4MaGuS
Üye
bazen sorun çıkıyordu format atıp hafızaya tekrar kurmayı deneyin, birde hafıza 3gb'dan fazla yer bulundurun sorun çıkmaması gerekiyorBnde 3.38 var olmuyo
c.kayıkcı
bazen sorun çıkıyordu format atıp hafızaya tekrar kurmayı deneyin, birde hafıza 3gb'dan fazla yer bulundurun sorun çıkmaması gerekiyorBnde 3.38 var olmuyo
c.kayıkcı
Aslında oluyodu sora sildim yeniden yükleyim dedim olmadı ya yardın edinn
c.kayıkcı

biraz önce ie tarayıcıdan Facebook a girdim arkadaşlarım dan biri duvarına lowe story yazmış birde resim koymuş. Lowe story yazısının yanında mavi yazı ile çevirisini oku yazıyordu. Alla alla bu ne dedim. Yazıya tıkladım lowe story kelimesini Türkçe tercüme etti bing tarafından çevirisi yapılmıştır yazdı. İlk defa gordum böyle bir şey. Bunu bilen gören varmı.
Nokia geneli olarak olabilir, Lumia satışlarında da artış varmış.Beyler nokia satışları Yüzde 30 düşmüş bir sitede öyle yazıyordu.
beyler alakasız bir soru olabilir de whatsapp'da yeni eklediğim bir kişinin bilgileri favoriler kısmında gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
favorileri yenile dedin mi?beyler alakasız bir soru olabilir de whatsapp'da yeni eklediğim bir kişinin bilgileri favoriler kısmında gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
evet, hem de kaç kez.favorileri yenile dedin mi?
Arkadaşlar Öncellikle Video veya Resime Gerek Yok Gayet Kolay
1-Öncellikle Windows Phone cihazınızda ayarlara girin
2-Çubugu En Üste Getirin [Sayfa En Üstte Olsun]
3-Tek Çekişte Çubugu En Alta Deydirin
Hadi Bakalım Yapabilen Video Paylaşsın![]()