İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
inşallah ilerde tam uyumlu olur ve android deki gibi kullanimi kolaylaşır :)
İnşallah dostum ya, şuan wp'da tapatalk kullanmak cidden köre fotoğraf göstermek gibi oluyor. :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Esendağlı ve n000k
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Android üzerindeki tapatalk cidden çok iyi. Zaman la o düzeye gelecektir umarım.

n000k

n000k

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ademoz05

ademoz05

Üye
delirecem. Sınav programını indirmeye çalışıyorum. Pdf yada resim fark etmiyor, dosya indiğinde açmak için dokunun diyor ama 50 defa da dokunsam telefona mal mal bakıyor. 20 mblik pdf indiriyorsun, açmak için dokunuyorsun açmıyor, tekrar indiriyorsun boşuna yer doluyor. O ilkini de silmiyor galiba (akıllı) telefon. Sağ olsun

4MaGuS

4MaGuS

Üye
delirecem. Sınav programını indirmeye çalışıyorum. Pdf yada resim fark etmiyor, dosya indiğinde açmak için dokunun diyor ama 50 defa da dokunsam telefona mal mal bakıyor. 20 mblik pdf indiriyorsun, açmak için dokunuyorsun açmıyor, tekrar indiriyorsun boşuna yer doluyor. O ilkini de silmiyor galiba (akıllı) telefon. Sağ olsun
geçen gün bende denemiştim senin gibi yapmıyordu indirirken şu şekilde yapın indirecegin dosyanın linkini kopyalaın ve magazadan şunu indirin bunu kurup içine girin daha sonra burda üste link ekleme yeri var oraya linki yapıştırın ve dosyayı indirme kısmına basın büyük ihtimal sorun çözülecektir ben böyle çözmüştüm ie den indirdiğimde benimde olmamıştı

ademoz05

ademoz05

Üye
geçen gün bende denemiştim senin gibi yapmıyordu indirirken şu şekilde yapın indirecegin dosyanın linkini kopyalaın ve magazadan şunu indirin bunu kurup içine girin daha sonra burda üste link ekleme yeri var oraya linki yapıştırın ve dosyayı indirme kısmına basın büyük ihtimal sorun çözülecektir ben böyle çözmüştüm ie den indirdiğimde benimde olmamıştı

indirme sorun olduğun da o işlemi uc browser ile de yapabiliyoruz ama bu kadar basit bir işlem için niye bu kadar uğraşmak zorundayız anlamıyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
indirme sorun olduğun da o işlemi uc browser ile de yapabiliyoruz ama bu kadar basit bir işlem için niye bu kadar uğraşmak zorundayız anlamıyorum
uc browers kullanmadıgım için ben alternatif bir yol gösterdim sadece aslında çok basit bir şey ve uğraştırmaması gerekiyor nedenini bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: ademoz05
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bir daha lumia 920 alırsam ne olim, fotoğraf çekme tuşuna basınca fotoğraf çekiyor. Lanet olmasın. gözünün üstünde kaşı yok Bir daha da Lumia 920 almam. :kop2:. (Not: Zaten 920 var :hehe: bozulursa daha yeni bir Lumia almayı planlıyorum :eller:).

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, PureFood, Rainesto ve 4 diğerleri
YkPkY

YkPkY

Üye
haaaa haaaa.haaaa haaaa.:bira:

YkPkY

YkPkY

Üye
benim Tom Kamil Kedim Eşşek kadar oldu ve durdu.yaşlanmıyoda.evide Full artı Full.
60 son bitti.Yedikleri yetmiyormuş gibi hala açım diyo :)

Son düzenleme:
YkPkY

YkPkY

Üye
kaldığı yerden devam edebilirdin.
ama 60 son,daha gitmiyor.eşşoğlusu.yaşlanma falan yapsalarmış keşke.60a geldiğimde yeni bölümler güncellenecek dedi,bekliyoz.yoksa para dayanmıyo boğazına,yiyo habire :D

YkPkY

YkPkY

Üye
eşek sudan gelene kadar kolbastı bile oynatıyorum :D

dakamon

dakamon

Üye
O değilde bi uygulama bende bug da kaldı. Sanki yüklenmeye başlayacakta daha başlamamış gibi durun bi foto koyim.
bunu resetsiz çözerim diyen insan evlatları arıyorum.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Teli kapat, 5 dkdan fazla beklt ve aç. Olmazsa aynı işlemi şarjı dibine kadr bitirip yap. Ama bu sefer 5 dk değil telefon şarjsız sabahlasın.

Üst Alt