TurboCall
Üye
sende çıkarıp başka birşey verseydin abi bu kadar ezberci olunmaz yahu
Ama adam bi yönden haklı whatsapp yok minion rush yok
hiç karışmadım.sende çıkarıp başka birşey verseydin abi bu kadar ezberci olunmaz yahu
hiç karışmadım.Hala bir haber yokmu ya şu lumia 1520 V Miniden
Uygulamada şuanda sorun bulunmakta büyük olasılık ile kaldırılma sebebi bu. Nedir bu sorun derseniz oyuna bir hile sistemi eklenmiş ve büyük olasılık ile olmaması gereken bir şeydi bu. İstediğiniz kadar muz ve jeton yükleyebiliyorsunuzMinion Rush mu kaldırıldı ? Ne oluyo yav ?
1520 boyut konusu dışında her anlamda daha önde bir cihazdır,boyut konusu ise kişiden kişiye değişir.Arkadaşlar 925 imi 1520 ile değiştirsem yani 1520 alsam daha mı iyi olur yoksa 925 daha mı iyi ?
Bu güzel mesajınız bırakın 925'i 930 için bile geçerli bence. Yeter ki kullanıcı büyük ekran istiyor olsun.1520 boyut konusu dışında her anlamda daha önde bir cihazdır,boyut konusu ise kişiden kişiye değişir.
İphone 6 bahsedildiği gibi büyük ekranlı çıkarsa piyasayı baya bir sallar bence.Şuanda elimde fazla fazla param olsa dahi, hiç bir telefon satın almazdım. Hali hazırda elimde L920 var. Son bahara kadar mutlaka beklerdim. Çünkü Hem yeni teknolojili akıllı telefonlar geliyor (iphone 6 - yeni lumia serisi vs.) hemde L920 her şartta her türlü sonbahara kadar rahatlıkla götürür.
1gb ramli en ucuz 525 var, ön kamera istersen 820, büyük istersen 1320ya 925 32 gb bulsam alacaktım tum vodafon baailerini arattım bulamadım nexus5 aldım gözüm lumialarda kaldıucuzunadn bi lumia yokmu piyasada
ögrenciyim malum
![]()

nexus5 on kamerası yeterli suanda bana1gb ramli en ucuz 525 var, ön kamera istersen 820, büyük istersen 1320![]()
hani ipod yada lumia 525 bakıyorum 2. el nexusu almadan 925 e karar vermistim 116 lık kalmıs sadce onuda almadım nexus5 aldım 2000 falan cıkarabilseydim o zaman 1520 alcaktım o zaman 1400 üm vardı telefonu aldım 2 hafta sonra 1000 lira verdi dedem cok uzuldum ondan icimde kaldı 
nexus5 on kamerası yeterli suanda banahani ipod yada lumia 525 bakıyorum 2. el nexusu almadan 925 e karar vermistim 116 lık kalmıs sadce onuda almadım nexus5 aldım 2000 falan cıkarabilseydim o zaman 1520 alcaktım o zaman 1400 üm vardı telefonu aldım 2 hafta sonra 1000 lira verdi dedem cok uzuldum ondan icimde kaldı
![]()