İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Wunderlist uygulamasının yakında hem Windows hem de Windows Phone markette yayınlanması bekleniyor

blackcemre

Üye
telefon adını böyle nasıl düzenleriz

Serhan

Serhan

Üye
İtunes Cart gibi wp de öyle birşey yokmu ? İnnial Cart alamam önermeyin.

Bay H

Bay H

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Wp ye ünlü oyunlar lazım , pou , nss gibi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Kesinlikle yandık mr.h deneme mod olmuş :D

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Tarihçe
AksiyonKullanıcıTarih
Kayıt alındı (31******)TELESERVICE14.05.2014 17:49
Cihaz tamire alındı (31******)TELESERVICE15.05.2014 18:56
Üst seviyeye transfer edilmiştir (31******)TELESERVICE15.05.2014 18:56
[TBODY] [/TBODY]
Bu cihaz istanbula gönderildi demek mi :hmmm

Bay H

Bay H

Üye
Tarihçe
AksiyonKullanıcıTarih
Kayıt alındı (31******)TELESERVICE14.05.2014 17:49
Cihaz tamire alındı (31******)TELESERVICE15.05.2014 18:56
Üst seviyeye transfer edilmiştir (31******)TELESERVICE15.05.2014 18:56
[TBODY] [/TBODY]
Bu cihaz istanbula gönderildi demek mi :hmmm
Evet

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hayırlı olsun mr.h ye (~.^)(~.^)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Arkadaşlar telefonum lumia 1320.Telefon hafızasında olan uygulamaları akıllı depolamadan hafıza kartına taşıyorum.Hepsini işaretledim ve hepsini birlikte taşıyor.Fakat yaklaşık 20 dakika oldu hala taşıyor.Windows tuşuna basarak menüye geldim sağa kaydırdım tüm uygulamalar beklemede yazıyor ve resimleri yok.Hava durumu uygulaması yükleniyor gözüküyor ama hep aynı yerinde takılı kaldı.Telefonu sıfırlamak istemiyorum çok uğraştırıyor.Sizce bi sorun var mı ne kadar sürede taşır.1.14 gb uygulama gözküyordu.Sd karta taşıyanlar yardımcı olursa sevinirim :)

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Arkadaşlar telefonum lumia 1320.Telefon hafızasında olan uygulamaları akıllı depolamadan hafıza kartına taşıyorum.Hepsini işaretledim ve hepsini birlikte taşıyor.Fakat yaklaşık 20 dakika oldu hala taşıyor.Windows tuşuna basarak menüye geldim sağa kaydırdım tüm uygulamalar beklemede yazıyor ve resimleri yok.Hava durumu uygulaması yükleniyor gözüküyor ama hep aynı yerinde takılı kaldı.Telefonu sıfırlamak istemiyorum çok uğraştırıyor.Sizce bi sorun var mı ne kadar sürede taşır.1.14 gb uygulama gözküyordu.Sd karta taşıyanlar yardımcı olursa sevinirim :)
Sd card yazma hizina gore degisir kardes :D

hookword

hookword

Üye

Hafıza kartı hızından olabilir veya tamamen benim yorumum çok sayıda uygulama taşıdığınız için olabilir. Ben taşıdığım zaman toplamda 3.1gblik iki uygulama taşımıştım 6-7 dk sürmüştü.

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
şuanda bolgesel seçim birleşik kırallıkta ve klavye TUR seçil yani ingilizce değil ve dediğim gibi boşluk sağında sadece nokta var bunu en basit örnek olarak verdim asıl amacım dediğim gibi kimi arkadaşlar kullandıkları lumialardan şikayetçi olmayabilir ama ben her zaman kullandığım cihazın yorumda değil gerçekten akıllı cihaz olmasını isteyen kişilerdenim bunuda doğal olarak 14 senedir vazgeçemediğim nokıadan beklemek bi hakkım olsa gerek

Krdeşim nokta yanında virgül de koyabiliyorsun ben şu an klavyemi öyle ayarladım. Gerçekten ayarlata gir bulursun. Boşluk, yanında virgül, yanında nokta. ,,,,,

Onun dünyası farklı bizim dünyamız farklı ... Varsın çalsın ...

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye

Gençler arada oy vermeyi unutmayalım lütfen.

Eywallah kardeş hatırlattığın iyi oldu

Onun dünyası farklı bizim dünyamız farklı ... Varsın çalsın ...

Üst Alt