bu onu anlamadımAyarlardan çocuk odasını aktif edin.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Çocuk odası bile fayda etmiyor bende : Özenle ve itinayla ATMAYA devam ediyor namısız![]()
En çok işime yarayan uygulamalardan biriydi halbuki !

Hele bir düzelsin artık gelen güncellemeyi yapmayacağımÇocuk odası bile fayda etmiyor bende : Özenle ve itinayla ATMAYA devam ediyor namısız![]()
En çok işime yarayan uygulamalardan biriydi halbuki !

Programı açmak için her yolu deniyorum. Çocuk odası belki fayda eder dedim. Yok yemiyor. Şimdi bölgeyi de değişeceğim. Yemezse gene istemeye istemeye kaldırın gitsin moduna gireceğim.Toolkit için değilki o![]()
Elime kramp girseydi de o güncellemeyi yapmasaydım diyorumHele bir düzelsin artık gelen güncellemeyi yapmayacağım![]()
Edit : Vay arkadaş bölge değiştirmekte fayda etmiyor. Vodafone arada sırada böyle şeyler yapıyor. Bayramdan önce de benim cep net coşmuştu. Fırsat bu fırsat dedim komple PC'den dizi indirimBenim telefonda mı sorun var yoksa Vodafone'da mı? 500 mb paketim var, ölümüne kullanıyorum, video-oyun-internet tarayıcısı vs ama hala 499,97 mb var geçen ayda böyle oldu![]()

Arkadaşlar benide listeye ekleyebilirsiniz 1320 beyaz
şu yandexi hiç sevmiyorum sizler tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz?