İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
1320 kullananlar bildiğiniz iyi bir kılıf var mı? :D

Invoke

Invoke

Üye
SMS yedekleme olayı var ya... O smsler nereye yedekleniyor acaba? ms hesabı ile mi senkronize halinde oluyor ?

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Yok mu?

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar facebook ta WP lovers ın sayfasında yaptığı bir haberden bu konu açıyorum
Bilindiği üzere herkes 24 haziran diye düşünüyor 8.1+cyan güncellemesini ama Facebook ta one microsoft hesabı bununla ilgili bir açıklama yapmış. Galiba çok fazla soru aldıkları için.
Açıklama şöyle diyor 24 haziran 8.1 in yayın tarihi değil sadece 8.1 in yaşam döneminin başlangıcı olduğu söyleniyor ve bu güncellemenin bu ay yayınlanacağını ve öncelikli olarak 1520 1020 920 gibi üst seviyeden alt seviye cihazlara doğru olacağını söylüyor. Önümüzdeki haftalar bekleyin hatta her an bekleyebilirsiniz diye bir yazı paylaşmış yazıya ulaşmak siteyenler bu linke bakabilirler.

• Beğen
Tepkiler: beats ve Bay H
Murat Alper

Murat Alper

Üye
yani ilk güncellemenin ilk kısmını 1520 1020 ve 920 hazirandan sonrada diğer telefonlar alacaktır doğrumu @dakamon

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar facebook ta WP lovers ın sayfasında yaptığı bir haberden bu konu açıyorum
Bilindiği üzere herkes 24 haziran diye düşünüyor 8.1+cyan güncellemesini ama Facebook ta one microsoft hesabı bununla ilgili bir açıklama yapmış. Galiba çok fazla soru aldıkları için.
Açıklama şöyle diyor 24 haziran 8.1 in yayın tarihi değil sadece 8.1 in yaşam döneminin başlangıcı olduğu söyleniyor ve bu güncellemenin bu ay yayınlanacağını ve öncelikli olarak 1520 1020 920 gibi üst seviyeden alt seviye cihazlara doğru olacağını söylüyor. Önümüzdeki haftalar bekleyin hatta her an bekleyebilirsiniz diye bir yazı paylaşmış yazıya ulaşmak siteyenler bu linke bakabilirler.
Bu tarih meselesini birkaç site ortaya attı ve birçok kullanıcıda bu duruma güvenince aslında karıştı olay. Güncelleme ile ilgili bilinen en net sonuç "yaz başı" yani bu ay içerisinde dağıtıma başlanması ancak Haziran ortası olur sonu olur bu net değil.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
dakamon

dakamon

Üye
yani ilk güncellemenin ilk kısmını 1520 1020 ve 920 hazirandan sonrada diğer telefonlar alacaktır doğrumu @dakamon
Aynen öyle buna artık alıştık ilk önce üst seviyeler alıyor ondan sonra diğerleri. Ayrıca biliyorsunuz ki bir de ülke ülke veriliyor güncellemeler örnein bir ülkede 520 bile güncelleme almışken diğer bir ülkede daha 720 güncelleme bekiyor durumda oluyordu. Umarım şimdi Nokia direk tüm ülkelere aynı anda verebilir. Yani artık MS aldı Nokia yı nasılki 8.1 betayı herkese aynı anda verdiyse bunu da versin o şekil. Yine cihaz bazında versin ama aynı anda versin tüm dünyada. Bu konuda apple ı takdir ediyorum aynı anda verme konusunda.

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler j.timberlake dont hold the wall sarkisini 925 de kendi kulakligi ile dinledim telefon ve kulaklarim kendinden gecti : ) htc den sonra iyimis dedirtti. Sarki ve kulaklik tavsiye edilir yani haha : ) ama dolby acik olacak ve eko ayari r&b olacak

• Beğen
Tepkiler: skynet
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yukarıdan aşağı başlayacaksa güncelleme dağıtımı, sıkıntı yok oda iyi.

skynet

Üye
620 kesin yine en son alır

beats

beats

Üye
620 kesin yine en son alır

:)Lumia 1020 su altı koruması 299$.

Lumia 1020 vs. Galaxy K Zoom:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Aynen öyle buna artık alıştık ilk önce üst seviyeler alıyor ondan sonra diğerleri. Ayrıca biliyorsunuz ki bir de ülke ülke veriliyor güncellemeler örnein bir ülkede 520 bile güncelleme almışken diğer bir ülkede daha 720 güncelleme bekiyor durumda oluyordu. Umarım şimdi Nokia direk tüm ülkelere aynı anda verebilir. Yani artık MS aldı Nokia yı nasılki 8.1 betayı herkese aynı anda verdiyse bunu da versin o şekil. Yine cihaz bazında versin ama aynı anda versin tüm dünyada. Bu konuda apple ı takdir ediyorum aynı anda verme konusunda.
MİCROSOFT windows phone 8.1 beta yı bütün dünyaya aynı anda verdiğinde olanları çabuk unutmuş gibi görünüyorsunuz. Mağaza çökmüştü falan hani :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Belçika, Hollanda ve Lüksemburg için evleaks paylaştı. Kısaca 33. haftaya kalmadan(11 Ağustos öncesine denk geliyor) tüm telefonlara Nokia Cyan güncellemesi gelecek diyor. 925, 1020 ve 1520 biraz daha erken güncelleme alacak gibi görünüyor ki eğer böyleyse tüm dünyada da önce bu modellerde başlaması mümkün.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Akhtoher, beats ve 1 kişi daha
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Güncelleme bayağı bi gecikecek anlaşılan yaz biter anca gelir

Lumia 520

dakamon

dakamon

Üye
Yine moraller yerlerde ağustosa kadar bekletecekler.

beats

beats

Üye
Benim şirketim olsa 53. haftada verirdim güncellemeyi, zaman algısını kırar belirgin bir fark oluştururdu zihinlerde. :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam haziranda 8.1 in geleceği ve temmuz ağustos gibi bir güncellemenin daha verileceği söylenmişti iyice uzatıyorlar bakalım tarihi

Lumia 520

Üst Alt