OttomaN TigeR
Üye
Gökçen sende bir gidip eline al dene, ne dediğimi o zaman anlayacaksın dostum![]()
![]()
En kısa zamanda inşallah ama benin tercihim 1020 olurdu.

Gökçen sende bir gidip eline al dene, ne dediğimi o zaman anlayacaksın dostum![]()
![]()

Yahu sus, aklıma sokma şu 1020'yiZaten ancak çıktım yörüngesinden
![]()
![]()
.gif)

En kısa zamanda inşallah ama benin tercihim 1020 olurdu.![]()

Tamam ya tamam hemen almayayım o zaman l925'i1020'yi bekliyorum
![]()

Tamam offline oldum ben artık bu laftan sonra![]()
Öncelikle hayırlı olsun ve güle güle kullan inşallah, NSU bir pc ile serverlarda bulunan son yazılım sürümünü OTA beklemeden telefona yüklemeye yarıyor. Telefondan yapacağın güncelleme ise OTA oluyor ve şimdilik henüz güncelleme verilmedi biraz beklemen gerekiyor.arkadaşlar ben şimdi telefonu dün aldım ve 1308,0001 sürümü var gücelleme yapmam gerekiyor ancak bu nsu ota güncellemeleri ne oluyor ben telden direk güncelleme yapsam ne olur nasıl yapmam gerekiyor biraz bilgi verirmisiniz acaba
arkadaşlar ben şimdi telefonu dün aldım ve 1308,0001 sürümü var gücelleme yapmam gerekiyor ancak bu nsu ota güncellemeleri ne oluyor ben telden direk güncelleme yapsam ne olur nasıl yapmam gerekiyor biraz bilgi verirmisiniz acaba
ben o zaman teldeki güncellemeyi bekliyeyim peki bu güncellemeler arasında ne gibi farklar oluyor sorun falan çıkarbiliyormuu pc den yaptıgımızda birde şuan sizde olan sürüm ney acaba bendeki baya eski galiba telden araştırdıgım zaman bir eşyler buluyorda indir falan sürüm olarak bilgi vermiyor yapayımmı bilmiyorumÖncelikle hayırlı olsun ve güle güle kullan inşallah, NSU bir pc ile serverlarda bulunan son yazılım sürümünü OTA beklemeden telefona yüklemeye yarıyor. Telefondan yapacağın güncelleme ise OTA oluyor ve şimdilik henüz güncelleme verilmedi biraz beklemen gerekiyor.
ben o zaman teldeki güncellemeyi bekliyeyim peki bu güncellemeler arasında ne gibi farklar oluyor sorun falan çıkarbiliyormuu pc den yaptıgımızda birde şuan sizde olan sürüm ney acaba bendeki baya eski galiba telden araştırdıgım zaman bir eşyler buluyorda indir falan sürüm olarak bilgi vermiyor yapayımmı bilmiyorum
teşekkürler cevaplar için bakalım şuan bir şeyler indiriyor ama ne oldugunu bilmiyorum ota yapıyorumda
Her iki seçenekle de yüklenen yazılım arasında hiç bir fark yok, NSU ile yükleme sonucu telefonda hiç bir veri kalmaz tamamı silinmiş olur, OTA'dan yükleme sonucunda ise hiç bir veri kaybı söz konusu değildir, bu güncelleme türü sadece sistem dosyalarını değiştirir. Cihaz üzerinde bulunan yazılım (global için) 1308.0001'dir. NSU'da bulunan son sürüm bilgileri ise 1326.2001 nolu Amber yazılımıdır.
Rica ederim, telefon yazılım bilgilerini Ayarlar/Ekstralar+Bilgi/Daha fazla bilgi'ye yada Ayarlar/Hakkında/Daha fazla bilgi'ye giriş yaparak ürün yazılım numarasına göz atabilirsiniz.teşekkürler cevaplar için bakalım şuan bir şeyler indiriyor ama ne oldugunu bilmiyorum ota yapıyorumda