İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
değil

hookword

hookword

Üye
Açılmayan cihaza nsu dan çıkan ilk güncellemeyi flashlasam gdr3 beta falan yüklemez di mi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Açılmayan cihaza nsu dan çıkan ilk güncellemeyi flashlasam gdr3 beta falan yüklemez di mi
Hayır yüklenmez, NSU'da wp için son yazılım halen gdr2'dir. Fakat bir şeyi merak ettim, açılmayan cihaza nsu'dan flash atabiliyor musunuz?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Assasins Creed Pirates Windows Phone'a geliyor !

Fabrikada olduğumdan haber yapamıyorum :)NL929'dan yeni görseller NL1020 vs NL1520

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Oyun diğer platformlarda bugün indirilmeye sunulacaktı, demek ki bizi fazla bekletmeyecekler. :eller:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ardacumhur

ardacumhur

Üye

skynet

Üye
Aralık ayına girdik hala Gdr3+Black'den ses seda yok :agla2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

nsu'yla daha önce yükleme işlemi denemiştim, fakat hiç bir şekilde telefonu görmemişti. Daha sonrada hiç kullanmadım. :) konuyu hatırlayamadım :( sebebini de izah etmek gerekirse bazen müsait olamıyorum ve ilgimi çeken konuyu unutmamak, daha sonra okumak için :tşk: smiley ile konuya abone oluyorum, yani atlamışım çünkü hatırımda yok:( Yine de konuda bahsi geçen işlemi deneyip başarılı olan varsa söylesin.

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
nsu'yla daha önce yükleme işlemi denemiştim, fakat hiç bir şekilde telefonu görmemişti. Daha sonrada hiç kullanmadım. :) konuyu hatırlayamadım :( sebebini de izah etmek gerekirse bazen müsait olamıyorum ve ilgimi çeken konuyu unutmamak, daha sonra okumak için :tşk: smiley ile konuya abone oluyorum, yani atlamışım çünkü hatırımda yok:( Yine de konuda bahsi geçen işlemi deneyip başarılı olan varsa ben sözümden dönerim.
:) yok be usta sende :) forumdaki en aktif kullanıcılardansın kimse yetişemez herşeye unutkanlığı en çok kullanılan milletizdir herhalde neler unutuldu neyse konuyu hatırlıyordum baktım sende varsın belirteyim dedim yoksa başka birşey söz konusu değil

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt