İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
720nin arka kapağını değiştirmek istiyorum ne kadara değiştirirler ?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak. Telefonumdan data sense programını açtığımda kullanım kısmında programların isimleri çıkıyor ve altlarında iki tane değer yazıyor alt alta hatta yanlarında < işareti var. Bu değerler neyi ifade ediyor bilen var mı? Hangisi kullanım değeri?

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla data sense'im olsa inan yardım ederdim kardeşim :kıskıs: :kop:

csH

csH

Üye
Ustteki hucresel veri alttaki wi-fi < isareti de kullanimin 1 mb tan az oldugunda gozukuyo kb olarak gostrmyo yani

serkan410

serkan410

Üye
s.a arkadaşlar bişey sorcaktım bu doğum günü hatırlatmasını nasıl kaldırabiliriz ayarlardan denedim herşeyi ama kalkmıyor

ÖEY

ÖEY

Üye
Takvim'e gir oradan ayarlara, karşına çıkan ekrandan anlayacaksın nasıl yapacağını ;)

• Beğen
Tepkiler: serkan410
serkan410

serkan410

Üye
doğum günü takvimi açık onuda kapattım olmadı ?

realname11

Üye
arkadaşlar bluetooth ismini nerden değiştiriyoruz bir türlü bulamadım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak. Telefonumdan data sense programını açtığımda kullanım kısmında programların isimleri çıkıyor ve altlarında iki tane değer yazıyor alt alta hatta yanlarında < işareti var. Bu değerler neyi ifade ediyor bilen var mı? Hangisi kullanım değeri?
Üstte beyaz renkle yazan değer uygulamanın Şebeke üzerinden kullandığı toplam
data değerini, gri renkle yazılı olan ise WiFi üzerinden kullandığı toplam değeri veriyor

alasulumurat

alasulumurat

Üye

realname11

Üye
Lumia 925 HTC 8x ile aynı fiyata satışta

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Jiroskop ne işe yarıyor ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kardeş benide ekle lumia 920 beyaz

IVI-Elia

Üye
Lumia 925 HTC 8x ile aynı fiyata satışta

aynı zamanda 920 ile de aynı fiyatta turkcwll mağazada ikisi de 1399₺ de bu zaten belliydi yeni Bi şey değil ki?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Wphone masaüstü uygulaması ile değiştirebilirsiniz, cihaz üzerinde bir ayar yok

ÖEY

ÖEY

Üye
Bugün vodafone shop'ta Lumia 925 Siyah 32gb modeli denedim. Gerçekten hayran kaldım. Hafifliği, zarifliği, hızı, kamerası her şeyiyle ben buradayım arkadaş diyordu. L920'yi satıp kesinlikle bir tane alacağım, son karar verilmiştir:oke::aha:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bugün vodafone shop'ta Lumia 925 Siyah 32gb modeli denedim. Gerçekten hayran kaldım. Hafifliği, zarifliği, hızı, kamerası her şeyiyle ben buradayım arkadaş diyordu. L920'yi satıp kesinlikle bir tane alacağım, son karar verilmiştir:oke::aha:

Şimdiden hayırlı olsun Özgür.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Gökçen sende bir gidip eline al dene, ne dediğimi o zaman anlayacaksın dostum ;) :D

Üst Alt