İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Mecbursan bilmem sonradan sıkıntı çekme diye dedim. Ben bile 8+16 gb lık bir hafıza kullanıyorum 700 mb dolaylarında müziğim var ama bazen uygulama güncellemek için uygulama siliyorum falan yani. Zaten 3 gb a yakın sistem alıyor sana kalıyor 12 gb falan. Uygulamadır video fotoğraftır anlamazsın 2 3 günde doldururusun valla. Yine de sen bilirsin.
Abi olurda bulursan 32'lik 600₺ fiyatta lütfen söyle. Ben bulamadım. Akşama alacağım. Eğer varsa yaz. Hemen onu alayım. Benim seçtiğim bu. Başka modeli yok orada. Bende istiyorum ve çekiniyorum ama hafızası büyük olan yok. Ya 925 ayda hafıza var diye 920. Hafıza kartıda dersek eğer 820. O yüzden çekindim ve sizlere soruyorum :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Abi olurda bulursan 32'lik 600₺ fiyatta lütfen söyle. Ben bulamadım. Akşama alacağım. Eğer varsa yaz. Hemen onu alayım. Benim seçtiğim bu. Başka modeli yok orada. Bende istiyorum ve çekiniyorum ama hafızası büyük olan yok. Ya 925 ayda hafıza var diye 920. Hafıza kartıda dersek eğer 820. O yüzden çekindim ve sizlere soruyorum :)
Eğer 925 veya 920 arasında tip farkını çok önemsemiyorsan (ki bence her şeye inat 920nin tipi daha güzel :) ) 16GB 925 alacağına 32GB 920 al derim. Bu iki telefon arasındaki fark iPhone5- 5S arasındaki fark gibi de değil. Bütün donanım aynı. 925te farklı olarak AMOLED ekran var. Kamera gece çekiminde çok az bir farkla daha iyi. 925 çok büyütülen bir telefon. Eksik yanı ise 16 GB. Ben de senin gibi müzik ve film atan bir insandım. Büyük oyun da kurunca telefonda 17 GB kullanmıştım 920 varken. Kararını dikkatli ver yani.

emz

emz

Üye
Eğer 925 veya 920 arasında tip farkını çok önemsemiyorsan (ki bence her şeye inat 920nin tipi daha güzel :) ) 16GB 925 alacağına 32GB 920 al derim. Bu iki telefon arasındaki fark iPhone5- 5S arasındaki fark gibi de değil. Bütün donanım aynı. 925te farklı olarak AMOLED ekran var. Kamera gece çekiminde çok az bir farkla daha iyi. 925 çok büyütülen bir telefon. Eksik yanı ise 16 GB. Ben de senin gibi müzik ve film atan bir insandım. Büyük oyun da kurunca telefonda 17 GB kullanmıştım 920 varken. Kararını dikkatli ver yani.
Abi şöyle ki senin dediğin gibi google da lumia 920 vs 925 yazdığımda versus isimli bir site çıkacak. Açıp baktım ben. Abi donanım aynı, yani işlemci ram falan ama kameraya pureview ve ekran, dokunmatik değişiyor. Abi yalnız çok bariz bir şey sunayım o zaman. HER NE KADAR 920 ŞIK OLSADA 925 130 GRAM İKEN 920'NİN 160 GRAM OLMASI ÇOK BÜYÜK BİR DURUM. Hafifliği önemli benim için. Abi hafıza düşük ama ben çok uzun süre kullanmayı düşünmüyorum. İkinci el alıp bir yıl kullanırım. Seneye satar gene böyle kampanyadan 930 veya başka bir modele geçerim. Uzun vadeli değil. O yüzden 925 olsun diyorum. Peki bunlara göre hala fikrin nedir?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Abi şöyle ki senin dediğin gibi google da lumia 920 vs 925 yazdığımda versus isimli bir site çıkacak. Açıp baktım ben. Abi donanım aynı, yani işlemci ram falan ama kameraya pureview ve ekran, dokunmatik değişiyor. Abi yalnız çok bariz bir şey sunayım o zaman. HER NE KADAR 920 ŞIK OLSADA 925 130 GRAM İKEN 920'NİN 160 GRAM OLMASI ÇOK BÜYÜK BİR DURUM. Hafifliği önemli benim için. Abi hafıza düşük ama ben çok uzun süre kullanmayı düşünmüyorum. İkinci el alıp bir yıl kullanırım. Seneye satar gene böyle kampanyadan 930 veya başka bir modele geçerim. Uzun vadeli değil. O yüzden 925 olsun diyorum. Peki bunlara göre hala fikrin nedir?
Ağırlık sıkıntıysa ve uzun süreli kullanmıyorsan tamam 925 olur derim. Şöyle bir şey de var: Yine çok önemsemezsen 820 bile olur derim. Hafıza kartını taktığında 10 numara telefon olur ama tip ve kamera açısından 925in yanına yaklaşamaz. 925in kamerası 6 katmanlı merceğe sahip, 920den fazlası kamera olarak o. Dokunmatiklerinde hiç bir fark yok. En yakın arkadaşımda vardı 925, ben 920 kullanırken. Ben ağır ve oturaklı severim telefonu. Ondan 920den 25 e geçmedim. 600 tl 32GB 925 bulursan yapış. Stok yap. Kampanya bitince 750 ye sat :) çok konuşmuşum :) sonuç olarak ağırlık önemli olduğuna göre 925 en iyi tercih olur.

• Beğen
Tepkiler: emz
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Lumia 920 185 gram. Ve bence 920'nin kırmızı ve sarısı 925'in tipine 10 basar. 32GB da cabası. Ama ben olsam 32GB 925 bulabilirsem direk yapışırdım. 820'yi düşünme bile ekranı HD değil. Bence en iyi seçenek 32GB 925'ten sonra sarı ya da kırmızı 920.

• Beğen
Tepkiler: emz
YkPkY

YkPkY

Üye
One drive depolama hafızamı 15 gb ta çıkarmış.sizlerdede çıktımı

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

emz

emz

Üye
Ağırlık sıkıntıysa ve uzun süreli kullanmıyorsan tamam 925 olur derim. Şöyle bir şey de var: Yine çok önemsemezsen 820 bile olur derim. Hafıza kartını taktığında 10 numara telefon olur ama tip ve kamera açısından 925in yanına yaklaşamaz. 925in kamerası 6 katmanlı merceğe sahip, 920den fazlası kamera olarak o. Dokunmatiklerinde hiç bir fark yok. En yakın arkadaşımda vardı 925, ben 920 kullanırken. Ben ağır ve oturaklı severim telefonu. Ondan 920den 25 e geçmedim. 600 tl 32GB 925 bulursan yapış. Stok yap. Kampanya bitince 750 ye sat :) çok konuşmuşum :) sonuç olarak ağırlık önemli olduğuna göre 925 en iyi tercih olur.
Abi işte dediğim gibi. Zaten kamera olayına bittim. Gayet iyi bir kamerası var. O nedenle seçtim. Aslını istersen bayramdan önce param yoktu bende 820 alıyordum sonra harçlık alınca :D hemen üst modele kaydım. Bakalım seneye de artık 930 mu olur ötesimi Allah kerim :) 32'lik bulamadım keşke bulsam direk alırdım. Param olsa zaten anneme dedim şimdi alsam haftaya en kötü aynı paraya satarım diye :bleh: Bakalım şimdi karta para attım ( ininal ) satın alıyorum. İnşallah hayırlı olur :biggrin:

YkPkY

YkPkY

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lumia 830

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: beats
Invoke

Invoke

Üye
Çok iyi duruyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
narnia16

narnia16

Üye
Surface havası var telefonda. Çok hoş olmuş. Bakalım gerçeği nasıl olacak :D

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Onedrive 30 gb olan kotamı 38 gb yapmış sizede 8 gb alan verdi mi ?

El arabasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benimkini de 15 yapmış. :)

Dumanla gönderildi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye

İyi olmuş iyi :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende de 58 gb kota artık pc yi yedekliyorum :)

msakli_

msakli_

Üye
Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum, rehberi nasıl taşıyacağım bilgisi olan varmı

Invoke

Invoke

Üye
Ms hesabınızla senkronize edin.

Üst Alt