İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
hım beni geçmişsiniz tebrikler ne kadar süredir kullanıyorsunuz merak ettim şimdi beni geçen biraz zor bulunur diye düşünüyordum
satışı başladığında ilk turkcelle geldi ikinci gün aldım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
satışı başladığında ilk turkcelle geldi ikinci gün aldım
hım siz 1 yılı geçti galiba tamda bilmiyorum tam ne zaman çıktıgınıda epey olmuş siz geçebilirsiniz sorun yok birde ortaya şöyle bir şey daha atayım o zaman şuan kurulu olan program sayısı en son bende 165di sanırsam sizde kaç acaba

beats

beats

Üye
hım siz 1 yılı geçti galiba tamda bilmiyorum tam ne zaman çıktıgınıda epey olmuş siz geçebilirsiniz sorun yok birde ortaya şöyle bir şey daha atayım o zaman şuan kurulu olan program sayısı en son bende 165di sanırsam sizde kaç acaba
benim de o civarda

PureFood

PureFood

Üye

Microsoft'taki abiler kıyak geçti bana :) ek 20 gb alan, bir seneliğine.

skynet

Üye
Fazla alan göz çıkarmaz deyip bunu da kabul ettim :ehe

• Beğen
Tepkiler: csH ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Vayyyyyy çok iyi :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
alical33

alical33

Üye
920 DE Bİ GÜNCELLEMELERİ KONTROL EDEBİLİRMİSİNİZ TELEFONU Bİ ELİME ALDIM GÜNCELLEME VERİSİ İNDİRİLDİ FALAN BİŞEY YAZIYODU TAMAM DEDİM ÇARKLAR Bİ DÖNDÜ ŞU AN VERİLER YÜKLENİYOR Bİ KONTROL EDEBİLİRMİSİNİZ

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920 DE Bİ GÜNCELLEMELERİ KONTROL EDEBİLİRMİSİNİZ TELEFONU Bİ ELİME ALDIM GÜNCELLEME VERİSİ İNDİRİLDİ FALAN BİŞEY YAZIYODU TAMAM DEDİM ÇARKLAR Bİ DÖNDÜ ŞU AN VERİLER YÜKLENİYOR Bİ KONTROL EDEBİLİRMİSİNİZ
zaten 1-2 hafta önce bi ek güncelleme geldi 3-4mblik sen onu kurmuşsundur :)

skynet

Üye
senin ücretsiz alanın niye 25 gb.
benimkisi 7 gb

Hocam bir ara o 7Gb alanı ufak bir hile ile 25Gb'ta yükseltme olayı vardı bende değerlendirdim tabi artık öyle bir şey olmuyor :)

pissed26

pissed26

Üye
kolay gelsin arkadaşlar lumia 925 aldım telefon açıldı 15 20 dakka kendine gelemez dedi yarım saat oldu telefon hala ekran donuk halde bekliyo ne yapmalıyım

beats

beats

Üye
kolay gelsin arkadaşlar lumia 925 aldım telefon açıldı 15 20 dakka kendine gelemez dedi yarım saat oldu telefon hala ekran donuk halde bekliyo ne yapmalıyım
ilk şarj için 5-6 saat süresi var sonrası normal şuan siyah arka plan ışığı vardır sadece gerçi 925 almışsın ışık olmayabilir de acele etmeyin bekleyin açılır %5 şarjdan sonra, açılmazsa yine yardımcı oluruz

pissed26

pissed26

Üye
hayır hocam ana kutucuk ekranı açık halde bekliyo ama ekran donmuş halde hiçbişey yapmıyo kapanmıyoda

beats

beats

Üye
hayır hocam ana kutucuk ekranı açık halde bekliyo ama ekran donmuş halde hiçbişey yapmıyo kapanmıyoda
:) şarjdan çekince falan bildirim yoksa bataryayı çıkar tekrar bak olmadıysa ses kısma ve güç tuşuna basılı tut restart yapacak faydalı olur

pissed26

pissed26

Üye
hocam vodafone bayiye gittim cihazı aldım sim kartım 12 yıllık aria kart olunca kesemeyeceğini avea bayisinden mikro sim çıkartmam gerektiğini söyledi bu sırada cihazı açtı açılış ayarlarını yaptıktan sonra telefon bildiğimiz kutucuk ekranına geldi dokundum hiçbişey algılamıyo sordum 15 20 dakka kendine gelemez dedi tamam dedim ama 1 saat oldu hala aynı içinde sim kart yok onuda söyleyim ve şarza falanda takmadım henüz

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hocam vodafone bayiye gittim cihazı aldım sim kartım 12 yıllık aria kart olunca kesemeyeceğini avea bayisinden mikro sim çıkartmam gerektiğini söyledi bu sırada cihazı açtı açılış ayarlarını yaptıktan sonra telefon bildiğimiz kutucuk ekranına geldi dokundum hiçbişey algılamıyo sordum 15 20 dakka kendine gelemez dedi tamam dedim ama 1 saat oldu hala aynı içinde sim kart yok onuda söyleyim ve şarza falanda takmadım henüz
başka bir telefon varsa fotograf paylaşa bilirsen çok daha iyi yardımcı oalbiliriz senin gibi sorun yaşanlar vardı daha önceden ancak nasıl çözüldüklerini hatırlmaıyorum yani çözülüyor da

serinaga

serinaga

Üye

Ses kısma ve güç tuşlarına yaklaşık 10 Sn. basılı tutun, tel resetlenecek ve tekrar açılacak ...

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt