İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
üyelik aldım fakat ücretsiz görüntülü görüşme yapamıyoruz galiba yada ben mi bulamadım acaba ücret isteyip duruyor :(
evet skype dakikası satın alıp kullanılıyor tango gelmeyecekmiş şu an en yakın line onun görüntülü görüşme özelliği var ileriki güncellemelerde gelebilir bize de

kartal-78

Üye
Adamın dibisin dibi eyvallah :)
wechat ücretsiz görüntülü görüşme - bas konuş - sesli mesaj - ve kişi tarama ve yakındaki leri bulma gibi özellikleri var gelişmeye de devam ediyor tavsiye ederim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
wechat ücretsiz görüntülü görüşme - bas konuş - sesli mesaj - ve kişi tarama ve yakındaki leri bulma gibi özellikleri var gelişmeye de devam ediyor tavsiye ederim

tavsiyeniz için teşekkür ederim 2-3 saattir kurcalıyorum çok başarılı buldum fakat görüntülü görüşme şu anda çalışmıyor ne yaptıysam olmadı 3g wifi hepsini denedim karşımdakinde gri ekran var o kadar bende o da yok umarım düzelir :)

kartal-78

Üye
tavsiyeniz için teşekkür ederim 2-3 saattir kurcalıyorum çok başarılı buldum fakat görüntülü görüşme şu anda çalışmıyor ne yaptıysam olmadı 3g wifi hepsini denedim karşımdakinde gri ekran var o kadar bende o da yok umarım düzelir :)
ayarları kontrol et özellikle features ayarlarını ve diğerlerini hepsini off dan on yap açık olsun birde öyle dene

4MaGuS

4MaGuS

Üye
üyelik aldım fakat ücretsiz görüntülü görüşme yapamıyoruz galiba yada ben mi bulamadım acaba ücret isteyip duruyor :(
ücretsiz görüntülü görüşme yok derken siz wifiye bağlanıp ücretsiz görüşe bilirsiniz tabiki karşıda skype adresi açsın birbirinizi ekleyin konuşun ben geçen 1 saat konuştum böyle 50mb internet harcadı telde de hiç kontür yok siz ücretli derken neyden bahsettiğinizi tam anlamadım birde

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar Electroworld den altığım Lumia920 telefonumu geçen hafta flash arızası ve temizliği için electroworld müşteri hizmetlerine teslim etmiştim. Not: Asker uğurlar gibi üzülmüştüm. :) Ufak bir bilgi geçeyim, oradan teleservise kargolanan telefonum henüz teleservisin internet sitesinde kayıtlarda görünmüyor.
Daha önce de eşimin telefonunu iki kez oraya bırakmıştık. Eşimin telefon en geç 10 gün içerisinde yapılmış olarak geri dönmüştü ve bir hafta olmadan da telefon hakkında bilgi alabiliyorduk. Benim telefon ise 8 gündür yok. :D Yani eleman sadece kargoya verdiğini söyleyebiliyor ve teleservisin kayıtlarında hep gecikme olduğunu söylüyor. Şuanki durum bundan ibaret. İnşallah telefonumu kaybederler de sıfır vermek zorunda kalırlar. :D

• Beğen
Tepkiler: beats
csH

csH

Üye
Arkadaşlar Electroworld den altığım Lumia920 telefonumu geçen hafta flash arızası ve temizliği için electroworld müşteri hizmetlerine teslim etmiştim. Not: Asker uğurlar gibi üzülmüştüm. :) Ufak bir bilgi geçeyim, oradan teleservise kargolanan telefonum henüz teleservisin internet sitesinde kayıtlarda görünmüyor.
Daha önce de eşimin telefonunu iki kez oraya bırakmıştık. Eşimin telefon en geç 10 gün içerisinde yapılmış olarak geri dönmüştü ve bir hafta olmadan da telefon hakkında bilgi alabiliyorduk. Benim telefon ise 8 gündür yok. :D Yani eleman sadece kargoya verdiğini söyleyebiliyor ve teleservisin kayıtlarında hep gecikme olduğunu söylüyor. Şuanki durum bundan ibaret. İnşallah telefonumu kaybederler de sıfır vermek zorunda kalırlar. :D
ben de geçen vermiştim teleservice e sistemde hiç gözükmedi 2 hafta sonra aradım sistem değişti falan dedi telefonunuz bayinize gitmiş 2 gün önce dedi :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dünyadan haberleri yok bunların. Ama sorsan koskoca Teleservis :D

• Beğen
Tepkiler: csH
Akhtoher

Akhtoher

Üye
ücretsiz görüntülü görüşme yok derken siz wifiye bağlanıp ücretsiz görüşe bilirsiniz tabiki karşıda skype adresi açsın birbirinizi ekleyin konuşun ben geçen 1 saat konuştum böyle 50mb internet harcadı telde de hiç kontür yok siz ücretli derken neyden bahsettiğinizi tam anlamadım birde

WiFi den de denedim added credit diyor tıklıyorum skype kredisi satın almamı istiyor siz ücretsiz nasıl görüşme yaptığınızı adım adım yazar mısınız?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Görüşme yapacağın kişi listende ekli olmalı. Daha sonra kişiyi seçip video Call diyeceksin.

narnia16

narnia16

Üye
WiFi den de denedim added credit diyor tıklıyorum skype kredisi satın almamı istiyor siz ücretsiz nasıl görüşme yaptığınızı adım adım yazar mısınız?
Skype açıp '...' işaretine tıklayıp add people diyorsunuz ve aramak istediğiniz kişinin hesabını ekliyorsunuz. Ondan sonra o kişi uygulamanın içinde people bölümüne ekleniyor ve ordan kişiye tıkladığınızda video call ve call seçeneği geliyor. Video call demeniz yeterli :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar zaten söylemişler sen onları dene ben tekrar açıklalayım istersen skype girdin ve durumunu açık yaptın profil kısmında invisible diye bir şey olması gerekiyor onu seç daha sonra add people de ve isteidğin kişiyi skype içinde ara ve ona bir mesaj at mesaj attıgın kişiye arkadaşlık ekleme gönderilir ve o kabul ettiginde oan mesaj yazma kısmı içinde altta vidyo simgesi var ona tıkladıgında zaten karşı taraf aranıyor ve oanylamsı gerekiyor daha sorna güle güle sınırsız görüntülü konuşma tadına var

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yardımcı olan arkadaşlarım çok teşekkür ederim zor da olsa hallettim bu uygulamalar Türkçe olsa da keşke başımız ağrımasa :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yardımcı olan arkadaşlarım çok teşekkür ederim zor da olsa hallettim bu uygulamalar Türkçe olsa da keşke başımız ağrımasa :)
aynen katılıyorum microsoft'un kendi programı ancak türkçe degil mantık dışı biraz bencede en yakın zamanda güncelleme gelmesi gerekiyor zaten pc sekteründe de 1 ay gibi bir üsre sorna skype de büyük degişimler olucagı söylenmişti bunuda belirli bir süre sonra telefonlarada gelecegi söylendi belki o güncellemeden sonra dil sorununu çözerler onun dışında pek sorun yok birde şu arkadaşlara falan resim müzik yollama gibi iletişimlerin olması gerekiyor pc de ki gibi kısıtlama istemiyoruz microsoft duy sesimizi (bu arada geçenlerde skype güncelleme aldı ancak söyledikleri büyük güncelleme oldugunu sanmıyorum biraz araştırmak lazım)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben 3 ay önce NL920 ile gayet rahat görüntülü konuşma yapmıştım. Şu an yapılamıyor mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
skype için Windows Phone 8.1 güncellemesiyle güzel sürprizler bekleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt