Lumia cihazlarda 18 ay, Asha X gibi cihazlarda ise 10 yıl daha Nokia isminin kullanılacağı belirtiliyor
arkadaşlar bu haberi burada paylaşmam ne kadar doğru olur bilemedim ama isim vermeden haber edeyim bari.
@papakudiofluaynen ölmüş birazKonu sahibi hiç ilgilenmiyor galibaL925 Siyah eklermisin
![]()

aynen ölmüş biraz![]()

evet canlı yayına yetişemesem de (ve bu yüzden Nokia X şansımı 20sn ile kaybetmiş olsam da) tekrarını izledim. görüntülü görüşme desteği olacak dediğinde ben de şaşırdım. hem sanki cevabından sonra yüzünde "acaba şebeke üzerinden diye mi sordular?" gibisinden bi ifade takındı gibime geldiYeni Nokia müdürü çok ilginç açıklamalar yaptı
Öncelikle resmi güncellemenin yaz döneminin başında cihazlara verilmeye başlanacağı ve yaz boyunca güncelleme sürecinin devam edeceğini söyledi.
Ayrıca şebeke üzerinden görüntülü görüşme desteği gelecek mi sorusuna ise ön kamerası mevcut ise mümkün olacak dedi.

O zaman kararlı sürümde Şebeke görüntülü konusması gelebilirYeni Nokia müdürü açıklamalar yaptı
Öncelikle resmi güncellemenin yaz döneminin başında cihazlara verilmeye başlanacağı ve yaz boyunca güncelleme sürecinin devam edeceğini söyledi.
Ayrıca şebeke üzerinden görüntülü görüşme desteği gelecek mi sorusuna ise ön kamerası mevcut ise mümkün olacak dedi.
Lumia 630 un ülkemizde Mayıs ayı sonunda 599 ₺ fiyat ile,Lumia 930'un ise Temmuz ayı içerisinde 1600-2000 ₺ aralığında bir fiyat ile satışa sunulacağını belirtti

Yenilik nerede ? Ha kasayı şişirip fotoğraf makinesinden, cep telefonu görünümü kazandırmışlar bu. 
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun güle güle kullanın.Herkese merhaba siteye yeni giriyorum Tadaların abisiyim
Bende Lumia 1020 Beyaz kullanıyorum Benide ekleyin : ))
Bu zamana kadar 7-8 senedir nokia 6230i kullanıyordum direk 1020'ye geçtim ^^
Arkadaşlar bn lumia 520 var aspalth 8 yüklemek için ne kadar yer olması gerekir kaç gb ?
c.kayıkcı