beats
Üye
satışı başladığında ilk turkcelle geldi ikinci gün aldımhım beni geçmişsiniz tebrikler ne kadar süredir kullanıyorsunuz merak ettim şimdi beni geçen biraz zor bulunur diye düşünüyordum
satışı başladığında ilk turkcelle geldi ikinci gün aldımhım beni geçmişsiniz tebrikler ne kadar süredir kullanıyorsunuz merak ettim şimdi beni geçen biraz zor bulunur diye düşünüyordum
hım siz 1 yılı geçti galiba tamda bilmiyorum tam ne zaman çıktıgınıda epey olmuş siz geçebilirsiniz sorun yok birde ortaya şöyle bir şey daha atayım o zaman şuan kurulu olan program sayısı en son bende 165di sanırsam sizde kaç acabasatışı başladığında ilk turkcelle geldi ikinci gün aldım
benim de o civardahım siz 1 yılı geçti galiba tamda bilmiyorum tam ne zaman çıktıgınıda epey olmuş siz geçebilirsiniz sorun yok birde ortaya şöyle bir şey daha atayım o zaman şuan kurulu olan program sayısı en son bende 165di sanırsam sizde kaç acaba
zaten 1-2 hafta önce bi ek güncelleme geldi 3-4mblik sen onu kurmuşsundur920 DE Bİ GÜNCELLEMELERİ KONTROL EDEBİLİRMİSİNİZ TELEFONU Bİ ELİME ALDIM GÜNCELLEME VERİSİ İNDİRİLDİ FALAN BİŞEY YAZIYODU TAMAM DEDİM ÇARKLAR Bİ DÖNDÜ ŞU AN VERİLER YÜKLENİYOR Bİ KONTROL EDEBİLİRMİSİNİZ

yok onu ozaman kurmuştumda klavye indirmiştim onu kurmak için yapmış yanlış alarmzaten 1-2 hafta önce bi ek güncelleme geldi 3-4mblik sen onu kurmuşsundur![]()

senin ücretsiz alanın niye 25 gb.Fazla alan göz çıkarmaz deyip bunu da kabul ettim
senin ücretsiz alanın niye 25 gb.
benimkisi 7 gb

banada yaptı o kıyağı Bill kankam
Microsoft'taki abiler kıyak geçti banaek 20 gb alan, bir seneliğine.
ilk şarj için 5-6 saat süresi var sonrası normal şuan siyah arka plan ışığı vardır sadece gerçi 925 almışsın ışık olmayabilir de acele etmeyin bekleyin açılır %5 şarjdan sonra, açılmazsa yine yardımcı oluruzkolay gelsin arkadaşlar lumia 925 aldım telefon açıldı 15 20 dakka kendine gelemez dedi yarım saat oldu telefon hala ekran donuk halde bekliyo ne yapmalıyım
hayır hocam ana kutucuk ekranı açık halde bekliyo ama ekran donmuş halde hiçbişey yapmıyo kapanmıyoda
şarjdan çekince falan bildirim yoksa bataryayı çıkar tekrar bak olmadıysa ses kısma ve güç tuşuna basılı tut restart yapacak faydalı olurabi tüm wp8 kullanıcılarına gelmişinsan bir haber verir bea
banada yaptı o kıyağı Bill kankam

başka bir telefon varsa fotograf paylaşa bilirsen çok daha iyi yardımcı oalbiliriz senin gibi sorun yaşanlar vardı daha önceden ancak nasıl çözüldüklerini hatırlmaıyorum yani çözülüyor dahocam vodafone bayiye gittim cihazı aldım sim kartım 12 yıllık aria kart olunca kesemeyeceğini avea bayisinden mikro sim çıkartmam gerektiğini söyledi bu sırada cihazı açtı açılış ayarlarını yaptıktan sonra telefon bildiğimiz kutucuk ekranına geldi dokundum hiçbişey algılamıyo sordum 15 20 dakka kendine gelemez dedi tamam dedim ama 1 saat oldu hala aynı içinde sim kart yok onuda söyleyim ve şarza falanda takmadım henüz
hocam vodafone bayiye gittim cihazı aldım sim kartım 12 yıllık aria kart olunca kesemeyeceğini avea bayisinden mikro sim çıkartmam gerektiğini söyledi bu sırada cihazı açtı açılış ayarlarını yaptıktan sonra telefon bildiğimiz kutucuk ekranına geldi dokundum hiçbişey algılamıyo sordum 15 20 dakka kendine gelemez dedi tamam dedim ama 1 saat oldu hala aynı içinde sim kart yok onuda söyleyim ve şarza falanda takmadım henüz