İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben bugün 1520 yi forumdan bir arkadaşımıza sattım. Hayırlı olur inşallah. Windows Phone biraz daha gelişip ilerlediğinde tekrar dönerim herhalde seviyorum çünkü şimdilik takipte kalayım en iyisi :)

dakamon

dakamon

Üye
Ben bugün 1520 yi forumdan bir arkadaşımıza sattım. Hayırlı olur inşallah. Windows Phone biraz daha gelişip ilerlediğinde tekrar dönerim herhalde seviyorum çünkü şimdilik takipte kalayım en iyisi :)

Daha önceki gibi olmasın? :):)

Tost Makinası ile gönderildi.

msakli_

msakli_

Üye
Cyan yüklü L925'te mesaj yazarken otomatik düzenlemeyi bulamadım yardımcı olabilecek biri var mı ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
kaça gelin oldu hocam sizin kız :)

beats

beats

Üye
Lumia 630, Lumia 635, Lumia 930 ve Lumia 1520 için SensorCore SDK çalışmaları:

Diğer cihazlara da indirilebiliyor fakat desteklemediği için çalışmıyor ve uygulamadan otomatik olarak çıkış yapıyor.

skynet

Üye
Microsoft, 18 bin kişiyi işten çıkarıyormuş ve büyük kısmı da nokia çalışanları olacakmış

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Microsoft, 18 bin kişiyi işten çıkarıyormuş ve büyük kısmı da nokia çalışanları olacakmış
işten çıkarma olacak ancak bunların belirli bir anlaşması vardır haralde yani önünme gelen kişiyi direk çıakrtamaz bu nedenle bu kadar kişinin sadece nokia kısmından çıkarılacağını sanmıyorum tabiki yine çıakcak kişiler olucak ama en azından bunun yarısı ms tarafıdır diye düşünüyorum

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar, bu Video Tuner uygulamasında instagram veya vine için düzenleyebilme var ama oralarda paylaşım yapabiliyor muyuz bilgisi olan var mı?

phasan

phasan

Üye
bu telefonu alacaklara burdan bakmasini tavsiye ederim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Neyin kafasını yaşıyor bu progam :D güncelleme istiyoruz artık @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: skynet
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Neyin kafasını yaşıyor bu progam :D güncelleme istiyoruz artık @bulutsuzgece
sanırım wifi kapsama alanının sınırlarını zorladığından (tek diş) düşük bağlantı hızı ve dolayısıyla başarısız giriş.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
sanırım wifi kapsama alanının sınırlarını zorladığından (tek diş) düşük bağlantı hızı ve dolayısıyla başarısız giriş.
Yok internet hızlı şuan da tek diş olmasına rağmen

phasan

phasan

Üye
Bazı uygulamalar 1 dıs ceken wıfıde nete gırmekte zorlanıyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu da o uygulamalardan biri :)

enessrsy

enessrsy

Üye
Microsoft McLaren'i iptal etmiş, şu meşhur 3D ekranı olacağı söylenen telefon..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Microsoft McLaren'i iptal etmiş, şu meşhur 3D ekranı olacağı söylenen telefon..

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son durum.
McLaren cihazı ve üzerindeki çalışma sonlandırıldı ancak 3D Touch teknolojisiyle ilgili çalışma devam edecek.
McLaren yerine farklı üst düzey donanımlarda denenecek.
McLaren'de tam olarak son kullanıcının verimli şekilde yararlanabileceği düzeye erişilemedi sanırım.
Farklı üst düzey prototip cihazlar üretilerek onlarla denenecek muhtemelen.
@papakudioflu

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: enessrsy

Üst Alt