İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Evleaks'ın yeni sızıntısı T-Mobile ile Lumia 1525 geliyor.Cihazın Lumia 1520'nin tasarımında ufak kozmetik değişiklikler ile geleceği tahmin ediliyor.

Twitter / evleaks: Lumia 1525 coming to T-Mobile. ...

Nextleaks adlı Twitter adresi daha önce Lumia 1525'in:
  • 6" 490ppi 2K ekran,
  • Snapdragon 805 dört çekirdek,
  • 3GB RAM bellek,
  • 32GB ROM bellek ve microSD desteği,
  • 25/30MP kamera,
  • Güneş enerjisiyle şarj eden ekran,
  • 3400mAh batarya.
Donanımıyla geleceği belirtilmişti, iddialı olan donanımıyla cihaz gerçekleşecek mi bakalım...

Daniel Rubino'ya göre cihaz Lumia 1520'nin varyantı olarak çıkacak.

Eğer donanım doğru çıkarsa, işte akıllı telefon budur derim.

Dumanla gönderildi.

beats

beats

Üye
Terhinatör "Telefonu yersek ne olur ?" un peşinde:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

skynet

Üye
Mağazada sorun mu var yoksa benim telefonda mı sorun var anlamadım :allalla:
Mağazadan bir şey yüklemek istediğimde veya güncelleme geldiğinde çok ağır yükleniyor ve yarıya gelmeden de ilgilenmeniz gerekiyor uyarısı verip iptal oluyor anlamadım gitti :alsana:
Bu yüzden teli sıfırladım şimdi mesela sistem uygulamalarının bazıları güncellendi hızlı bir şekilde ama bazıları belirttiğim gibi çok ağır yüklenirken hata veriyor bunun nedeni ne olabilir ?
Şimdiden söyleyeyim modemi altına üstüne getirdim hatta fabrika ayarlarına aldım ama sorun hala devam ediyor :duvar2:
Şimdide oyunlar ile ekstralar+bilgi güncellenmiyor ya şaka gibiNe yaptıysam sorunu çözemedim mecburen 8.0'a geri dönüş yaptım :dry: Şimdi bütün güncellemeler sorunsuz yüklendi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Mağazada sorun mu var yoksa benim telefonda mı sorun var anlamadım :allalla:
Mağazadan bir şey yüklemek istediğimde veya güncelleme geldiğinde çok ağır yükleniyor ve yarıya gelmeden de ilgilenmeniz gerekiyor uyarısı verip iptal oluyor anlamadım gitti :alsana:
Bu yüzden teli sıfırladım şimdi mesela sistem uygulamalarının bazıları güncellendi hızlı bir şekilde ama bazıları belirttiğim gibi çok ağır yüklenirken hata veriyor bunun nedeni ne olabilir ?
Şimdiden söyleyeyim modemi altına üstüne getirdim hatta fabrika ayarlarına aldım ama sorun hala devam ediyor :duvar2:
Şimdide oyunlar ile ekstralar+bilgi güncellenmiyor ya şaka gibiNe yaptıysam sorunu çözemedim mecburen 8.0'a geri dönüş yaptım :dry: Şimdi bütün güncellemeler sorunsuz yüklendi
arada magazaya baglanmada bende de sorunlar oluyor, ancak dediğin gibi yavaş yüklenme ve ilgilenmeniz gerekiyor çok nadir çıkıyor, farklı wifi baglantılarında denerseniz belki karşınıza çıkmaz veya mobilden girdiliğinizde de aynı hata oluyor mu, birde her zaman mı çıkıyor mesela 10 uyuglama kurarkan 10'da da mı yoksa 1'inde mi sadece

skynet

Üye
Hocam sorun mağazaya bağlanmama değil mağazadan yükleme yaparken çok yavaş yükleniyor ki zaten bu yavaş yüklenenler direk ilgilenmeniz gerekiyor uyarısı verip iptal ediyor :)
2 Farklı modemde denedim değişen bir şey olmadı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hocam sorun mağazaya bağlanmama değil mağazadan yükleme yaparken çok yavaş yükleniyor ki zaten bu yavaş yüklenenler direk ilgilenmeniz gerekiyor uyarısı verip iptal ediyor :)
2 Farklı modemde denedim değişen bir şey olmadı
bilemiyorum o zaman belki sistemle ilgili olabiilir, mesela bende güncelleme 40dk sürüyor güncelleme yaparken bir yerde takılı kalıyo,r bu gününe kadar hep böyle oldu ancak 925de denedim 5dk bitirdi, anlamadım bende format attım bakalım bu gelicek güncelleme nasıl olacak merakla bekliyorum

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yapı Kredi uygulamasını kullanan arkadaşlar, akıllı sms şifresini girdikten sonra sayfa görüntülenemiyor hatasını herkes alıyor mu?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şuan denedim bende aynı hatayı aldım. (Wifi).İkişer kez denedim ve şebekeden de denedim. Sayfa görüntülenemiyor hatası alıyorum.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aynen wifi şebeke hep aynı sorun. ben de mecbur kirayı internet şubesinden yatırdım 3.5 masraf kesti :dry:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
3D Touch özellikli telefonlar Ekim-Kasım dönemiyle birlikte görücüye çıkmaya başlayacaklar.
Bu özelliği taşıyan ilk telefon McLaren kod adlı cihaz olacak.
Ardından da yine birkaç ay içinde büyük ekranlı bir modelde bu özellik yer alacak.

3D Touch teknolojisinin yalnızca "üst düzey lumialarda" kullanılacağı belirtiliyor.
Maalesef alt ve orta segmentlerde bu özellik yer alamayacak.

tanercskn

Üye
3D Touchu Şuan da piyasada ki telefonlardan kullanan olacak mı acaba ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
3D Touchu Şuan da piyasada ki telefonlardan kullanan olacak mı acaba ?

Hayır. Donanımsal bir özellik olduğu için mevcut cihazlara gelmesi mümkün değil.
Yani yazılım güncellemesiyle alakalı bir şey değil.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla bence Amazon 3D görüntü veren o acayip telefonunu çıkarmasaydı bence microsoft 3d touch özellikli telefonlarını kesin geciktirecek ve önümüzdeki yıla sarkıtacaktı. Baktı ki koz olarak öne süreceği teknolojide iyice geç kalıyor, millet kozlarını erken ve hızlı oynuyor. Mecburen erkene alacak tabi naapacak.

Bay H

Bay H

Üye
Valla bence Amazon 3D görüntü veren o acayip telefonunu çıkarmasaydı bence microsoft 3d touch özellikli telefonlarını kesin geciktirecek ve önümüzdeki yıla sarkıtacaktı. Baktı ki koz olarak öne süreceği teknolojide iyice geç kalıyor, millet kozlarını erken ve hızlı oynuyor. Mecburen erkene alacak tabi naapacak.
McLaren modelinin çıkış tarihi daha amazon fire Phone tanıtılmadan önce hemen hemen bu yıl içerisinde geleceği belliydi. Ayrıca amazon fire Phone ile gelen 3D özelliğinin 3D Touch ile bir benzerlik noktası yok bundan dolayı bir etkisi olmayacaktır.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
McLaren modelinin çıkış tarihi daha amazon fire Phone tanıtılmadan önce hemen hemen bu yıl içerisinde geleceği belliydi. Ayrıca amazon fire Phone ile gelen 3D özelliğinin 3D Touch ile bir benzerlik noktası yok bundan dolayı bir etkisi olmayacaktır.

Evet doğru. Ancak asıl demek istediğim teknoloji önderliği. Ayrıca insanların kafasında yer yapmak. Örneğin Nokia Lumia nın pureview teknolojisi, insanların kafasında kamera denilince Lumia nın üstünlüğünü kabul ettirir bir olguya dönüştü. Ben isterim ki 3d touch ve güneş enerjili ekran teknolojisini barındıran telefonları çabuk davranıp rakiplerinden önce çıkarsın. Yavaş davrandıkça rakiplerin arkasında kalıyor.

Dumanla gönderildi.

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
Benim hala düzelmedi günde telefonu 3 4 kez açıp kapatıyorum. Bıktım artık bu durumdan

Lumia 925

Üst Alt