telefon adını böyle nasıl düzenleriz
Microsoft gift card var fakat bildiğim kadarı ile ülkemizde satılmıyor. Amazon,ebay e bakabilirsinizİtunes Cart gibi wp de öyle birşey yokmu ? İnnial Cart alamam önermeyin.
Niye ki ?Kesinlikle yandık mr.h deneme mod olmuş![]()
BoşverNiye ki ?

PekiBoşver![]()

EvetTarihçe
Bu cihaz istanbula gönderildi demek mi[TBODY] [/TBODY]
Aksiyon Kullanıcı Tarih Kayıt alındı (31******) TELESERVICE 14.05.2014 17:49 Cihaz tamire alındı (31******) TELESERVICE 15.05.2014 18:56 Üst seviyeye transfer edilmiştir (31******) TELESERVICE 15.05.2014 18:56 ![]()
TeşekkürlerHayırlı olsun mr.h ye (~.^)(~.^)
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kurucusu arkadaşın falan galba forumun ? bu kadar az konuya yönetici olan birini ilk defa görüyorum.Teşekkürler![]()

Sd card yazma hizina gore degisir kardesArkadaşlar telefonum lumia 1320.Telefon hafızasında olan uygulamaları akıllı depolamadan hafıza kartına taşıyorum.Hepsini işaretledim ve hepsini birlikte taşıyor.Fakat yaklaşık 20 dakika oldu hala taşıyor.Windows tuşuna basarak menüye geldim sağa kaydırdım tüm uygulamalar beklemede yazıyor ve resimleri yok.Hava durumu uygulaması yükleniyor gözüküyor ama hep aynı yerinde takılı kaldı.Telefonu sıfırlamak istemiyorum çok uğraştırıyor.Sizce bi sorun var mı ne kadar sürede taşır.1.14 gb uygulama gözküyordu.Sd karta taşıyanlar yardımcı olursa sevinirim![]()

Arkadaşlar telefonum lumia 1320.Telefon hafızasında olan uygulamaları akıllı depolamadan hafıza kartına taşıyorum.Hepsini işaretledim ve hepsini birlikte taşıyor.Fakat yaklaşık 20 dakika oldu hala taşıyor.Windows tuşuna basarak menüye geldim sağa kaydırdım tüm uygulamalar beklemede yazıyor ve resimleri yok.Hava durumu uygulaması yükleniyor gözüküyor ama hep aynı yerinde takılı kaldı.Telefonu sıfırlamak istemiyorum çok uğraştırıyor.Sizce bi sorun var mı ne kadar sürede taşır.1.14 gb uygulama gözküyordu.Sd karta taşıyanlar yardımcı olursa sevinirim![]()
şuanda bolgesel seçim birleşik kırallıkta ve klavye TUR seçil yani ingilizce değil ve dediğim gibi boşluk sağında sadece nokta var bunu en basit örnek olarak verdim asıl amacım dediğim gibi kimi arkadaşlar kullandıkları lumialardan şikayetçi olmayabilir ama ben her zaman kullandığım cihazın yorumda değil gerçekten akıllı cihaz olmasını isteyen kişilerdenim bunuda doğal olarak 14 senedir vazgeçemediğim nokıadan beklemek bi hakkım olsa gerek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gençler arada oy vermeyi unutmayalım lütfen.