İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Preview for developers programı atıyor sona gelince neden olabilir ?

8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
Kızım ha, yakışır :)

Bu arada arkadaşlar Fizy türevi uygulama arıyorum, MixRadio iyi midir, Türkçe şarkı kapasitesi nasıl, ayrıca şarkıları tam dinlemek istiyorum öyle 15 30 saniye değil..

beats

beats

Üye
Kızım ha, yakışır :)

Bu arada arkadaşlar Fizy türevi uygulama arıyorum, MixRadio iyi midir, Türkçe şarkı kapasitesi nasıl, ayrıca şarkıları tam dinlemek istiyorum öyle 15 30 saniye değil..
Deezer iyi 15 gün premium+ ücretsiz deneme sonrası 10 lira aylık, kampanya var bu ara altı ay boyunca aylık 5tl premium+ın. Tabii sürekli hesap açarak ücretsiz kullanabilirsin. Fizy ücretsizken iyiydi sonra şarkılara sınırlama geldi karıştırdılar işi, premium üye de olsan o şarkılar dinlenmiyordu. Spotify denemedim onun da 30 gün ücretsiz denemesi var. Mixradio adı üstünde radyo sen seçemiyorsun şarkıyı hazır listeler çalınıyor, her listeden altı şarkı ilerletebiliyorsun sonrasında değiştirmek için saatin dolmasını bekliyorsun yabancı müzik severler iin çok iyi de yerli için çok fazla seçenek yok.

PureFood

PureFood

Üye
Deezer iyi 15 gün premium+ ücretsiz deneme sonrası 10 lira aylık, kampanya var bu ara altı ay boyunca aylık 5tl premium+ın. Tabii sürekli hesap açarak ücretsiz kullanabilirsin. Fizy ücretsizken iyiydi sonra şarkılara sınırlama geldi karıştırdılar işi, premium üye de olsan o şarkılar dinlenmiyordu. Spotify denemedim onun da 30 gün ücretsiz denemesi var. Mixradio adı üstünde radyo sen seçemiyorsun şarkıyı hazır listeler çalınıyor, her listeden altı şarkı ilerletebiliyorsun sonrasında değiştirmek için saatin dolmasını bekliyorsun yabancı müzik severler iin çok iyi de yerli için çok fazla seçenek yok.
O zaman Mix Radyoyu geçtim, Deezer 15 günde bir hesap yapılabilir aslında, Fizy ücretsizdi ben de sonra şarkıları dinletmemeye başladı kaldırdım ben de. Açıkçası parayla falan uğraşmak istemiyorum ben parayı bulayım da sonra uygulamaya hizmete yatırırım onu.

beats

beats

Üye
Lumia 1020 sualtı housing:

Fabien Cousteau sualtında otuz bir gün kalacakmış kullanacağı cihazlar arasına Lumia 1020 de var.

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Sualtında otuz bir günmü :o

beats

beats

Üye
Sualtında otuz bir günmü :o
Çok fazla bilmiyorum benim İngilizcem bitti muhabirleri görünce. :)

Anladığım kadarıyla belgesel çekecek, kitap falan yazacak.

• Beğen
Tepkiler: skynet
bsavr

bsavr

Üye
Badland Mayıs sonuna kadar gelicek deniyordu hala ortada yok

cemil baba

cemil baba

Üye
Bende whatsapp güncellendi.

POS makinasından gönderildi.

cemil baba

cemil baba

Üye
Açar açmaz wp nin bu sürümüyle uyumlu olmadığı ve bazı özelliklerin çalışamayabileceğini yazdı, wp 8.1 kullanıyorum.

Ayarlar menüsü değişmiş,
Kişi bilgi ekranı değişmiş.

Şimdilik gözüme çarpanlar bunlar.

POS makinasından gönderildi.

Churchil

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce ankara cepa avm nokia mağazasından lumia 820 siyah arka kapak aldım . Kendi telimdeki kapak fabrikadan çıkan orijinal kapak , 1 saat önce aldığım kapakta orijinal ama az önce yeni aldığım kapakla fabrika çıkışı olan kapağı karşılaştırdığımda yeni aldığım kapağın rengi biraz daha mat , telefonun kendi fabrika çıkışı olan kapağı ise parlak bir siyah olduğunu gördüm . Sizce almış olduğum yeni kapak orijinalmidir yoksa sahtemi ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bbakkus

bbakkus

Üye
l520 nın kilit tuşu bozuldu nasıl ekran görüntüsü alabilirim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce ankara cepa avm nokia mağazasından lumia 820 siyah arka kapak aldım . Kendi telimdeki kapak fabrikadan çıkan orijinal kapak , 1 saat önce aldığım kapakta orijinal ama az önce yeni aldığım kapakla fabrika çıkışı olan kapağı karşılaştırdığımda yeni aldığım kapağın rengi biraz daha mat , telefonun kendi fabrika çıkışı olan kapağı ise parlak bir siyah olduğunu gördüm . Sizce almış olduğum yeni kapak orijinalmidir yoksa sahtemi ?

telefon kapakların rengine göre bazıları mat bazıları ise parlaktır pek sorun olacağını düşünmüyorum yani bana göre orjinaldir

hookword

hookword

Üye
Sizde de ie nin bazı mobil sitelerde sapıttığı oluyor mu mesela stuff.tv gibi?

luckysleven

luckysleven

Üye
Kabul ediyorum, WP’yi ilk tercih ettiğimiz zamanlar fıtık olduk. Verem olduk. Meme kanseri olan erkek arkadaşlarımız bile oldu, o derece. Çoğumuz ipleri kaloriferlere bağladıktan sonra tavandaki kancadan geçirerek odanın ortasına sandalye koyup boğazına doladı. Tam sandalyeye tekmeyi atacakken yakınlarımız son anda yetişip kurtardı.(Evde yalnız olup kurtulamamış olan merhumlarımızın toprağı bol olsun.):D :D
Android ve iOS kullanıcıları tarafından aşağılandık, hor görüldük. Bizi ellerinde stres topu gibi oynadılar adeta.
Ağladık, zırladık. Lumia’larımızı 2 kilo domates fiyatına sattık.

Ama bu mücadelenin sonunda artık hak ettiğimiz yerdeyiz LUMIATÖRLER!
Zaman ilerledikçe en prestijli uygulamalar WP işletim sistemleri için yazılmaya başlandı. Arayüz olarak Android’e 5, iOS’a 3 bastık. Artık ağlama sırası onlarda! Artık kalorifer demirine ip bağlama sırası onlarda!
Meme kanseri olan kardeşlerimizin öcünü alacağız! Bizi zıplayan top gibi oynadıkları zamanların intikamını, duvardan sekip apış aralarına çarparak alacağız.(Daha önceden fıtık olmuş arkadaşlar rahatlarını bozmasınlar, dinlensinler biraz.)
Android telefonlarını, iPhone’larını JavSu fiyatına sattıracağız!

Artık gülme sırası bizdedir! :rock:

(Cyan güncellemesi gelince bu mesajı dağıtın. Şimdiden dağıtıp rezil olmayalım elaleme.)
:D :D

Transformers izlenmis belli : )

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve beats
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Transformers demişken, şöyle sd kart yuvası gibi işlemci ve ram yuvası da olan, istediğimizde işlemci yada ramini söküp üst modeli ile değiştirebileceğimiz bir telefon yapsalar ya.

Dumanla gönderildi.

serinaga

serinaga

Üye
Transformers demişken, şöyle sd kart yuvası gibi işlemci ve ram yuvası da olan, istediğimizde işlemci yada ramini söküp üst modeli ile değiştirebileceğimiz bir telefon yapsalar ya.

Dumanla gönderildi.

OEM Telefon diyorsun yaniii ? Aslında fena bir fikir değil ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood
beats

beats

Üye

Dumanla gönderildi.
Google Project Ara öyle birşey olacak.

Üst Alt