Serhan
Üye
Ama bazı telefoncular değiştiriyor bizim açmamız çok zor...Malesef tek parça
Ama bazı telefoncular değiştiriyor bizim açmamız çok zor...Malesef tek parça
En iyisi servise vermekAma bazı telefoncular değiştiriyor bizim açmamız çok zor...

Telefoncularada güvenilmiyor ki, tek iş servisAma bazı telefoncular değiştiriyor bizim açmamız çok zor...
3 vote atım ama bence konu açmalısınArkadaşlar bi zahmet şuraya oylarınızı bekliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

windows phone 8.1 ile geri ileri alma geldi ancak.Tarayıcımızın desteklemediği çok uzantı ve codec var. Uye olduğum sitelere giriş yapamıyorum bu yüzden ve bazı videolarıda ya açmıyor açsa bile ileri-geri alamıyoruz videoyu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
pil yüzdesi vardıda o 4.5 nedir bende merak ediyorumS.a arkadaşlar bugün birşey dikkatimi çekti bildirim çubuğunu indirince pil yüzdesi gorunuyor bu varmıydı hep? Benmi yeni farkettim.birde yanında 4.5 diye birşey var o ne anlama geliyorsa artık![]()

S.a arkadaşlar bugün birşey dikkatimi çekti bildirim çubuğunu indirince pil yüzdesi gorunuyor bu varmıydı hep? Benmi yeni farkettim.birde yanında 4.5 diye birşey var o ne anlama geliyorsa artık![]()
Beşinci ayın dördü olduğunu ifade ediyorpil yüzdesi vardıda o 4.5 nedir bende merak ediyorum![]()

Lumia 920 kamera da olan sorunu yaşayan varmı. Resmi çekmeden önce herşey çok güzelken çektikhen sonra bulanıklaşıyor. Bu sorunu çözen varmı. Telefonu sıfırlamak çözüm mü. Ugraşmaya değermi?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ayarlar ekran dan kapattıysan ondandır eskiden de öyleydi.Hiç dikkat ⚠ ettiğiniz mi?
Önceden cihaz pil tasarrufuna girince ekran ışığını kısardı,artık kısmıyor.
Hangi ayardaysa öyle kalıyor
Çırak ile gönderildi
Bende kısıyor ya da otomatikte olduğu için öyle geliyor da olabilir, ama alt tuşların ışığı kapanıyor.Hiç dikkat ⚠ ettiğiniz mi?
Önceden cihaz pil tasarrufuna girince ekran ışığını kısardı,artık kısmıyor.
Hangi ayardaysa öyle kalıyor
Çırak ile gönderildi
ayarlar ekran dan kapattıysan ondandır eskiden de öyleydi.
Bende kısıyor ya da otomatikte olduğu için öyle geliyor da olabilir, ama alt tuşların ışığı kapanıyor.
Wi-fi de artık kesmiyor bağlıysa bağlı kalıyor, önceden pil tasarrufuna geçince telefonun tuşu kilitlendiğinde Wi-fi uykuya geçiyordu şimdi olmuyor.
Muhtemelen odaklamayla ilgili bir probleminiz var.
Her ortamda yapıyor mu bu bulanıklaşma sorununu?
Bazen loş ortamlarda da bu tarz bulanıklaşmalar olabilir.
Gündüz, dış çekimlerde herhangi bir problem var mı?