İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
Acaba internete yüklediğiniz için kalitede düşüklük olmuş olabilirmi yoksa aynı böylemi bilgisayarınızda da?
bilgisayarda nasıl görünüyor bilmiyorum zira bilgisayar bozuk ve bakmadım. Kötü mü çıkmış.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
katılım koşullarında detaylar var. senin merak ettiklerine dair ana başlıklar şu şekilde:
1. adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan kampanyası 13.02.2014-13.04.2014 tarihleri arasında Nokia Komünikasyon A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
5. Bu kampanyaya katılanlar arasında yapılacak olan çekiliş sonucunda 1 kişi Nokia Lumia 925 Cep Telefonu(Hat ve Kart Hariç), 1 kişi Nokia Lumia 1320 Cep Telefonu(Hat ve Kart Hariç), 1 kişi Nokia Lumia 625 Cep Telefonu(Hat ve Kart Hariç), 1 kişi Nokia monster WH930 kulaklık, 1 kişi Nokia Jbl Play up Kablosuz Hoparlör ikramiyesi kazanacaklardır. Ayrıca MPİ izin kapsamı dışında 100 kişi Nokia Coloud Kulaklık ikramiyesi kazanacaktır.
7. Kampanya katılım formundaki bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Nokia Komünikasyon A.Ş. sorumlu değildir.
8. Kayıt formunu tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Nokia Komünikasyon A.Ş. katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları Facebook profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
10. Çekiliş 18.04.2014 tarihinde yapılacak ve kazananlar, 24.04.2014 tarihinde Radikal Gazetesi Türkiye Baskısı’nda ve sayfası üzerinden duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Nokia Komünikasyon A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asiller 10.05.2014, yedekler 25.05.2014 tarihlerine kadar kimliği ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.
21.
Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Nokia Komünikasyon A.Ş. sorumlu değildir.
okumuştum ancak önemli yerleri kara kalem olunca daha iyi oldu saolasın bu arada kazananlar arasından bir daha seçim olucak galiba uğraşmaya değmez vazgeçtim ben

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
okumuştum ancak önemli yerleri kara kalem olunca daha iyi oldu saolasın bu arada kazananlar arasından bir daha seçim olucak galiba uğraşmaya değmez vazgeçtim ben

işte kazanma değil çekiliş hakkı diyelim ona. Bilet gibi. Ne kadar bilet o kadar şans :)

capkino06

Üye
arkadaşlar benim cihazda şu sorun çıktı 1 2 gündür düzelmedi gözatma geçmişini felan temizlememe rağmen. mesela forum giriş yapıyorum şifreyi kaydetmiyor internet exploreri açıp kapattığım zaman yeniden giriş yapmam gerekiyor daha önce böyle sorunla karşılaşan olduysa yardımcı olabilir mi teşekkürler :) aslında telefonu bir sıfırlasam düzelirde sıfırlamak istemiyorum o yüzden :/

hookword

hookword

Üye
Lumia 925 varsa 1520 kullanan arkadaşlar kamerayı nasıl koruyorsunuz ya da bilenler Nokia nın açıkta duran kamera için aldığı bir önlem var mıdır? Benim 720 deki gorilla glassta bile yan tutunca cepte taşırken oluşan çizikleri görebiliyorum.

Crashlone

Crashlone

Üye
Hocam ekliyebilirmisin Lumia 525 Siyah (kırmızı kapakla kullanıyorum :D)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
920 den 925 e terfi ettim güncelleye bilir misiniz

hookword

hookword

Üye
Göz atmaya gelen müthiş özellik her gün kahkaha garanti: Bu işlemde lumiaların kullanıcı sayısının az ancak cihazların ilgi çekici olmasını kullanıyoruz.
1-) Metnim bölümüne Kullanıcı verileri siliniyor yazıp sonuna göz kararı nokta ekliyoruz.
2-) Cihazı incelemek isteyen arkadaşımıza cihazın kilidini açıp veriyoruz.
3-) Cihazı aldıktan sonra ne yaptın sen buna sorusunu soruyoruz veya cihaz masum kardeşimizin elinde kilitlendiğinde doğaçlama yapıyoruz.
İyi eğlenceler.

• Beğen
Tepkiler: gogoskvi, PureFood, sekajmer ve 6 diğerleri
sekajmer

sekajmer

Üye
Not,isim ya da istenen bir yazı yazılabilir eski cihazlarda tercihler ismi vardı mesela, ayrıca yazı tile olarak pinlenebiliyor değiştirmek kolay olsun diye.
ben iki kere dokunun yazacağım, çünkü herkes yukarı aşağı sürüklüyor açılmıyor diye :d
Göz atmaya gelen müthiş özellik her gün kahkaha garanti: Bu işlemde lumiaların kullanıcı sayısının az ancak cihazların ilgi çekici olmasını kullanıyoruz.
1-) Metnim bölümüne Kullanıcı verileri siliniyor yazıp sonuna göz kararı nokta ekliyoruz.
2-) Cihazı incelemek isteyen arkadaşımıza cihazın kilidini açıp veriyoruz.
3-) Cihazı aldıktan sonra ne yaptın sen buna sorusunu soruyoruz veya cihaz masum kardeşimizin elinde kilitlendiğinde doğaçlama yapıyoruz.
İyi eğlenceler.
kabul ediyoruz bu harikaydı.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
beats

beats

Üye

Daha önce sitesi paylaşılmıştı uygulaması çıkmış.

• Beğen
Tepkiler: n000k
YkPkY

YkPkY

Üye
ben iki kere dokunun yazacağım, çünkü herkes yukarı aşağı sürüklüyor açılmıyor diye :d
kabul ediyoruz bu harikaydı.

Kullanıcı Tanımlanmadı !!!
Lütfen Elinizi Yeniden Okutunuz...
SON DENEME,CİHAZ SIFIRLANACAK....

ben böyle yazdım :)

• Beğen
Tepkiler: skynet, hookword, suyunsesi ve 1 kişi daha
pissed26

pissed26

Üye
Arkadaşlar iki sorum olacak ilk olarak foursquare ile ilgili yer bildirimi yaparken arkadaş ekleyebildiğimiz bir foursquare uygulaması varmı ikinci olarak bu mağaza için kullanabileceğiniz Tl değerinde kupon kodlarını nereden temin edebiliriz

carew89

carew89

Üye
ekle hocam :) 520

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Lumia 925 Black 32 GB
saygılar sevgiler :bigstar:

sekajmer

sekajmer

Üye
Nokia 2011 yıllarında android yapmış arkadaşlar meğerse bizi kandırmış

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Nokia 2011 yıllarında android yapmış arkadaşlar meğerse bizi kandırmış

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
o android değilki.
s60 symbian belle

Üst Alt