lumia 1020 beyaz ekleyin, beni bu arada 920 ile arasında ciddi farklar var kamera konusunda bununla kıyaslanacak telefon yok gibi dng de 41mb resim çekti aşırı netti, bu arada çok yakını netlemiyor yani 920 de macro resimde yakın netleme yaparken 1020 aynı mesafeden netleme yapmıyor (uzaktan çekersem aynı gibi oluyor ancak yakın çekimde sıkıntımı var anlamadım ) herkezde böylemi tellde sorun mu var acaba, birde telefonu vatandan aldım ancak turcell romlu çıktı böyle bir şey olma ihtimali varmı bunu düzeltmek için flas mı atmak gerekiyor illaki
hayır vatanda ben 920 glabol romlu aldım ancak 1020 turcell çıktı yani 1020 nin glaboli yokmu (global dediğimiz direk nokia shoptan almış gibi değil mi)Benim aldığım 1020'de Türkcell romluydu. Avea ve Vodafone bu cihazı satamıyor anlaşma gereği. Global rom atmaktan başka çare yok.
Hoşgeldin, Oyun uygulama bakımından eskisine oranla büyük bir artış var. Sosyal ağlarda takılma kasılma yaşamassın tabi az eksiklikleri bulunmakta. Onun haricinden cok stabilmerhaba arkadaşlar bende ikinci el bir lumia 920 ile aranıza katılacağım şu an ürün yolda. 2 aylık cihaz faturası garantisi mevcut. inş. memnun kalırım ilk defa windows phone kullanacağım. android kullanıyordum ara ara takılmalar yaşıyordum oyun oynamama rağmen bu bahsettiğim telefonda lg g2 idi. farklı arayüzler denerken sürekli sorun çıkartıyordu. yine arayüz denerken lexunhome diye bir arayüz buldum. android de wp8 arayüzü vardı ve o kadar hoşuma gittiki. tabiki lumia kullananların yorumlarını da aldım. inş. memnun kalırım.

hayır vatanda ben 920 glabol romlu aldım ancak 1020 turcell çıktı yani 1020 nin glaboli yokmu (global dediğimiz direk nokia shoptan almış gibi değil mi)
Arkadaşlar interneti kısıtlanmış bir wifi den (facebook vs giremiyorum ama forum haber siteleri vs onlara girebiliyorum) Lumiam ile nasıl girebilirim? 8.1 güncellemesini yükledim onuda belirteyim.
Formula 1 resmi uygulaması var mı? 2013 yılı için vardı sanırım.
OY. Limited Şirket anlamına geliyormuş sanırım Finlandiya daMobile OS mu OY mu yazım yanlışı mı var?