İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Minion Rush mu kaldırıldı ? Ne oluyo yav ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
geçen biri bi konuda minion rush'a gelen son güncellemeden sonra bişi bişi yapınca altın mı geliyo demişti bug mu bu diye sormuştu sanırım bi açık oldu adamlar da yok kimseye beleş altın gibisinden kaldırmış olabilir sonraki güncellemeye kadar. bu da bi tahmin :)

Serhan

Serhan

Üye
Arkadaşlar 925 imi 1520 ile değiştirsem yani 1520 alsam daha mı iyi olur yoksa 925 daha mı iyi ?

Son düzenleme:
Bay H

Bay H

Üye
Minion Rush mu kaldırıldı ? Ne oluyo yav ?
Uygulamada şuanda sorun bulunmakta büyük olasılık ile kaldırılma sebebi bu. Nedir bu sorun derseniz oyuna bir hile sistemi eklenmiş ve büyük olasılık ile olmaması gereken bir şeydi bu. İstediğiniz kadar muz ve jeton yükleyebiliyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Serhan
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
he işte, ha altın ha muz :islik
alayım bi yarım kilo :gul:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sen bu soruyu hiç sormamış ol. Her ihtimale karşı :sirit:

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ağlayasım geldi. 2014 Türkiye' sindeyiz yani.

alical33

alical33

Üye
Ne sen sor ne ben soyliyim :)

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
SEN 1820 AL :hehe:

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar 925 imi 1520 ile değiştirsem yani 1520 alsam daha mı iyi olur yoksa 925 daha mı iyi ?
1520 boyut konusu dışında her anlamda daha önde bir cihazdır,boyut konusu ise kişiden kişiye değişir.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Akhtoher

Akhtoher

Üye
1520 boyut konusu dışında her anlamda daha önde bir cihazdır,boyut konusu ise kişiden kişiye değişir.
Bu güzel mesajınız bırakın 925'i 930 için bile geçerli bence. Yeter ki kullanıcı büyük ekran istiyor olsun.

• Beğen
Tepkiler: Bay H
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şuanda elimde fazla fazla param olsa dahi, hiç bir telefon satın almazdım. Hali hazırda elimde L920 var. Son bahara kadar mutlaka beklerdim. Çünkü Hem yeni teknolojili akıllı telefonlar geliyor (iphone 6 - yeni lumia serisi vs.) hemde L920 her şartta her türlü sonbahara kadar rahatlıkla götürür.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Şuanda elimde fazla fazla param olsa dahi, hiç bir telefon satın almazdım. Hali hazırda elimde L920 var. Son bahara kadar mutlaka beklerdim. Çünkü Hem yeni teknolojili akıllı telefonlar geliyor (iphone 6 - yeni lumia serisi vs.) hemde L920 her şartta her türlü sonbahara kadar rahatlıkla götürür.
İphone 6 bahsedildiği gibi büyük ekranlı çıkarsa piyasayı baya bir sallar bence.

avast

avast

Üye
ya 925 32 gb bulsam alacaktım tum vodafon baailerini arattım bulamadım nexus5 aldım gözüm lumialarda kaldı :D ucuzunadn bi lumia yokmu piyasada :D ögrenciyim malum :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ya 925 32 gb bulsam alacaktım tum vodafon baailerini arattım bulamadım nexus5 aldım gözüm lumialarda kaldı :D ucuzunadn bi lumia yokmu piyasada :D ögrenciyim malum :D
1gb ramli en ucuz 525 var, ön kamera istersen 820, büyük istersen 1320 :)

avast

avast

Üye
1gb ramli en ucuz 525 var, ön kamera istersen 820, büyük istersen 1320 :)
nexus5 on kamerası yeterli suanda bana :D hani ipod yada lumia 525 bakıyorum 2. el nexusu almadan 925 e karar vermistim 116 lık kalmıs sadce onuda almadım nexus5 aldım 2000 falan cıkarabilseydim o zaman 1520 alcaktım o zaman 1400 üm vardı telefonu aldım 2 hafta sonra 1000 lira verdi dedem cok uzuldum ondan icimde kaldı :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
nexus5 on kamerası yeterli suanda bana :D hani ipod yada lumia 525 bakıyorum 2. el nexusu almadan 925 e karar vermistim 116 lık kalmıs sadce onuda almadım nexus5 aldım 2000 falan cıkarabilseydim o zaman 1520 alcaktım o zaman 1400 üm vardı telefonu aldım 2 hafta sonra 1000 lira verdi dedem cok uzuldum ondan icimde kaldı :D

1000 lira mı :oha:

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Üst Alt