İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hookword

hookword

Üye
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
@atil2a :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: beats
ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL1520 vs Nexus 5
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

NL1520 vs LG G2
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum videolarımızı ağır çekim şeklinde oynatan bir uygulama varmı acaba ?

sekajmer

sekajmer

Üye
SERTREIS

SERTREIS

Üye
efendiler beni bi aydınlatın, lumia 1020 de usb otg var mı?

deneyenler de cevap verirse ayrıca teşekkür ederim.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sistemsel olarak desteklemiyor. :no:

yeminli06

yeminli06

Üye
Hafızaya kayıt eden mp3 indirme programı var mı youmusicte sorun var galiba indirdiğini açmıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve yeminli06
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çalışıyor bende sorun yok, hangi şarkı?

narnia16

narnia16

Üye
Aradığım şarkıları %90 oranında bulabiliyorum bu programla sadece Türkçe şarkılarda eksik var biraz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nokianin bu ozelligi htc ile muzikle kapisacak seviyede bence

eRdaL.

eRdaL.

Üye
site ile ilgilene arkadaslar ne zaman duzene oturacak bu site

YkPkY

YkPkY

Üye
aynen.şu ekranı kaplayan reklamlar yüzünden yorum yazamıyorum

alasulumurat

alasulumurat

Üye
arkadaşlar Explorer da bir sayfa açıp oradan başka linke tıkladığında ve ardından geri tuşuna bastığında önceki sayfaya dönmüyor artık. Bu sabahtan bu yana böyle oldu. Bunu başka yaşayan var mı? Telefon kendi kendine güncelleniyor ve farklı özellikler geliyor olabilir mi?Arkadaşlar sadece maxicep sitesinde bu şekilde oluyormuş. Şimdi fark ettim. Diğer sitelerde sorun yok.

YkPkY

YkPkY

Üye
Evet Windows Phone bazılarının şiddetli karalamalarına göre çok hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Hatta öyle bir büyüme ki bu Latin Amerika’da liderliği eline almış bulunuyor. Bu süreç çok hızlı şekilde ilerliyor sizlere bunu kanıtlarıyla sunmak istedik. Bundan sonra Microsoft’un Windows Phone 8.1 sürümünü yayınlaması asıl gelişimin başlangıcı için büyük bir adım olacak çünkü ortak SDK’ya geçiş tam anlamıyla sağlanacak. Bu ortak SDK’ya geçisi basit olarak şöyle düşünebilirsiniz;
-Örneğin pc için yazılmış bir uygulama var, bu uygulamanın kodları mobilde çalışacak şekilde olacak ve mobil için bir kaç optimizasyondan sonra çok kolay şekilde mobilde de çalışabilir konuma getirilicek. Bu hareket elbette devrim niteliğinde olacak Joe Belfiore’un taa Windows Phone 8′i tanıtırken değindiği bu hareket tam olarak neler içerek bizler de bilmiyoruz, bekleyip göreceğiz.
Diğer yandan Windows Phone 8.1 ile gelmesi kesinleşmiş iki şey bildirim merkezi ve sesli asistan Cortana. Bunlar takipçilerin en çok beklediği iki özellikten birisi.
Bunların yanında geleceği kesin olmayan ama sosyal medya da çok bahsedilen özellikler ise çok gelişmiş kişiselleştirme ve hareket algı sistemi.
Kişiselleştirme seçeneğine göre tilelardaki renk seçenekleri artırılacak ve artık ana ekranınızın arkasına istediğiniz wallpaperi koyabilecek ve tile şeffafiyetini düzenleyebileceksiniz. Ama dediğimiz gibi kesin bir şey değil bu.
Hareket algı sistemine gelecek olursak da basit el hareketleriyle ses açıp kapatma, resim geçme, video ilerletme, müzik değiştirme gibi şeyleri sensörün önünde basit el hareketleriyle gerçekleştirebileceksiniz, tabi gelir mi gelmez mi bilmiyoruz ama bahsedilenler bunlar.

• Beğen
Tepkiler: cank551977 ve suyunsesi

Üst Alt