İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Dün Media Markette lumia 1020 yi inceledim gerçektende çok güzel ve harika bir telefon yanlız anlamadığım video çekimini 1080pye ayarladım videoyu çekerken zoom yapmıyordu neden olur yada 1080p video çekerken yada normal video çekerken zoom yapmıyormu acaba

4MaGuS

4MaGuS

Üye
onun ayarı falan yok kilit ekranında 99 dan fazla bildirim gibi görsel şeyleri göstermeye izin verilmiyor sorun o çözmek için ise yine ms de suç

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bence uygulama en yüksek 99 göstermeye göre fixlenmistir. ve sayı saatlerce değişmiyorsa, arka planda calisip calismadigina bak dostum.ben kullanmiyirum uygulamayı ama uygulamanın içinde ayarda olabilir..
Sorunumu dile getirirken telefonu sıfırlamadan önce %100 gösterdiğini, sıfırladıktan sonra %99 da kaldığını belirttim buradan uygulamanın %99 gösterecek şekilde ayarlanmadığını anlayabiliyoruz değil mi ? Arka plan mevzusuna gelince arka planda çalışmasına izin vermeyince hiç bir bilgi göstermiyor İnsiper Pro yazıyor sadece o sebeple 5 yaşında çoçuk bile uygulamaya izin vermesi gerektiğini anlar. yardımcı olmaya çalışıyorsun anlıyorum ama sanırım henüz uykun açılmamış kardeşim :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Dün Media Markette lumia 1020 yi inceledim gerçektende çok güzel ve harika bir telefon yanlız anlamadığım video çekimini 1080pye ayarladım videoyu çekerken zoom yapmıyordu neden olur yada 1080p video çekerken yada normal video çekerken zoom yapmıyormu acaba
benim soruma cvp verecek olan yokmu acaba

Akhtoher

Akhtoher

Üye
onun ayarı falan yok kilit ekranında 99 dan fazla bildirim gibi görsel şeyleri göstermeye izin verilmiyor sorun o çözmek için ise yine ms de suç
Sıfırlamadan önce %100 olarak gösteriyordu. Artık göstermiyor sorun bu en başından beri böyle olsa saten sorun yoktu izin ile m.s ile ilgili bir durum yok bir şey oldu ama çözemiyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sıfırlamadan önce %100 olarak gösteriyordu. Artık göstermiyor sorun bu en başından beri böyle olsa saten sorun yoktu izin ile m.s ile ilgili bir durum yok bir şey oldu ama çözemiyorum.
sıfırlamadan önce gösteriyordu ben telefonu aldıgımdan beri bunu kullanıyorum hiç göstermedi öyle birde insiderı kullanmayı denerin pro yu degil belki fark eder arada güncelleme konusunda biri ilerde veya geride kalmış olabilir

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben telefonu aldıgımdan beri bunu kullanıyorum hiç göstermedi öyle birde insiderı kullanmayı denerin pro yu degil belki fark eder arada güncelleme konusunda biri ilerde veya geride kalmış olabilir

Akhtoher

Akhtoher

Üye
benim soruma cvp verecek olan yokmu acaba
Sorunuz üzere şu anda açıp baktım video çekim halinde zoom yapılabiliyor.
Kedi bile başkasına kızıp M.s yi tırmalar yakında. Boşuna dememişler adın çıkacağına canın çıksın.
Bknz: Eve hırsız girmiş arkadaşlar ! Hep m.s yüzünden görüyomusun :(

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Sorunuz üzere şu anda açıp baktım video çekim halinde zoom yapılabiliyor.
ben denedim çok uğraştım 2 dk falan uğraştım yapamadım acaba media marketteki 1020 de bir sorun olabilirmi hatta dün inceledimde pro cam ile zoom yapıp fotoğraf çekmeyi denedim olmadı yine

Akhtoher

Akhtoher

Üye
ben telefonu aldıgımdan beri bunu kullanıyorum hiç göstermedi öyle birde insiderı kullanmayı denerin pro yu degil belki fark eder arada güncelleme konusunda biri ilerde veya geride kalmış olabilir
İnsideri hiç kullanmadım en baştan beri pro yu kullanıyorum genede yardımlarınız için teşekkürler çözüm bulamadık artık %99 da kalacak beli oldu.
ben denedim çok uğraştım 2 dk falan uğraştım yapamadım acaba media marketteki 1020 de bir sorun olabilirmi hatta dün inceledimde pro cam ile zoom yapıp fotoğraf çekmeyi denedim olmadı yine
Cihazda da sorun olabilir sizde bakamamış olabilirsiniz ben mesajınızı okuyup denedim sorunsuz zoom yapıyor çekim esnasında.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

Cihazda da sorun olabilir sizde bakamamış olabilirsiniz ben mesajınızı okuyup denedim sorunsuz zoom yapıyor çekim esnasında. [/quote]
yok kontrol ettim zoom yapıyormu diye video çekerken zoom yapmadı 2-3 dk uğraştım hatta görevliyede sordum oda yapması gerekiyor dedi oda uğraştı yapamadı hatta pro camla fotoğrafı zoom yapıp öle çekeyim denedim yinede olmadı nedense

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Cihazda da sorun olabilir sizde bakamamış olabilirsiniz ben mesajınızı okuyup denedim sorunsuz zoom yapıyor çekim esnasında.
yok kontrol ettim zoom yapıyormu diye video çekerken zoom yapmadı 2-3 dk uğraştım hatta görevliyede sordum oda yapması gerekiyor dedi oda uğraştı yapamadı hatta pro camla fotoğrafı zoom yapıp öle çekeyim denedim yinede olmadı nedense[/quote]
Herşeyin Hayırlısı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yok kontrol ettim zoom yapıyormu diye video çekerken zoom yapmadı 2-3 dk uğraştım hatta görevliyede sordum oda yapması gerekiyor dedi oda uğraştı yapamadı hatta pro camla fotoğrafı zoom yapıp öle çekeyim denedim yinede olmadı nedense[/quote]
o telefonlarda güncelleme olmadıgı için şöyle bir şey olabilir nokia camerada yan tutgunuzda aşagıdan yukarı tek parmak veya sağdan sola tek parmak deneyin olması gerekiyor sorun varsa kaldırıp tekrar kurmayı deneyin normalde hiç sorun çıkmıyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
yok kontrol ettim zoom yapıyormu diye video çekerken zoom yapmadı 2-3 dk uğraştım hatta görevliyede sordum oda yapması gerekiyor dedi oda uğraştı yapamadı hatta pro camla fotoğrafı zoom yapıp öle çekeyim denedim yinede olmadı nedense
o telefonlarda güncelleme olmadıgı için şöyle bir şey olabilir nokia camerada yan tutgunuzda aşagıdan yukarı tek parmak veya sağdan sola tek parmak deneyin olması gerekiyor sorun varsa kaldırıp tekrar kurmayı deneyin normalde hiç sorun çıkmıyor[/quote]
daha telefonu almadım yaza kadar bekleyeceğim biraz ucuzlasın

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
o telefonlarda güncelleme olmadıgı için şöyle bir şey olabilir nokia camerada yan tutgunuzda aşagıdan yukarı tek parmak veya sağdan sola tek parmak deneyin olması gerekiyor sorun varsa kaldırıp tekrar kurmayı deneyin normalde hiç sorun çıkmıyor
daha telefonu almadım yaza kadar bekleyeceğim biraz ucuzlasın
şimdiden incelemelere başladınız o zaman güzelmiş bu da

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
slm arkadaşlar sorum saçma gelebilir kbakmayın demin videoda gördüm WP7,5 oyunlarını gayet güzeller
gibi ...
neden bunları WP8 göre uyumlu değil yada yapılmamış bunun gibi bir çok uygulama oyun mevcut WP7 platformunda ... soru saçma ise şimdiden özür dilerim merakımdan buradan sizlere sorarak öğrenmek istedim ...

• Beğen
Tepkiler: hookword
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence tamamı ile geliştiricinin inisiyatifinde olan bir durum.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Oyun güzelmiş haEn eski oyunların bile emülatörleri var WP7 emülatörü de yapsalar ya

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
lumia 720 kullanıyorum ekleyebilirmisin

Üst Alt