İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar yerli sitelerden birinde İOS yüklü Lumia 920 videosu paylaşılmış. Bu nasıl mümkün olabilir? @bulutsuzgece @papakudioflu

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Vereyim de ceza alayım değilmi :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
videoda photoshop ne alaka Serhan? İOS daha önce N97 de çalıştırıldı kopyalanamaz değil. Hatta kırılamaz bile değil. Reklamda İOS yüklü 920 nin tuş kilidini açıp bakıp cebine koyuyor adam

TurboCall

TurboCall

Üye
videoda photoshop ne alaka Serhan? İOS daha önce N97 de çalıştırıldı kopyalanamaz değil. Hatta kırılamaz bile değil. Reklamda İOS yüklü 920 nin tuş kilidini açıp bakıp cebine koyuyor adam
iosun tamamı kopyalanmamıştı ama, bootladermi ne öyle birşeyi kopyalanmıştı, ona bakarsak 520 de videoda fotoshoplu 8.1 videosu çekildi herkeste inanmıştı.

ErenMSC

Üye
Şu reklam linkini atsana kardesim bi bakak :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Youtube linki bulabildim.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Lumia 900 diye bir telefon mu var altı üstü boşver sen çalıştıran çalıştırmış işte.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia 900 diyor ve altta mümkün değildir yazmışlar.
bir anlık vidyo paylaşılmış zaten şuan telefon için andorid ve ios uygulamalrı var onlardan alınan bir görüntüdür gerçek olsa uzun uzun gösterirlerdi inanmayın bunlara

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bir anlık vidyo paylaşılmış zaten şuan telefon için andorid ve ios uygulamalrı var onlardan alınan bir görüntüdür gerçek olsa uzun uzun gösterirlerdi inanmayın bunlara

Olur inanmayız o vidyoya :D

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
  • Beğen
Tepkiler: beats
4MaGuS

4MaGuS

Üye
görsel olmasın o ::)) programımı varmış
ios uygulaması bu anddorid için güzel bir program, ancak bunu niye istiyorsunuz anlamış degilim, hadiyin yapıla bildi diyelim yapacakmısınız wp yi bırakıp diğer sisteme geçeceksiniz o zaman wp almanın mantığı ne burada

TurboCall

TurboCall

Üye
ios uygulaması bu anddorid için güzel bir program, ancak bunu niye istiyorsunuz anlamış degilim, hadiyin yapıla bildi diyelim yapacakmısınız wp yi bırakıp diğer sisteme geçeceksiniz o zaman wp almanın mantığı ne burada
woww neden bukadar kızdın yaw sordum sadece ifunu biliyordum denemiştim hatta iosun yerini windows phone 8.1 alamaz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
woww neden bukadar kızdın yaw sordum sadece ifunu biliyordum denemiştim hatta iosun yerini windows phone 8.1 alamaz.
sadece belirtmeye çalışıyordum durumu kızgınlık yok rahat olalım

Üst Alt