papakudioflu
Emekli Yönetici
Verdiğim link Türk sitesi.genelde bulduğum siteler yabancı kaynaklıydı türkiyede bayileri veya dışardan getittirme olmuyacağı için pek bakmamıştım ancak verdiğin linke bir kontrol edeyim ben
Verdiğim link Türk sitesi.genelde bulduğum siteler yabancı kaynaklıydı türkiyede bayileri veya dışardan getittirme olmuyacağı için pek bakmamıştım ancak verdiğin linke bir kontrol edeyim ben
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır? - MaxiCepNası atılacak ne yapılacak
Nası atılacak ne yapılacak
Arama+SMS filtresi çalışmıyorsa telefonunuzu kapatıp açtıktan sonra tekrar deneyin @YkPkY
Gelecekten gönderildi.
Cık Özgür.cihaz hiç ummadığın kadar açılıp kapandı. 8.1 den beri çalışmıyor.
Tek bendemi bu sorun
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Hocam 8.1'i ilk yüklediğimde bende de çalışmıyordu hatta yılı ileriye alıp uygulamayı kaldırdım tekrar kurudum yine düzelmedi en sonunda telefonu sıfırladım düzeldiCık Özgür.cihaz hiç ummadığın kadar açılıp kapandı. 8.1 den beri çalışmıyor.
Tek bendemi bu sorun
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

8.1+Cyan güncellemesi tüm dünyada aynı anda yayınlanacak gibi gözüküyorNokia Türkiye nin twitter hesabından bu paylaşıldı 24 haziran salı günü için geri sayım başladı diyor nedir bu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hiç ama hiç ihtimal vermiyorum.8.1+Cyan güncellemesi tüm dünyada aynı anda yayınlanacak gibi gözüküyor
Yeşil Nokia X serisi için kullanılıyordu, muhtemelen yeni bir cihaz eklenebilir X serisine.Nokia Türkiye nin twitter hesabından bu paylaşıldı 24 haziran salı günü için geri sayım başladı diyor nedir bu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız