İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

pissed26

pissed26

Üye

ekran görüntüsü burda açıldığından beri bu şekilde duruyo hiçbi tuşu ve dokunmayıda algılamadı olmadı yarın geri gidecem mikri sim kartımı aldıktan sonra

Tmobile

Tmobile

Üye

ekran görüntüsü burda açıldığından beri bu şekilde duruyo hiçbi tuşu ve dokunmayıda algılamadı olmadı yarın geri gidecem mikri sim kartımı aldıktan sonra
ses kısma ve güç tuşuna 10 sn basılı tut kapanıp açılcak ve şok cihaz olucak :D.

pissed26

pissed26

Üye
sağolun arkadaşlar kendine geldi telefon :D

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar L920 dış cam kaça?

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
beats

beats

Üye
Arkadaşlar L920 dış cam kaça?
resmi serviste 350 ile 400 lira arası fiyat biçiliyor camı dokunmatik ekrandan ayırmadıkları için, kendim yaparım ya da telefoncu yapar diyorsan 50 ile 130 lira arası cam fiyatları var

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Yok oyicie bozulur şimdi neyse böyle idare ederim artık jelatiin takınca belli olmuyor.
resmi serviste 350 ile 400 lira arası fiyat biçiliyor camı dokunmatik ekrandan ayırmadıkları için, kendim yaparım ya da telefoncu yapar diyorsan 50 ile 130 lira arası cam fiyatları var

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
dakamon

dakamon

Üye
Şunu fark ettim 1600 karakterlik bir mesaj yazıyorken karakterlerin kasılarak takılarak yazıldığını fark ettim sizde de bu böylemi eğer sizde de boyle ise ms bin stabilizasyonuna bir lekedir bu.

blackcemre

Üye
cam ile iç ekran ayrılabilşyor yoksa iç ekranı nasıl temizliyolar

beats

beats

Üye
cam ile iç ekran ayrılabilşyor yoksa iç ekranı nasıl temizliyolar
normalde açıldığını biliyorum hatta videoları da paylaşıldı ya kısmi açılıyor ön kamera tozlanıyor o temizleniyor ekranda toz oluşmadı şimdiye kadar bende sonra çoğu forumda da en son Nokia forumda gördüm dokunmatiği camdan ayırmayıp tek parça değiştirdiklerini yazmış 300 küsur lire ödediğini yazmış kullanıcı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar son zamanlarda popüler olan bir uygulama var: MomentCam
Facebookta paylaşılan resimlerde sık sık rastlıyorum.
Fotoğraflara çizgi film efekti veren hoş bir Android uygulaması.

Bu uygulamanın Windows Phone'a getirilmesi için geliştirici ile irtibata geçsek nasıl olur?

Geliştiricinin e-mail adresi: [email protected]

@papakudioflu @OttomaN TigeR @ardacumhur @narnia16 @Dny11 @ÖEY @PureFood @dakamon @yeminli06 @Akhtoher @serinaga @Eren MT @OozyStaw

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OozyStaw, suyunsesi, ÖEY ve 6 diğerleri
PureFood

PureFood

Üye

Bu uygulamanın Windows Phone'a getirilmesi için geliştirici ile irtibata geçsek nasıl olur?

@papakudioflu @OttomaN TigeR @ardacumhur @narnia16 @Dny11 @ÖEY @PureFood @dakamon @yeminli06 @Akhtoher @serinaga @Eren MT @OozyStaw

geçelim Özgür abi de, ufak bir metin lazım bize. İngilizcesi olmayanlar için, ya da bir cümle bile yeter belki.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Şuan Android kullanan çoğu kişide görüyorum.
Gerekli maili diğer hesaplarımdan da göndereceğim :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
geçelim Özgür abi de, ufak bir metin lazım bize. İngilizcesi olmayanlar için, ya da bir cümle bile yeter belki.

Hi,

I'm a "Windows Phone 8" user and I would like to see "MomentCam" in the WP Store.
Have you been planning to release a WP version of it?

Best regards,

.....

gibi bir şey yazabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: yeminli06, OttomaN TigeR ve PureFood

skynet

Üye
Hi,

I'm a "Windows Phone 8" user and I would like to see "MomentCam" in the WP Store.

Best regards,

.....

Hocam ben direk kopyala yapıştır yaptım :)

narnia16

narnia16

Üye
Kullanacağımdan değil ama madem istek var gönderdim maili :oke:

• Beğen
Tepkiler: skynet
PureFood

PureFood

Üye
Hi,

Best regards,

.....

yolladım abi, cevabı yazarım bu başlığa yine.

yeminli06

yeminli06

Üye
Hemen mail attım uygulama çok hoşuma gitti arkadaş bir kaç tane yaptı bana :D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt