İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
bende çok araştırdım ama kafamı karıştırdı.
evet daha sonrası çıktığı için daha iyi performans sunabilir tabi optimizasyon ve destekte önemli dediğim gibi adreno 305-205 in yenilenmiş hali yani performans artışlı daha az enerji harcayan hali, aslında yorumu wp için yapmıştım çünkü wp direct 3d/x grafik desteği ile android open gl desteği ile çalışıyor, tabi 305 in diğer markalarda alt modellerde kullanılmasının da sebebi vardır burdan da incele

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
HeroMR

HeroMR

Üye
625'e benide ekle ;)

technicker

technicker

Üye
arkadaşlar lumia 1020 ve 1520 ye özel olan bi program vardı . resim içinde bi noktayı halka içinde zoomlu gosteriyordu. ismini bilen var mı ?

beats

beats

Üye
arkadaşlar lumia 1020 ve 1520 ye özel olan bi program vardı . resim içinde bi noktayı halka içinde zoomlu gosteriyordu. ismini bilen var mı ?
:)

erdincpolat

erdincpolat

Üye
bende bugün kendini gösteren bir sorun oluştu anlamadım. Forumu telefondan takip ediyorum. Explorer da bir sayfaya bakıp geri dönmek istediğimde geri tuşu işlevini yerine getirmiyor. Geri tuşuna dokunduğumda titriyor ama geri gitmiyor. Başka sitelerde örneğin hürriyet, wp Central de falan bir konuyu inceleyip geri dediğimde oluyor ama maxicep sitesinde geri tuşu işini yapmıyor. Bir fikri veya tavsiyesi olan varmı.

maxicep sık kullanılanlar bölümündeydi kaldırdım, tekrar ayarladım ama gene olmadı.

kartal-78

Üye
bende bugün kendini gösteren bir sorun oluştu anlamadım. Forumu telefondan takip ediyorum. Explorer da bir sayfaya bakıp geri dönmek istediğimde geri tuşu işlevini yerine getirmiyor. Geri tuşuna dokunduğumda titriyor ama geri gitmiyor. Başka sitelerde örneğin hürriyet, wp Central de falan bir konuyu inceleyip geri dediğimde oluyor ama maxicep sitesinde geri tuşu işini yapmıyor. Bir fikri veya tavsiyesi olan varmı.

maxicep sık kullanılanlar bölümündeydi kaldırdım, tekrar ayarladım ama gene olmadı.
gdr3 ile Black güncelleme si aynı güncelleme memi baen anlamadım Black güncelleme sini yaptım sanki eksiklikler var

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bu siteyle alakalı bir sorun çözümü yok sekmeyi kapatarak çıkış yapıyorum bende

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Bu sitedeki google reklamlarından kaynaklı geçici bir sıkıntı...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu siteyle alakalı bir sorun çözümü yok sekmeyi kapatarak çıkış yapıyorum bende
kapatmanıza gerek yok, tarayıcının sağ alt tarafında yer alan yenile butonuna tıklayıp arkasından geri tuşuna bastığınızda bir önceki sayfayı geri yüklemesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Akhtoher

Akhtoher

Üye
kapatmanıza gerek yok, tarayıcının sağ alt tarafında yer alan yenile butonuna tıklayıp arkasından geri tuşuna bastığınızda bir önceki sayfayı geri yüklemesi lazım.

reklamlarıda bu kadar abartmanın ne anlamı varsa artık. Millet çıkış yöntemleri geliştiriyor :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, erdal8142, Esendağlı ve 1 kişi daha
erdincpolat

erdincpolat

Üye
evet bu sorun oluştuğundan beri sayfanın en üstünde reklamlar olurdu şimdi bir yazı çıkıyor reklamların olduğu yerde ( bu sayfayı görüntüleme iznimiz yok) yazıyor. Neyse artık

YkPkY

YkPkY

Üye

maalesef o eziyeti çekiyorum bende.
maxiyi bu kadar popüler ettik.
wp Türkiye gibi Bi uygulama çıkartması gerekli artık diyee düşünüyorum

erdincpolat

erdincpolat

Üye
ben yenile yerine sık kullanılanlar butonunu koydum ordan tekrar kayıtlı sayfaya yani ( maxicep windows phone genel) sayfasına geçiyorum

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Oda olur :D

YkPkY

YkPkY

Üye
evet bu sorun oluştuğundan beri sayfanın en üstünde reklamlar olurdu şimdi bir yazı çıkıyor reklamların olduğu yerde ( bu sayfayı görüntüleme iznimiz yok) yazıyor. Neyse artık
daha iyi işte,kasmıyor.onları görememekde flashplayer olmadığından

• Beğen
Tepkiler: erdincpolat
HeroMR

HeroMR

Üye
Ben tapatalktan giriyorum daha rahat oluyor

Üst Alt