n000k
Üye
Ayarlar kısmında telefonumu bul ayarından açık yapıyorsunTelefonumu bul özelliği nasıl aktif ediliyor?
Ayarlar kısmında telefonumu bul ayarından açık yapıyorsunTelefonumu bul özelliği nasıl aktif ediliyor?
Ama internetten nasıl bulacağım telefonmun yerini haritadan?Ayarlar kısmında telefonumu bul ayarından açık yapıyorsun
Pcden windows com sitesine gir. Ordan özelliklerden telefonumu bul ama bas. Bir mühlet sonra bulması gerekir. Gerçi bazen site çalış mıyor :-)Ama internetten nasıl bulacağım telefonmun yerini haritadan?
güç tuşu susturuyorben bi kere "telefonumu çaldır" dedim pc üzerinden bir kaç sn sonra telefonum acayip bi sesle çalmaya başladı. ekranda bişi de yok, ilk önce susturamadım da ama sonra nasıl susturdum hatırlamıyorum, belki de kendi kendine susmuştu![]()
olabilir. hatırlayamadım çünkü oldu bayagüç tuşu susturuyor

Ama internetten nasıl bulacağım telefonmun yerini haritadan?
telefonumu abd yapmak gerekiyorÖncelikle bu özelliği kullanabilmek için bölge ayarının ABD olması gerekiyor. Telefon üzerinden Telefonumu bul özelliğini açtıktan sonra pc'den mağazaya giriş yap ve myphone find.
aldığımdan beri 15 i bile görmedim 18 için şartları çok zorlamak gerek![]()

birde millete alemsin diyon abi
@serinaga abi tam bir yılan hikayesi bu ya,ilk başta bende pek anlamamıştım ama şöyle yapıyorum, misal bir yerde durduğumda araçbul ile konumu kaydediyorum. Daha sonra yine farklı bir istikamete doğru yola çıktığımda sürüşü başlatıyorum ve gps son konumumu tespit ediyor (yolda üzerinde gösteriyor) durduğumda tekrar araç bul diyorum ve oradaki konumumu kaydediyor. Özetle aracınızın bir sonraki konumunu göstermesi için sürüşün kısa bir süreliğine başlatılıp gps'in araç konumunu bulması gerekiyor.
![]()
... Dediğin yöntemi yapayımda kurtulsun garibim ...telefonumu abd yapmak gerekiyor
Yahu Gökçen ne kadar saçma bişiy. Benim araç Kemalpaşa'da asılı kaldı,bir haftadır orada görünüyor... Dediğin yöntemi yapayımda kurtulsun garibim ...
dikkat ette çekmesinler aman.dünyanın cezasını yemegünlük otopark cezasına yeni lumia alırsınbilgisayarımda şu anda 27.4MB Lumia 1020 tarafından çekilmiş 5-6 tane fotoğraf var![]()
formatı 4:3 olarak değiştşrmeniz ve kadrajı geniş tutmanız gerekiyor.Maşallah çok şaşırdım gerçekten. Hangi ayarlarda fotoğraf çekmek boyutu bu denli büyütür?
formatı 4:3 olarak değiştşrmeniz ve kadrajı geniş tutmanız gerekiyor.