ses kısma ve güç tuşuna 10 sn basılı tut kapanıp açılcak ve şok cihaz olucakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekran görüntüsü burda açıldığından beri bu şekilde duruyo hiçbi tuşu ve dokunmayıda algılamadı olmadı yarın geri gidecem mikri sim kartımı aldıktan sonra
.RİCA EDERİZ GÜLE GÜLLEN KULLAN AMIN.sağolun arkadaşlar kendine geldi telefon![]()
.resmi serviste 350 ile 400 lira arası fiyat biçiliyor camı dokunmatik ekrandan ayırmadıkları için, kendim yaparım ya da telefoncu yapar diyorsan 50 ile 130 lira arası cam fiyatları varArkadaşlar L920 dış cam kaça?
resmi serviste 350 ile 400 lira arası fiyat biçiliyor camı dokunmatik ekrandan ayırmadıkları için, kendim yaparım ya da telefoncu yapar diyorsan 50 ile 130 lira arası cam fiyatları var
zaten doğru dürüst kullanmıyorum kiabi tüm wp8 kullanıcılarına gelmiş![]()
1gb bile yüklemedim.bilgilrimi başka ortamlarda saklamak paylaşmak pek tarzım değilcam ile iç ekran ayrılabilşyor yoksa iç ekranı nasıl temizliyolarresmi serviste 350 ile 400 lira arası fiyat biçiliyor camı dokunmatik ekrandan ayırmadıkları için, kendim yaparım ya da telefoncu yapar diyorsan 50 ile 130 lira arası cam fiyatları var
normalde açıldığını biliyorum hatta videoları da paylaşıldı ya kısmi açılıyor ön kamera tozlanıyor o temizleniyor ekranda toz oluşmadı şimdiye kadar bende sonra çoğu forumda da en son Nokia forumda gördüm dokunmatiği camdan ayırmayıp tek parça değiştirdiklerini yazmış 300 küsur lire ödediğini yazmış kullanıcıcam ile iç ekran ayrılabilşyor yoksa iç ekranı nasıl temizliyolar
Arkadaşlar son zamanlarda popüler olan bir uygulama var: MomentCam
Facebookta paylaşılan resimlerde sık sık rastlıyorum.
Fotoğraflara çizgi film efekti veren hoş bir Android uygulaması.
Bu uygulamanın Windows Phone'a getirilmesi için geliştirici ile irtibata geçsek nasıl olur?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geliştiricinin e-mail adresi: [email protected]
@papakudioflu @OttomaN TigeR @ardacumhur @narnia16 @Dny11 @ÖEY @PureFood @dakamon @yeminli06 @Akhtoher @serinaga @Eren MT @OozyStaw
Arkadaşlar son zamanlarda popüler olan bir uygulama var: MomentCam
Facebookta paylaşılan resimlerde sık sık rastlıyorum.
Fotoğraflara çizgi film efekti veren hoş bir Android uygulaması.
Bu uygulamanın Windows Phone'a getirilmesi için geliştirici ile irtibata geçsek nasıl olur?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geliştiricinin e-mail adresi: [email protected]
@papakudioflu @OttomaN TigeR @ardacumhur @narnia16 @Dny11 @ÖEY @PureFood @dakamon @yeminli06 @Akhtoher @serinaga @Eren MT @OozyStaw

geçelim Özgür abi de, ufak bir metin lazım bize. İngilizcesi olmayanlar için, ya da bir cümle bile yeter belki.
Hi,
I'm a "Windows Phone 8" user and I would like to see "MomentCam" in the WP Store.
Have you been planning to release a WP version of it?
Best regards,
.....
gibi bir şey yazabilirsiniz.

Hi,
I'm a "Windows Phone 8" user and I would like to see "MomentCam" in the WP Store.
Have you been planning to release a WP version of it?
Best regards,
.....
gibi bir şey yazabilirsiniz.
Kullanacağımdan değil ama madem istek var gönderdim maili![]()