@bulutsuzgece abi olmazsa Rudy Huyn'a mail atalım![]()

Önce asıl geliştiriciden yana şansımızı deneyelim de, duruma göre bakarız.
Arkadaşlar son zamanlarda popüler olan bir uygulama var: MomentCam
Facebookta paylaşılan resimlerde sık sık rastlıyorum.
Fotoğraflara çizgi film efekti veren hoş bir Android uygulaması.
Bu uygulamanın Windows Phone'a getirilmesi için geliştirici ile irtibata geçsek nasıl olur?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geliştiricinin e-mail adresi: [email protected]
@papakudioflu @OttomaN TigeR @ardacumhur @narnia16 @Dny11 @ÖEY @PureFood @dakamon @yeminli06 @Akhtoher @serinaga @Eren MT @OozyStaw
Hoş bir uygulama.Gerekli Rica Mailini yolladım umarım ilgilenirler.Arkadaşlar son zamanlarda popüler olan bir uygulama var: MomentCam
Facebookta paylaşılan resimlerde sık sık rastlıyorum.
Fotoğraflara çizgi film efekti veren hoş bir Android uygulaması.
Bu uygulamanın Windows Phone'a getirilmesi için geliştirici ile irtibata geçsek nasıl olur?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geliştiricinin e-mail adresi: [email protected]
@papakudioflu @OttomaN TigeR @ardacumhur @narnia16 @Dny11 @ÖEY @PureFood @dakamon @yeminli06 @Akhtoher @serinaga @Eren MT @OozyStaw
tam başka forum linki diyecektim kırmızı kalem yemişsin-Yasak Link- ne kadar lumiacı olsamda bunu yapmak isterdim
reklamın yapımcılarının ve bu reklamı yayınlayan samsungun karakteristiğini az çok veriyoryedik vallatam başka forum linki diyecektim kırmızı kalem yemişsinreklamın yapımcılarının ve bu reklamı yayınlayan samsungun karakteristiğini az çok veriyor

Kardeşim bir link paylamışsın kırmızı kalem çekmişler merak ettim neydi o özelden yolla pls![]()
evet kullanılıyor sıkıntısı yok deneyin geri dönüşü varya arkadaşlar tekrardan wp ye geçtim malum biraz geride kaldım 2 3 gündür araştırıp duruyorum bu gdr 3 güncellemesini
Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz?
Püf Noktası - Developer Hesabınız Yok Ve Gdr3'i Test Mi Etmek Istiyorsunuz?
bu konu başlıgını da buldum.
bu gdr 3 normal de gelmedi dimi hala
bu şekilde yaparak gdr3 özelliklerini alabilirim bir sorun olmaz dimi
ya arkadaşlar tekrardan wp ye geçtim malum biraz geride kaldım 2 3 gündür araştırıp duruyorum bu gdr 3 güncellemesini
1.hayır gelmediya arkadaşlar tekrardan wp ye geçtim malum biraz geride kaldım 2 3 gündür araştırıp duruyorum bu gdr 3 güncellemesini
kalmaz ambere dönüş varHayır ben uzun bir süredir bu şekilde kullanmaktayım herhangi bir sıkıntısı olmadı. Gerçi bir ara garanti dışı kalma olayları konuşuldu ama Microsoft'un kendi güncellemesi sonuçta. Bir sorun olacağını sanmıyorum.
Flaşlarsanız var. Onun dışında herhangi bir şekilde geri dönüşü yok. Zaten uyarı kısmında "yükleme esnasındaki sorunlarda cihazınız garanti dışı kalabilir" diyor. Ancak ben garanti dışı kalır demedim zaten. Sıkıntısı yok güncellemenin.kalmaz ambere dönüş var
bildirim seslerini amberda ikende değiştiirebiliyorsunuz zaten en azından öyle hatırlıyorum şunu deneyin birsağolun arkadaşlar çok hızlı cevaplar verdiniz.
sizlerin sözleri ile hemen deniyorum.
dün amber güncellemesi geldi telefonuma yükledim hepsini.
birde bunu deneyelim bildirim seslerimi değiştirmek istiyorum olmazsa olmazım