İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Ama internetten nasıl bulacağım telefonmun yerini haritadan?
Pcden windows com sitesine gir. Ordan özelliklerden telefonumu bul ama bas. Bir mühlet sonra bulması gerekir. Gerçi bazen site çalış mıyor :-)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben bi kere "telefonumu çaldır" dedim pc üzerinden bir kaç sn sonra telefonum acayip bi sesle çalmaya başladı. ekranda bişi de yok, ilk önce susturamadım da ama sonra nasıl susturdum hatırlamıyorum, belki de kendi kendine susmuştu :)

beats

beats

Üye
ben bi kere "telefonumu çaldır" dedim pc üzerinden bir kaç sn sonra telefonum acayip bi sesle çalmaya başladı. ekranda bişi de yok, ilk önce susturamadım da ama sonra nasıl susturdum hatırlamıyorum, belki de kendi kendine susmuştu :)
güç tuşu susturuyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ama internetten nasıl bulacağım telefonmun yerini haritadan?

Öncelikle bu özelliği kullanabilmek için bölge ayarının ABD olması gerekiyor. Telefon üzerinden Telefonumu bul özelliğini açtıktan sonra pc'den mağazaya giriş yap ve myphone find.

nabolant

Üye
lumia 920 listesine beni ekle bir zahmet

blackcemre

Üye
Öncelikle bu özelliği kullanabilmek için bölge ayarının ABD olması gerekiyor. Telefon üzerinden Telefonumu bul özelliğini açtıktan sonra pc'den mağazaya giriş yap ve myphone find.
telefonumu abd yapmak gerekiyor

ozkaner16

Üye
dün telefonu tam donanımlı bir servise verdim telefonu önce susturdu sonra box ile yeni yazılımı flashladı
sabah saat 10:30 da şarjdan aldım 1-2 telefon görüşmesi ve whatsapp kullandım bariz bir düzelme gözlemledim istedigim gibi olmaya başlıcak heralde
servisin attıgı yazılım gdr3 beta neren bulup yükledi ilginç
şuan 18 adet güncellememde geldi bu güncellemeleride yapınca şarja katkısı olacagını düşünüyorum
şuan %33

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
serinaga

serinaga

Üye
:kop: birde millete alemsin diyon abi :ehe

@serinaga abi tam bir yılan hikayesi bu ya,:D ilk başta bende pek anlamamıştım ama şöyle yapıyorum, misal bir yerde durduğumda araçbul ile konumu kaydediyorum. Daha sonra yine farklı bir istikamete doğru yola çıktığımda sürüşü başlatıyorum ve gps son konumumu tespit ediyor (yolda üzerinde gösteriyor) durduğumda tekrar araç bul diyorum ve oradaki konumumu kaydediyor. Özetle aracınızın bir sonraki konumunu göstermesi için sürüşün kısa bir süreliğine başlatılıp gps'in araç konumunu bulması gerekiyor. :(

Yahu Gökçen ne kadar saçma bişiy. Benim araç Kemalpaşa'da asılı kaldı,bir haftadır orada görünüyor :kop2: ... Dediğin yöntemi yapayımda kurtulsun garibim ...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
YkPkY

YkPkY

Üye
Yahu Gökçen ne kadar saçma bişiy. Benim araç Kemalpaşa'da asılı kaldı,bir haftadır orada görünüyor :kop2: ... Dediğin yöntemi yapayımda kurtulsun garibim ...
:d:dikkat ette çekmesinler aman.dünyanın cezasını yemegünlük otopark cezasına yeni lumia alırsın

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
He ya abi, o cezalarda ne öyle. :blink:

YkPkY

YkPkY

Üye
sağolsun RTE

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sekajmer

sekajmer

Üye
925 gibi ucuz yollu bir 1020 bulsam hemen alacağım adam sadece şebekeden satıyor inş 1520 de öyle olmaz
Windows Phone' da birisi ararken flaş yanıp sonme yapmak mümkün değil dimi ?

Üst Alt