İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
ios uygulaması bu anddorid için güzel bir program, ancak bunu niye istiyorsunuz anlamış degilim, hadiyin yapıla bildi diyelim yapacakmısınız wp yi bırakıp diğer sisteme geçeceksiniz o zaman wp almanın mantığı ne burada
Haklısın, harbiden bunları yapan adamlarda gram akıl yok bana kalırsa. Git topluma, insanlığa faydalı bir şeyler yap bari ekmeğini çıkar para kazan ne bileyim ama böyle aptalca şeyler yapma.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar yerli sitelerden birinde İOS yüklü Lumia 920 videosu paylaşılmış. Bu nasıl mümkün olabilir? @bulutsuzgece @papakudioflu

Mümkün olsa bile bizim kapasitemizi aşar,yarını düşünmekten

Çırak ile gönderildi

rcxy

Üye
Bir arkadaşım benim ısrarlı tavsiyelerim ve kendisinin de çok beğenmesiyle Amerika'da Microsoft Store'dan lumia 1520 satn almış full paid bir şekilde.,kontratsız yani. AT&T operatörü tanımlı, sim lock bir cihaz anladığım kadarıyla. Türkiye'de kullanabilmesi için bu sim lock u kaldırması gerekiyor değil mi? Nasıl yapılacağı konusunda deneyimi olan, bilgi verebilecek birisi var mıdır? AT&T nin kendi sitesinde device unlock portalı var,

Çat pat ingilizcemle anlamaya çalıştım ama sadece kontratlı müşterileri için mi yaptıkları birşey olup olmadığını anlamadım.

beats

beats

Üye
:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: emz ve ...decode...
sekajmer

sekajmer

Üye
Facebook Messenger' a Android'deki gibi yeni mesaj sesi eklemek ister misiniz ?
Sesi indirin;
Telefonunuzun "Ringtones" klasörüne atın
Ayarlar > Bildirimler + Eylemler > Messenger girerek sesi seçin.
Tamamdır :oke:

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Arkadaşlar 920 mimden çok sıkıldım ama çok seri oluşu bırakamamı sağlıyor neyse xperia s ile takas etmeyi düşünüyorum bilenler cihazı bılır ama androıd işte 120lira alcam uste ne düşünüyorsunuz yoldaşlarım sozleriniz bnm için onemlı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
hiç zorlama şansını.8.1 tamamiyle bi gelsin.
sonra pişman olma.gider yeni başka bi lumia alırsın

emz

emz

Üye
Aynı fikirdeyim. Bence bekle. Eğer alacaksan lumia 930 a geçersin 8.1 ile gelen özelliklerden tam manasıyla faydalanırsın. Ayrıca gayet yeterli olacaktır o zaman. Ama sıkılmak derseniz tüm cihazlarda aynı yaşanır. Ta ki sizi bağlayacak yeni bir şeyler bulana kadar ;) Ki bu yeniliklerde sanırsam wp de olacak bundan sonra ve fazlasıyla gelecek. Yani bekleyin ve sadece model yükseltin. Android e geçenler pişman olup dönüyor. En basitinden Ali Kemal abi kullanıyor xpreia ona soralım :) @papakudioflu danışamadan bekleniyorsunuz :D

Telgrafla gönderildi.

Son düzenleme:

ErenMSC

Üye
Aynı fikirdeyim. Bence bekle. Eğer alacaksan lumia 930 a geçersin 8.1 ile gelen özelliklerden tam manasıyla faydalanırsın. Ayrıca gayet yeterli olacaktır o zaman. Ama sıkılmak derseniz tüm cihazlarda aynı yaşanır. Ta ki sizi bağlayacak yeni bir şeyler bulana kadar ;) Ki bu yeniliklerde sanırsam wp de olacak bundan sonra ve fazlasıyla gelecek. Yani bekleyin ve sadece model yükseltin. Android e geçenler pişman olup dönüyor. En basitinden Ali Kemal abi kullanıyor xpreia ona soralım :) @papakufioflu danışamadan bekleniyorsunuz :D

Telgrafla gönderildi.
@papakufioflu :ehe

PureFood

PureFood

Üye
Ayıptır hocam Xperia S nedir

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
YkPkY

YkPkY

Üye
androide hayır!!!!!!!!!
iyice kıçı kalktı :bottom:

• Beğen
Tepkiler: emz

mousete

Üye
Şöyle bir şeye ihtiyacım var. Telefon görüşmesi yapılırken, bir tuşa basayım ve görüşmeyi o andan itibaren kaydetsin. Ama uzun süreli kayıt da yapabilsin. Yani mesela günde 20-30 kişiyle 5-10 ar dakikalık görüşme yapsam, hepsini konuşma esnasında tek tuşa basarak bellek kartına kaydedebileyim. İstediğim zaman kayıtları dinleyip, silebileyim

Lumia 1520 uygulaması var mıdır???

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ya hakaten wplilerin bizim yani hep soledımız beklemek ama ben ewde hem ıos hm androıdın içde oldum için güncel şeyler i görünce bizle arasında bayaaa bi fark var bide telcye goturuon bune dıor yarı gıyata almıyor note 2 ıle takas buldum anlaşmaya çalışırım olrsa kullanır sonra satar 930 geçerm xperia s bi s3etmiyorsa ki etmıyor s3un halı bıle içler acısı :-)(~.^)

serinaga

serinaga

Üye
Ya hakaten wplilerin bizim yani hep soledımız beklemek ama ben ewde hem ıos hm androıdın içde oldum için güncel şeyler i görünce bizle arasında bayaaa bi fark var bide telcye goturuon bune dıor yarı gıyata almıyor note 2 ıle takas buldum anlaşmaya çalışırım olrsa kullanır sonra satar 930 geçerm xperia s bi s3etmiyorsa ki etmıyor s3un halı bıle içler acısı :-)(~.^)

Yazdıklarını birde okuyabilseydik ...

• Beğen
Tepkiler: emz ve Akhtoher
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ohaaa yeni gördüm 259 gün diyor ahahahagahsaa

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benimki %32 de 7 saat gösteriyor hangisi normal acaba

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Zemini beyaz yaparsan çatır çatır şarjını yer.O değilde birkaç başka site gezindim. Forumlarında turladım, yeni haber arandım. Abi adeta yabancı sokaklarda kaybolmuş gibiydim. :D Maxicep'e geri döndüğümde sanki yuvama geri dönmüş gibi hissettim. :P

• Beğen
Tepkiler: emz ve Aytaç-01
Murat Alper

Murat Alper

Üye
daha önce paylaşıldıysa affola buda nokianın lumia 635 tanıtım filmi

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt