İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Wp 8.1'den sonra gelen güncelleme var yükleyen bahsedebilir mi ?

Onun dünyası farklı bizim dünyamız farklı ... Varsın çalsın ...

Bay H

Bay H

Üye
Cortana'yı Windows'a getirmek için çalışıldığı belirtiliyor.

Altında ayrı bir yakışmış Lumia 920'ye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, PureFood ve skynet
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Aynen

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
@Treksimut Lumia 525 ram avantajı nedeni ile aslına bakarsan 520 den bir adım önde bunun sebebi ise bazı uygulamaların 1 Gb ram istemesi.

YkPkY

YkPkY

Üye
kurucusu arkadaşın falan galba forumun ? bu kadar az konuya yönetici olan birini ilk defa görüyorum.
kıskançlık kokuları alıyorum.benimde dünya kadar çalışmam ve konularım var ama gözüm yüksekte olmadı hiç.kimsede öyle bi teklifte bulunmadı bana.
test moderatör olmak yöneticilik değilki hem,sende olabilirsin...
:nono:

tabi bunun için fevri çıkışlar yapmaman gerek öncelikle

TurboCall

TurboCall

Üye
kıskançlık kokuları alıyorum.benimde dünya kadar çalışmam ve konularım var ama gözüm yüksekte olmadı hiç.kimsede öyle bi teklifte bulunmadı bana.
test moderatör olmak yöneticilik değilki hem,sende olabilirsin...
:nono:

tabi bunun için fevri çıkışlar yapmaman gerek öncelikle

Yok abi, sonra ben sana söylerim.

Bay H

Bay H

Üye
Titanfall oynayanınız var ise mobil cihazlar için uygulaması yayınlandı

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Titanfall oynayanınız var ise mobil cihazlar için uygulaması yayınlandı

Nasıl bir şey hocam? Tam oyun içinden ekran goruntusu yok. Fps diyor, Call of duty serisi gibi mi ? Aytoca bilgisayarda hiç oynamadım bilmiyorum. İndirmeli miyim ?

• Beğen
Tepkiler: tugay563
Bay H

Bay H

Üye
Nasıl bir şey hocam? Tam oyun içinden ekran goruntusu yok. Fps diyor, Call of duty serisi gibi mi ? Aytoca bilgisayarda hiç oynamadım bilmiyorum. İndirmeli miyim ?
Dostum bu bir oyun değil daha doğrusu bu uygulama oyun değil. Bu oyun ile ilgili bilgiler içeren bir uygulama. Titanfall'a geçecek olursak yakın dönemde çıkan bir fps oyunu fakat bahsetmiş olduğun Call Of Duty gibi sıradan bir yapım değil. Havada uzun süre asılı kalmanı sağlayan jet pack ler vs. var ilginç bir oyun :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Dostum bu bir oyun değil daha doğrusu bu uygulama oyun değil. Bu oyun ile ilgili bilgiler içeren bir uygulama. Titanfall'a geçecek olursak yakın dönemde çıkan bir fps oyunu fakat bahsetmiş olduğun Call Of Duty gibi sıradan bir yapım değil. Havada uzun süre asılı kalmanı sağlayan jet pack ler vs. var ilginç bir oyun :)
Hmm bilgi içeren uygulama 700 mb ise.... :) teşekkürler bilgiler için hocam.

• Beğen
Tepkiler: Bay H
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Aynen neden 700 mb bilgi deıldır ben wifi bağlamıyım direk bakıcam syn mr.h ♡.♡

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

keremunye

keremunye

Üye
An itibariyle gece çalışan whatsapp dan bildirim gelmez oldu!! Aynı sorunu yaşayan var mı

Bay H

Bay H

Üye
Casual oyunların belki de en önemlilerinden biri olan Tic-Tac-Toe mağazada. Tek fark uygulama ismi Shift

sata3

sata3

Üye
Beyler lumia 520ye 8.1 geldi mi?

sata3

sata3

Üye
Developer Preview olarak 8.1 yayınlandı fakat resmi sürüm hala yayınlanmadı.
arkadaşımda varda diyorum niye gelmedi peki Developer Preview yüklesek garanti gidermi

Üst Alt