sekajmer
Üye
biliyorum tabi ki , paylaştığım resimde öyle diyorlar, Windows 'a resti çekti.o android değilki.
s60 symbian belle

biliyorum tabi ki , paylaştığım resimde öyle diyorlar, Windows 'a resti çekti.o android değilki.
s60 symbian belle

sabah mahmurluğu.yazıyı okumamışımbiliyorum tabi ki , paylaştığım resimde öyle diyorlar, Windows 'a resti çekti.![]()

waşşş.nasıl dışarda cihazı çıkarınca abez abartı duruyomu.otobüste ayakfayken tek elle kullanılabiliyormuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 1520![]()
sabah mahmurluğu.yazıyı okumamışım
ama android hiç üretmediki.
ben ta 2012 başlarında söylemiştim symbian konularının birinde.
Nokia belleden sonra windowsa geçecek diye.bazı cahil arkadaşlar dalga geçmişti benle.
ve aradan aylar sonra wp7 yle yaptı girişini.herkes android isterken
waşşş.nasıl dışarda cihazı çıkarınca abez abartı duruyomu.otobüste ayakfayken tek elle kullanılabiliyormu
kimse yadırgamıyor samsung alıştırmış insanları note serisiyle, eline alan ilk çok ağır diyor bende spor yaparsınız fena mı diyorum ama o kadar da ağır değil. 1520 yi 10 dakika kullandıktan sonra l620 kibrit kutusu gibi geliyor bana 
hayırlısı olsun520 ye ekle sarı![]()
Sağolhayırlısı olsun
öyleyse ben hiç yanaşmayayım bile.otobüste düşerim kesin.sol elimde salat zaten.ben 5" bekleyeyim.tek el kullanılamıyor maalesef alışınca problem yok hatta mesajları daha hızlı yazabiliyorum artık iki ellekimse yadırgamıyor samsung alıştırmış insanları note serisiyle, eline alan ilk çok ağır diyor bende spor yaparsınız fena mı diyorum ama o kadar da ağır değil. 1520 yi 10 dakika kullandıktan sonra l620 kibrit kutusu gibi geliyor bana
![]()
Abi picsart var çok kapsamlı olması muhtemel diye düşünüyorum.Arkadaşlar bana bir uygulama yada telefonda olup da benim bilmediğim bir şeyse yardım lazım.
şimdi bir resim var o resime bir yıldız şekli eklemek istiyorum.
yazıyı ekran görüntüsü olarak kaydettim. Yıldızı da kaydettim.
mesela yazıyı foto. Albümlerden açıyorum düzenle dediğimde diğer resimden o yıldızı kopyalayıp yapıştırmak istiyorum.
yeterince açık oldu mu.
yada bir foto uygulaması söyleyin bana, uygulamayı açıp resmi çağırayım. O resime de uygulama içinde olan şekillerden yıldız simgesini o yazının üzerine ekleyeyim.
varmı bilği birikimi olan, paylaşımcı gençler
selamlar lumia aşıkları, bi konu hakkında acil yardım almam gerekiyo; bizim bu lumia 925'lerin arka kapağı çıkarılıp değiştirilebiliyor mu?
Hayır,arka kapak sabit
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
forumdonanımdaki wp 8.1 gelişimi ile ilgili paylaşımlarını sıkça takip ediyoruzoo Mr.H hocam seni buralarda da görmek ne güzelforumdonanımdaki wp 8.1 gelişimi ile ilgili paylaşımlarını sıkça takip ediyoruz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu ilanları gördüm ve 'demek ki kapaklar sökülüp değiştirilebiliyomuş' diye düşündüm , neredeyse sipariş veriyodum.
@bmw_m6sakin skype guncellemesini yapmayin. guncelleme sonrasi sadece wp hesebiyle giris yapiliyor bir skype musterileri nolacak onu dusunen yok.
suan sedece hotmail , outlook hesaplala giris yapiyiyor. bende guncelledim hesabim la giris yapmis gibi gozukuyor, fakat arkadaslarina sor ofline gozukuyorsun, sedece skype uygulamasi acikken onlinesin. uygulamayi silip geri yukledim suan skype hesabi giris secenegi yok. sadece bende degil guncelleme sonrasi yorumlara bakin herkez ayni seyden sikayetci.Öncelikle arka kapak sabittir sabitten kastım siz bu kapakları lumia 520 de ki gibi değiştiremezsiniz cihazı garanti dışı bırakmanız gerekir. Garanti dışı kalması sorun olamadıktan sonra her şeyi yapabilirsiniz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hocam az önce bende baktım arkadaşın dediği gibi artık skype kullanıcı adı ile giriş yok sadece hotmail hesabı ile giriş yapılıyor@bmw_m6
derken?? ben güncelledim yine aynı hesabımla giriyor.