İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İşletim sistemi yeterli degil diyor ne yapabilirim
Win7 ve Win8 sistemleri garantidir, yalnız şunu bilmende fayda var bu uygulama ile güncelleme sonrası telefonun sıfırlanır. O yüzden sistem yedeğini ve Resim, video, doküman vs. gibi dosyaların yedeklerini mutlaka al.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Son düzenleme:

benersin06

Üye
Win7 ve Win8 sistemleri garantidir, yalnız şunu bilmende fayda var bu uygulama ile güncelleme sonrası telefonun sıfırlanır. O yüzden sistem yedeğini ve Resim, video, doküman vs. gibi dosyaların yedeklerini mutlaka al.

Benim işletim sistemi vista home basic,telefonun sıfırlanması sorun degil önemli bir bilgi yok :D

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
maxicep.com'a evdeki bilgisayardan giremiyorum. wifi var. wifi ile telefondan da giremiyorum.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
wifi'yi resetleyemem çünkü binada merkezi sistem kurmuşlar her katta wifi dağıtıcı gibi bişey var. şimdi ona mudahele edemem sanırım. başka yolu yokmu acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wifi'yi resetleyemem çünkü binada merkezi sistem kurmuşlar her katta wifi dağıtıcı gibi bişey var. şimdi ona mudahele edemem sanırım. başka yolu yokmu acaba
tarayıcının çerezlerini silip ağ bağdaştırıcısından wifiyi kaldırıp tekrar tanımlamayı dene istersen

dakamon

dakamon

Üye
O değilde ios 7 güncellemesi dağıtılmaya başlandı :( kara gün :( bize de gelsin 8.1 bizim de bayramımız o zaman olacak :D

PureFood

PureFood

Üye
güncelleme işinde Apple müthiş hızlı be, Nokia biraz örnek alsa keşke

dakamon

dakamon

Üye
Aynen amber de gördük şimdi gdr3 var bakalım onda ne olacak birde 8.1 var tabi

Güler Dinçer

Güler Dinçer

Üye
arkadaşlar nokia lumia 920 almayı planlıyorum. araştırırken en uygun fiyattaki internet sitelerine baktım bulduğum en iyi fiyattaki site: ayrıca pazarlıkla 1440 a kadar düşürdüm :)) sizce fiyat iyi midir? birde facebook indirimi var sitenin 10 TL kargo ücreti de yok ve aynı gün kargo ne dersiniz sizlerinde fikrini alayım dedim? :/:hmmm

• Beğen
Tepkiler: technicker
dakamon

dakamon

Üye
1200 olan yerler varmış :D yada 1300Valla arkdaşalar İos7 için forumları dolaşıyorum yazılan yazıları okuyorum arada yorum yapıyorum sanki iphone um varmış gibi :D bize güncelleme geldiği günler aklıma geliyor oralarda takılınca :D 8.1 de bizim forumu da görmek isterim. Ama bu gidişle en çok yorum patlaması GDR3 ile olacak gibi :D adamlar 8.1 deki çoğu şeyi gdr3 ile verecek gibi :) Hadi ben kaçtım iphone forumlarına :P :D

• Beğen
Tepkiler: Güler Dinçer ve maydinmaydin
PureFood

PureFood

Üye
hadi bakalım gdr3+bitter çikolata bize iyi gelecek baya :D

serinaga

serinaga

Üye
Yahu arkadaşlar, daha yeni gdr2+amber güncellemesinin tadını çıkarmaya başladım, çok şükür telefonu sıfırladım data sense geldi yenice (OTA'cılardanım hehheee ) şunun şurası birkaç ay sonra yeni heyecanlara yolculuk başlar ...

YkPkY

YkPkY

Üye
şu saate kadar iyi sabır vallaha.ben amberi ambara attım bile

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR

musti15fb

Üye
GDR3 ile birlikte 920 veya 925'lere 6 tile desteği gelecek mi? Arkadaşa tavsiye ediyorum, bu haliyle çok kötü duruyormuş. Bütçesi 1400 TL, elinde ki telefon da artık baya emekli oldu.GDR3 ile birlikte 920 veya 925'lere 6 tile desteği gelecek mi? Arkadaşa tavsiye ediyorum, bu haliyle çok kötü duruyormuş. Bütçesi 1400 TL, elinde ki telefon da artık baya emekli oldu.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
GDR3 ile birlikte 920 veya 925'lere 6 tile desteği gelecek mi? Arkadaşa tavsiye ediyorum, bu haliyle çok kötü duruyormuş. Bütçesi 1400 TL, elinde ki telefon da artık baya emekli oldu.GDR3 ile birlikte 920 veya 925'lere 6 tile desteği gelecek mi? Arkadaşa tavsiye ediyorum, bu haliyle çok kötü duruyormuş. Bütçesi 1400 TL, elinde ki telefon da artık baya emekli oldu.
6 tile ne oluyor acaba ilk defa duyuyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gdr3'le mi gelir wp8.1'e mi kalır bilemeyiz. Ama o fiyata lumia925 almasını tavsiye ederim.

musti15fb

Üye
gdr3'le mi gelir wp8.1'e mi kalır bilemeyiz. Ama o fiyata lumia925 almasını tavsiye ederim.

Teşekkürler, kardeş.

Pek forumlara takılmaz ama Batuhan adlı arkadaşıma da yaklaşık 20 dakika önce bir Lumia 920 aldık. 925 almamasının sebebi hafızası az geldi.

Üst Alt