İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
genelde bulduğum siteler yabancı kaynaklıydı türkiyede bayileri veya dışardan getittirme olmuyacağı için pek bakmamıştım ancak verdiğin linke bir kontrol edeyim ben
Verdiğim link Türk sitesi.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
Arkadaşlar lumia 820 me 8.1 den sonraki bu küçük güncellemeyi yükledim, kapattım sonra tekrar açtım, şimdi nokia yazısı geliyo, geri reset atıyo tekrar nokia yazısı geliyor böyle böyle devam ediyor, ne yapmalıyım

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
baştan rom atacan ardık

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
Nası atılacak ne yapılacak

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
sabah ola hayrola kafanı yorma kolay iş sorun olsunda yazılımda olsun donanımda sıkıntı olmadıkça rahat uyu sen şimdi pek cevap bulamazsın

dakamon

dakamon

Üye
nokia recoveery tool programı kullan.

YkPkY

YkPkY

Üye
Arama+SMS filtresi çalışmıyorsa telefonunuzu kapatıp açtıktan sonra tekrar deneyin @YkPkY

Gelecekten gönderildi.

Cık Özgür.cihaz hiç ummadığın kadar açılıp kapandı. 8.1 den beri çalışmıyor.
Tek bendemi bu sorun

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tek bendemi bu sorun

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Sanırım bazı kişilerde var.
Resmi sürüm gelince düzelir umarım.
Bende bir sorun yok.

Gelecekten gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

skynet

Üye
Tek bendemi bu sorun

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Hocam 8.1'i ilk yüklediğimde bende de çalışmıyordu hatta yılı ileriye alıp uygulamayı kaldırdım tekrar kurudum yine düzelmedi en sonunda telefonu sıfırladım düzeldi :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
jasonwie

jasonwie

Üye
Tahmini ne zaman gelir bu resmi sürüm ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Nokia Türkiye nin twitter hesabından bu paylaşıldı 24 haziran salı günü için geri sayım başladı diyor nedir bu?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Nokia Türkiye nin twitter hesabından bu paylaşıldı 24 haziran salı günü için geri sayım başladı diyor nedir bu?
8.1+Cyan güncellemesi tüm dünyada aynı anda yayınlanacak gibi gözüküyor

beats

beats

Üye
Yeşil Nokia X serisi için kullanılıyordu, muhtemelen yeni bir cihaz eklenebilir X serisine.

...decode...

...decode...

Üye
O geri sayım Nokia Türkiye'nin yanlışlıkla da olsa şu resimde paylaştığı turuncu cihaz için olabilir mi? :) X2?

dakamon

dakamon

Üye
Bunlar bizi hiç ilgilendirmez :D lumia haberi gelsin :D

luckysleven

luckysleven

Üye
Transparent color tiles

Arkadaslar link veremedim magazadan bulursunuz cok guzel dusunulmus bir uygulama ama gelismesi lazim uygulama sayisi cok az kisa surede uygulama sayisi artar diye dusunuyorum

Edit: Ayrica uygulama sahibi aciklamaya ms in uygulamalari dagil bir cok uygulamada oynama yapilamadigini yazmis demekki ms ikonlar uzerinde oynama yapmaya izin vermiyor. Mesela bu uygulama sadece tile larin uzerindeki resimlerin rengini degistiren basit bir uygulama ama bu bile kisitli yapilabiliyorsa tema uygulamasi yada ikonlar uzerinde renk oynamasi yapilamiyor. O yuzdende kisisellestirme adina az uygulama var. Eldekiyle idare edecegiz gorunuse gore.

Son düzenleme:

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Beyler skype neden kullanılmıyor?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt