Ben bugün 1520 yi forumdan bir arkadaşımıza sattım. Hayırlı olur inşallah. Windows Phone biraz daha gelişip ilerlediğinde tekrar dönerim herhalde seviyorum çünkü şimdilik takipte kalayım en iyisi![]()

kaça gelin oldu hocam sizin kızBen bugün 1520 yi forumdan bir arkadaşımıza sattım. Hayırlı olur inşallah. Windows Phone biraz daha gelişip ilerlediğinde tekrar dönerim herhalde seviyorum çünkü şimdilik takipte kalayım en iyisi![]()

Ama mesajımda belirttim ne olursa olsun seviyorumDaha önceki gibi olmasın?
Tost Makinası ile gönderildi.
Bir gün dönmem şaşırtıcı olmaz.1500'e bıraktımkaça gelin oldu hocam sizin kız![]()

Ortalama bir fiyatAma mesajımda belirttim ne olursa olsun seviyorumBir gün dönmem şaşırtıcı olmaz.
1500'e bıraktım![]()
EvetOrtalama bir fiyat![]()

işten çıkarma olacak ancak bunların belirli bir anlaşması vardır haralde yani önünme gelen kişiyi direk çıakrtamaz bu nedenle bu kadar kişinin sadece nokia kısmından çıkarılacağını sanmıyorum tabiki yine çıakcak kişiler olucak ama en azından bunun yarısı ms tarafıdır diye düşünüyorumMicrosoft, 18 bin kişiyi işten çıkarıyormuş ve büyük kısmı da nokia çalışanları olacakmış
sanırım wifi kapsama alanının sınırlarını zorladığından (tek diş) düşük bağlantı hızı ve dolayısıyla başarısız giriş.
Neyin kafasını yaşıyor bu progamgüncelleme istiyoruz artık @bulutsuzgece
Yok internet hızlı şuan da tek diş olmasına rağmensanırım wifi kapsama alanının sınırlarını zorladığından (tek diş) düşük bağlantı hızı ve dolayısıyla başarısız giriş.
kaynak?Microsoft McLaren'i iptal etmiş, şu meşhur 3D ekranı olacağı söylenen telefon..
Microsoft McLaren'i iptal etmiş, şu meşhur 3D ekranı olacağı söylenen telefon..