çok sert

Hayır yüklenmez, NSU'da wp için son yazılım halen gdr2'dir. Fakat bir şeyi merak ettim, açılmayan cihaza nsu'dan flash atabiliyor musunuz?Açılmayan cihaza nsu dan çıkan ilk güncellemeyi flashlasam gdr3 beta falan yüklemez di mi
Hayır yüklenmez, NSU'da wp için son yazılım halen gdr2'dir. Fakat bir şeyi merak ettim, açılmayan cihaza nsu'dan flash atabiliyor musunuz?

Dead flash gerekmez mi?![]()
Evet NCS ile dead flash işlemini uygulaması gerekiyor. Bu işlemi NSU'ile yapamaz, neyse belki arkadaş NCS demek istemişti. 
Oyun diğer platformlarda bugün indirilmeye sunulacaktı, demek ki bizi fazla bekletmeyecekler.![]()

Seni çok iyi anlıyorum.Ah bi haber yapabilsem! Hiç resim yükleyemiyorum, uzun ve keyifli çevirilere de vaktim olmuyor![]()

Aralık ayına girdik hala Gdr3+Black'den ses seda yok![]()
hem de çok yanlışBöyle yaparak çok yanlış yapıyorlar çok.
siz öbür tarafta kavga etmiyormuyuydunuzBöyle yaparak çok yanlış yapıyorlar çok.

Siz derken ?siz öbür tarafta kavga etmiyormuyuydunuz
![]()
Siz derken ?
senle skynet .mağaza güncellemededakamonmuş.
senle skynet .mağaza güncellemededakamonmuş.
karıştırmışım![]()
:İpucu - Nokia Software Updater For Retail Ile Telefon KurtarmaHayır yüklenmez, NSU'da wp için son yazılım halen gdr2'dir. Fakat bir şeyi merak ettim, açılmayan cihaza nsu'dan flash atabiliyor musunuz?
konuya dahil olmuşsun 
konuyu hatırlayamadım
sebebini de izah etmek gerekirse bazen müsait olamıyorum ve ilgimi çeken konuyu unutmamak, daha sonra okumak için
smiley ile konuya abone oluyorum, yani atlamışım çünkü hatırımda yok
Yine de konuda bahsi geçen işlemi deneyip başarılı olan varsa söylesin.nsu'yla daha önce yükleme işlemi denemiştim, fakat hiç bir şekilde telefonu görmemişti. Daha sonrada hiç kullanmadım.konuyu hatırlayamadım
sebebini de izah etmek gerekirse bazen müsait olamıyorum ve ilgimi çeken konuyu unutmamak, daha sonra okumak için
smiley ile konuya abone oluyorum, yani atlamışım çünkü hatırımda yok
Yine de konuda bahsi geçen işlemi deneyip başarılı olan varsa ben sözümden dönerim.
yok be usta sende
forumdaki en aktif kullanıcılardansın kimse yetişemez herşeye unutkanlığı en çok kullanılan milletizdir herhalde neler unutuldu neyse konuyu hatırlıyordum baktım sende varsın belirteyim dedim yoksa başka birşey söz konusu değil