İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Harbiden olmaması gereken işler bunlar. Serpilme aşamasındaki işletim sistemi için tabi ki bir kayıp, bakalım ne zaman geri dönecek, bari betadaki özellikler ile gelse.
işte ben de öyle bekliyorum. bi de yine eski whatsapp gelir tam dellenirim ne değişti niye beklettiler diye :zong:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Forumda takılmayan biri 2200 liraya aldı diyelim 1520'yi girdi markete WhatsApp yok nasıl hisseder? Şunu anlatamadık gitti yav. Size göre herkes Maxicep'te herkes herşey den haberdar vazgeçin şöyle düşünmekten.
Hocam :) ben pahalı şeyleri alırken araştırılmadan soruşturulmadan alınmamalı demeye çalışıyorum ve sen maxi cebe bakılsın şeklinde mi anlıyorsun. :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Telefoncu olsam diyeceğim ki moruk bırak kendi kuruşu whatsapp yok :D
telefonculara gün doğdu harbi. zaten bu telefonları kötülemekte üstlerine yok hepsi samesungçu olmuş, cevapları artık daha net: abla bırak kendi kıraşı, vatsap bile yok bunda sakın alma! :off:ben yazarken mesajını düzenlemişsin :bleh: aynı şeyi düşünmüşüz :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hocam :) ben pahalı şeyleri alırken araştırılmadan soruşturulmadan alınmamalı demeye çalışıyorum ve sen maxi cebe bakılsın şeklinde mi anlıyorsun. :)
Maxicep'e yazamıyorsunuz daha. Akıllı telefon müşterisi bir telefona 2200 lira verirken tabi ki WhatsApp var mı yok mu düşünmeyecek verdiği paraya şahin alınıyor sonuçta. Microsoft'u herkes tanımıyor maalesef alırken dikkat etsinler.
telefonculara gün doğdu harbi. zaten bu telefonları kötülemekte üstlerine yok hepsi samesungçu olmuş, cevapları artık daha net: abla bırak kendi kıraşı, vatsap bile yok bunda sakın alma! :off:ben yazarken mesajını düzenlemişsin :bleh: aynı şeyi düşünmüşüz :)
1520 yi sormuştum Türkcell bayiine cebimde para da var alacağım yani. 19 yaşlarında çalışan bir kardeşimiz abi onu ne yapıcan Note 3 var diyor. Dedim ki senin zevkine göre mi telefon alacağım ihtiyacıma göre mi ? Abi dedi Note 3'ün nesi var dedim şu iki telefon arasındaki İşlemci başta olmak üzere eksileri artıları neler say bakalım cevap yok. Daha ne diye o zaman millete Lumia aldırmıyorsun hayret bir şey ya. Bunlar yüzünden İnsanlar bilmediği etmediği cihazları alıp duruyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Maxicep'e yazamıyorsunuz daha. Akıllı telefon müşterisi bir telefona 2200 lira verirken tabi ki WhatsApp var mı yok mu düşünmeyecek verdiği paraya şahin alınıyor sonuçta. Microsoft'u herkes tanımıyor maalesef alırken dikkat etsinler.
1520 yi sormuştum Türkcell bayiine cebimde para da var alacağım yani. 19 yaşlarında çalışan bir kardeşimiz abi onu ne yapıcan Note 3 var diyor. Dedim ki senin zevkine göre mi telefon alacağım ihtiyacıma göre mi ? Abi dedi Note 3'ün nesi var dedim şu iki telefon arasındaki İşlemci başta olmak üzere eksileri artıları neler say bakalım cevap yok. Daha ne diye o zaman millete Lumia aldırmıyorsun hayret bir şey ya. Bunlar yüzünden İnsanlar bilmediği etmediği cihazları alıp duruyor.
Hocam MaxiCep nasıl yazılır kısmına da takılmışsın. Konu o değil ama "bilmiyorsun" diyerek kesin hüküm vermen doğru olmamış ki bildiğim şeyler arasında.
Konuya dönecek olursam şu konuda sana katılmıyorum; bence sende bir telefona 2200 lira verecek olsan, gerekli gördüklerini öğrenmeden almazsın.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hocam MaxiCep nasıl yazılır kısmına da takılmışsın. Konu o değil ama "bilmiyorsun" diyerek kesin hüküm vermen doğru olmamış ki bildiğim şeyler arasında.
Konuya dönecek olursam şu konuda sana katılmıyorum; bence sende bir telefona 2200 lira verecek olsan, gerekli gördüklerini öğrenmeden almazsın.
Hocam 2000 T.L. üzeri, kaç Amiral gemisin de WhatsApp yok ? anlatamıyorum bir türlü ya.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam 2000 T.L. üzeri, kaç Amiral gemisin de WhatsApp yok ? anlatamıyorum bir türlü ya.
Microsoft'u savunmadım savunmuyorum. Mağazadan whatsapp kaldırılmasını da hiç savunmadım. Doğruda bulmuyorum. Tam bir saçmalık. Tam vaktinde telefon satın alanların şansına üzüldüm. Saçmalığın yapıldığı ana denk gelmişler. Ama sırf bir uygulama yok diye de dünyaya küsmesin kimse. Çünkü kusura bakmayın bu da Bence saçmalık.
Anlatıyorsun, anlıyorum. Bildiğim şeyleri anlatıyorsun yine anlıyorum. Birde sen beni anlasan?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Anlatıyorsun, anlıyorum. Bildiğim şeyleri anlatıyorsun yine anlıyorum. Birde sen beni anlasan?
Madem anlıyorsunuz neyin tartışmasını yapıyoruz. Yıl 2014 Bugün git 2000 Küsür liralık telefon al whatsapp yok bitti işte bu kadar.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Madem anlıyorsunuz neyin tartışmasını yapıyoruz. Yıl 2014 Bugün git 2000 Küsür liralık telefon al whatsapp yok bitti işte bu kadar.
Dün 2000 küsür liralık telefon aldı insanlar ve bildirim merkezi yoktu arkaplan vs. şimdi olan bir sürü şey (güzel yada çirkin) yoktu. Neyse gereksiz yazışma oluyor haklısın.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Dün 2000 küsür liralık telefon aldı insanlar ve bildirim merkezi yoktu arkaplan vs. şimdi olan bir sürü şey (güzel yada çirkin) yoktu. Neyse gereksiz tartışma oluyor haklısın.
Sende haklısın bildirim çubuğu v.b. bir sürü yenilik geldi ( yıllar sonra olsa da ) fakat Microsoft, bilgisayarlar kısmına dahamı çok önem verdiği için oluyor bilmiyorum ama bir Apple gibi üzerine düşmüyor nedense telefon bölümünün. Burada işler çok yavaş işliyor en büyük sorunlardan biri bu.

beats

beats

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve skynet
Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Blackbery konusunda bir yanlışlık olmasın?

hookword

hookword

Üye
Hocam liste alfabetik :)

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
İşyerindeyim mobilim tam anlayamadım dostum listeyi :)

• Beğen
Tepkiler: hookword
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 1320 nin fotoğraf kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz. Özellikle kullanıcıları.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Hala bir haber yokmu ya şu lumia 1520 V Miniden

TurboCall

TurboCall

Üye
Bugün hayırlısıyla özşanala gittim laptop alıyım diye bi kadın geldi elemanın dediğini tahmin edebiliyorsunuz demi galaxy verelim biz size :D

erhanercan

erhanercan

Üye
Bugün hayırlısıyla özşanala gittim laptop alıyım diye bi kadın geldi elemanın dediğini tahmin edebiliyorsunuz demi galaxy verelim biz size :D
sende çıkarıp başka birşey verseydin abi bu kadar ezberci olunmaz yahu

Üst Alt