İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar mrb!!! Telefonumu satıyorum ne yapmam gerekiyor nereye ve nasıl ilan vericem...( 8.1 yüklü global romlu siyah 920)

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Konu uçmuş

Mesaj Kendiliginden Gönderildi;

...decode...

...decode...

Üye
Stephen Elop şu linkte sorularınızı cevaplıyor. :)

yusuff76

yusuff76

Üye
Arkadaşlar

c.kayıkcı

Bay H

Bay H

Üye
Lumia cihazlarda 18 ay, Asha X gibi cihazlarda ise 10 yıl daha Nokia isminin kullanılacağı belirtiliyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Lumia cihazlarda 18 ay, Asha X gibi cihazlarda ise 10 yıl daha Nokia isminin kullanılacağı belirtiliyor
:zzz:arkadaşlar bu haberi burada paylaşmam ne kadar doğru olur bilemedim ama isim vermeden haber edeyim bari.
malum bir teknoloji sitesinde bugün saat 13:00de Nokia Türkiye Genel Müdürü Sertaç Şener Hanım ile canlı bir röportaj yapılacak ve bu canlı yayında izleyiciler de sorularını iletecek. içimden bi ses Ali Kemal Abimizin fırsat bu fırsat hepimizin merak ettiklerini dobra dobra sorup burada aldığı yeni bilgilerle yeni konular açacağını söylüyor zaten ama :islik @papakudioflu

Serhan

Serhan

Üye
Konu sahibi hiç ilgilenmiyor galiba :D L925 Siyah eklermisin :D

beats

beats

Üye
Nokia'nın yeni Ceo'su Rajeev Suri adlı Hintli bir abimizmiş, bunlar Cem Yılmaz'ın reenkarnasyon skecindeki "Bir dahaki sefere kralsın be oğlum..." tesellisini kanıtlamış olanlar sanırım Satya ile beraber. :)

keremunye

keremunye

Üye
nokia ambleminide sökmüşler ya la:(

Bay H

Bay H

Üye
Yeni Nokia müdürü açıklamalar yaptı

Öncelikle resmi güncellemenin yaz döneminin başında cihazlara verilmeye başlanacağı ve yaz boyunca güncelleme sürecinin devam edeceğini söyledi.

Ayrıca şebeke üzerinden görüntülü görüşme desteği gelecek mi sorusuna ise ön kamerası mevcut ise mümkün olacak dedi.

Lumia 630 un ülkemizde Mayıs ayı sonunda 599 ₺ fiyat ile,Lumia 930'un ise Temmuz ayı içerisinde 1600-2000 ₺ aralığında bir fiyat ile satışa sunulacağını belirtti

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz, Akhtoher ve Serhan
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yeni Nokia müdürü çok ilginç açıklamalar yaptı

Öncelikle resmi güncellemenin yaz döneminin başında cihazlara verilmeye başlanacağı ve yaz boyunca güncelleme sürecinin devam edeceğini söyledi.

Ayrıca şebeke üzerinden görüntülü görüşme desteği gelecek mi sorusuna ise ön kamerası mevcut ise mümkün olacak dedi.
evet canlı yayına yetişemesem de (ve bu yüzden Nokia X şansımı 20sn ile kaybetmiş olsam da) tekrarını izledim. görüntülü görüşme desteği olacak dediğinde ben de şaşırdım. hem sanki cevabından sonra yüzünde "acaba şebeke üzerinden diye mi sordular?" gibisinden bi ifade takındı gibime geldi :kıskıs:

ErenMSC

Üye
Yeni Nokia müdürü açıklamalar yaptı

Lumia 630 un ülkemizde Mayıs ayı sonunda 599 ₺ fiyat ile,Lumia 930'un ise Temmuz ayı içerisinde 1600-2000 ₺ aralığında bir fiyat ile satışa sunulacağını belirtti
O zaman kararlı sürümde Şebeke görüntülü konusması gelebilir :hmmm

beats

beats

Üye
Samsung yine yapamamış; kamera telefonu yapıyorsun madem o lensi kullanacaksın elindekinin en iyisini koy. 6 çekirdek exynos işlemci, 20.7 mp kamera (4K çözünürlük yok, FullHD 60 kare/saniye), 4.8" hd ekran, 2430mAh batarya, 200g ve 20.2mm (2.2cm) cik... :) Yenilik nerede ? Ha kasayı şişirip fotoğraf makinesinden, cep telefonu görünümü kazandırmışlar bu. :)
Lumia 1020 hâlâ 10.4mm ve cebe sığıyor...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
Herkese merhaba siteye yeni giriyorum Tadaların abisiyim
Bende Lumia 1020 Beyaz kullanıyorum Benide ekleyin : ))
Bu zamana kadar 7-8 senedir nokia 6230i kullanıyordum direk 1020'ye geçtim ^^

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher, skynet, 4MaGuS ve 1 kişi daha
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Herkese merhaba siteye yeni giriyorum Tadaların abisiyim
Bende Lumia 1020 Beyaz kullanıyorum Benide ekleyin : ))
Bu zamana kadar 7-8 senedir nokia 6230i kullanıyordum direk 1020'ye geçtim ^^
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662
yusuff76

yusuff76

Üye
Arkadaşlar bn lumia 520 var aspalth 8 yüklemek için ne kadar yer olması gerekir kaç gb ?

c.kayıkcı

yusuff76

yusuff76

Üye
Bnde 3.38 var olmuyo

c.kayıkcı

Üst Alt