İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

yusuff76

yusuff76

Üye
Aslında oluyodu sora sildim yeniden yükleyim dedim olmadı ya yardın edinn

c.kayıkcı

emz

emz

Üye
Aslında oluyodu sora sildim yeniden yükleyim dedim olmadı ya yardın edinn

c.kayıkcı

Bende 520 kullanıyorum zamanında bende çok çektim o sıkıntıyı. Ama çözümü çok basit. Telefon üzerinden indirip kurmak yerine bilgisayarınızdan wp nin sitesine girin ve ama bölümünde aratın. Ardından da sayfada aşağıda bilgisayara indirme linkini göreceksiniz. Sonra indire tıklayın ve bilgisayarınıza indirin. Ardından hafıza kartınıza uygulamanın xap veya xapp kurulum dosyasını atın. Markete girin ve hafıza kartınızdaki uygulamayı kurun :D

Telgrafla gonderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arkadaşlar Öncellikle Video veya Resime Gerek Yok Gayet Kolay :D

1-Öncellikle Windows Phone cihazınızda ayarlara girin
2-Çubugu En Üste Getirin [Sayfa En Üstte Olsun]
3-Tek Çekişte Çubugu En Alta Deydirin

Hadi Bakalım Yapabilen Video Paylaşsın :ehe

erdincpolat

erdincpolat

Üye
biraz önce ie tarayıcıdan Facebook a girdim arkadaşlarım dan biri duvarına lowe story yazmış birde resim koymuş. Lowe story yazısının yanında mavi yazı ile çevirisini oku yazıyordu. Alla alla bu ne dedim. Yazıya tıkladım lowe story kelimesini Türkçe tercüme etti bing tarafından çevirisi yapılmıştır yazdı. İlk defa gordum böyle bir şey. Bunu bilen gören varmı.

erdincpolat

erdincpolat

Üye

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Evet biraz inceledim Facebook da çeviri yapıyor. Ben ilk defa gordugum için paylaştım galiba bilinen Birşey olsa gerek

...decode...

...decode...

Üye
beyler alakasız bir soru olabilir de whatsapp'da yeni eklediğim bir kişinin bilgileri favoriler kısmında gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı?

dakamon

dakamon

Üye
Beyler nokia satışları Yüzde 30 düşmüş bir sitede öyle yazıyordu.

ErenMSC

Üye
biraz önce ie tarayıcıdan Facebook a girdim arkadaşlarım dan biri duvarına lowe story yazmış birde resim koymuş. Lowe story yazısının yanında mavi yazı ile çevirisini oku yazıyordu. Alla alla bu ne dedim. Yazıya tıkladım lowe story kelimesini Türkçe tercüme etti bing tarafından çevirisi yapılmıştır yazdı. İlk defa gordum böyle bir şey. Bunu bilen gören varmı.

Bu özellik facebookta çoktan var

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Lumia 920
Açıkça telefonu az kullandım.

YkPkY

YkPkY

Üye
Yok dostum.ben teli kullanmıyorum mesela.arka plan,bi bing hava ve time title açık.sabah bakıyorum 80 e düşmüş.şuana kadar bişey yapmadım bu yorumdan sonra,23 de.
Takma kafana yani.hepimiz direniyoruz ;)

Çırak ile gönderildi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
beyler alakasız bir soru olabilir de whatsapp'da yeni eklediğim bir kişinin bilgileri favoriler kısmında gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
favorileri yenile dedin mi?

yigitaga32

yigitaga32

Üye
yaz 520

emz

emz

Üye
Arkadaşlar Öncellikle Video veya Resime Gerek Yok Gayet Kolay :D

1-Öncellikle Windows Phone cihazınızda ayarlara girin
2-Çubugu En Üste Getirin [Sayfa En Üstte Olsun]
3-Tek Çekişte Çubugu En Alta Deydirin

Hadi Bakalım Yapabilen Video Paylaşsın :ehe

Bende gayet yapılıyor :D

Telgrafla gonderildi.

emz

emz

Üye

Programı aç ve sonra fgavorilere gir. Alttaki ... Ya tıkla ve ardından yenileyi seç ;)

Telgrafla gonderildi.

...decode...

...decode...

Üye
Nawzil'den yeni haberler var, tam olarak kesin olmamakla birlikte Windows Phone 8.1 güncellemeleri hakkında tarihler vermiş, bu tarihleri de bir Microsoft çalışanından almış.

--

Özetlemek gerekirse 8.1 final sürümü 31 Mayıs'ta, Lumia Cyan güncellemesi Haziran'da, 8.1 GDR1 güncellemesi Temmuz, güzel özelliklerin geleceği 8.1 GDR2 güncellemesi Ekim'de olacakmış, fakat bunlar kesin tarihler değil başta söylediğim gibi.

Üst Alt