luckysleven
Üye
Teşekkürler![]()
Dostum hayirli olsun dogru kisiyi secmisler vesselam

Teşekkürler![]()

TeşekkürlerDostum hayirli olsun dogru kisiyi secmisler vesselam![]()

kıskançlık kokuları alıyorum.benimde dünya kadar çalışmam ve konularım var ama gözüm yüksekte olmadı hiç.kimsede öyle bi teklifte bulunmadı bana.kurucusu arkadaşın falan galba forumun ? bu kadar az konuya yönetici olan birini ilk defa görüyorum.

kıskançlık kokuları alıyorum.benimde dünya kadar çalışmam ve konularım var ama gözüm yüksekte olmadı hiç.kimsede öyle bi teklifte bulunmadı bana.
test moderatör olmak yöneticilik değilki hem,sende olabilirsin...
tabi bunun için fevri çıkışlar yapmaman gerek öncelikle
Nasıl bir şey hocam? Tam oyun içinden ekran goruntusu yok. Fps diyor, Call of duty serisi gibi mi ? Aytoca bilgisayarda hiç oynamadım bilmiyorum. İndirmeli miyim ?Titanfall oynayanınız var ise mobil cihazlar için uygulaması yayınlandı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum bu bir oyun değil daha doğrusu bu uygulama oyun değil. Bu oyun ile ilgili bilgiler içeren bir uygulama. Titanfall'a geçecek olursak yakın dönemde çıkan bir fps oyunu fakat bahsetmiş olduğun Call Of Duty gibi sıradan bir yapım değil. Havada uzun süre asılı kalmanı sağlayan jet pack ler vs. var ilginç bir oyunNasıl bir şey hocam? Tam oyun içinden ekran goruntusu yok. Fps diyor, Call of duty serisi gibi mi ? Aytoca bilgisayarda hiç oynamadım bilmiyorum. İndirmeli miyim ?

Hmm bilgi içeren uygulama 700 mb ise....Dostum bu bir oyun değil daha doğrusu bu uygulama oyun değil. Bu oyun ile ilgili bilgiler içeren bir uygulama. Titanfall'a geçecek olursak yakın dönemde çıkan bir fps oyunu fakat bahsetmiş olduğun Call Of Duty gibi sıradan bir yapım değil. Havada uzun süre asılı kalmanı sağlayan jet pack ler vs. var ilginç bir oyun![]()
teşekkürler bilgiler için hocam.Bende sorun yokAn itibariyle gece çalışan whatsapp dan bildirim gelmez oldu!! Aynı sorunu yaşayan var mı
Ben de de sorun yokAn itibariyle gece çalışan whatsapp dan bildirim gelmez oldu!! Aynı sorunu yaşayan var mı
Developer Preview olarak 8.1 yayınlandı fakat resmi sürüm hala yayınlanmadı.Beyler lumia 520ye 8.1 geldi mi?
arkadaşımda varda diyorum niye gelmedi peki Developer Preview yüklesek garanti gidermiDeveloper Preview olarak 8.1 yayınlandı fakat resmi sürüm hala yayınlanmadı.