Abi giydirmeleri ben çocukça bulurum, diyorum ki bu tarz insanlar aşırı tarafçı olduklarından henüz gerçek insan olgunluğunda olamamışlardır. Sanki diğer modellerin üreticisi kendisi gibi konuşurlar.
"Bakın benim aldığım telefon senin aldığından daha üstün. Bunu ben aldım, ben doğru seçim yaptım, sen yanlış seçim yaptın. Ben özelliklerden anlıyorum sen anlamıyorsun. Benim beğendiğim senin beğendiğinden üstün. Ben senden akıllı olduğum için bunu seçtim. Hatta bu telefonu ben ürettim. Senin ürettiğin o telefon bi ..ka yaramaz. Sen geri zekalısın" hahaha

- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar, belkide sürekli forumun windowsphone kısmında takılıyorum diye alıştım bilemiyorum ama forumun diğer sistemlerinin olduğu sayfalarına kısa bir ziyaret yaptım. Gerek Android, gerek Ios. Bana en derlitoplu ve anlaşılır bölüm burası geldi.

Dediğim gibi belki de diğer bölümlerde pek bulunmuyorum ondandır. Bir keresinde de arkadaşımın Android telefonu için bir şeyler araştırmıştık. Bilgiye ulaşmamız pek mümkün olmamıştı. Çok karışık gelmişti. Forumun windowsphone kullanıcılar kulübü üyesi olarak emeği geçen arkadaşlara teşekkür etmek istedim